Lilahagyma!
Lelépés?
Péter nem fog lelépni a felénél, mert akitől lelépett az már ott sem lesz.
OMME Kontroll Csoport más személyekkel?
Szerintem nem a személyek neve, és összetétele a lényeg, hanem a kontroll, a közösség vagyonának folyamatos ellenőrzése.
Beton kemény EB kell, mert a mostani az nagyon gyengus.
Ezt már többször jeleztem Fáskerti Lacinak.
Addig nagyon tetszett a munkájuk amíg feltárták a hiányosságokat.
A szankciók elmaradása tette őket hiteltelenné.
Ficzere Pétert egy kiváló szakembernek tartom, viszont ő sem elég harcias.
Ha valami törvénysértő, vagy szabálytalan akkor annak van felelőse, szankcionálni kell, mert különben elszemtelenedik az illető.
Ez minden alkalommal elmaradt!
Bross elnöksége nem volt hibamentes?
De nem ám!
Péternek volt egy gyengesége, amit többször említettem neki is, de remélem ezt a múltban felejtette.
Nem volt elég kemény, amikor az asztalra kellett volna csapnia, hogy elég volt!
Néhány embert ki kellett volna penderítenie, és minden megoldódik!
A fejére nőttek, uralkodtak, és ő elmenekült előlük, mert érzelmeket fűzött az irányításhoz.
Nem a feladatból, nem a méhészekből, hanem az agresszív emberekből lett elege.
Jó volt neki ez a pihi, most olyan csapat áll össze mögötte, akik nem üvöltöznek, nem maszatolnak, talán majd szabályosan mintát is tudnak szedni, alázatosak, és együttműködnek a méhészekkel, valamint kikérik a véleményünket.
A jelenlegi társaság erőből nyomta, és ezt megunták a méhészek.
Akik 20-25 éve bent vannak a vezetésben, és még mindig ilyen állapotok uralkodnak, a következő 4 évben sem tudnak ezek az emberek hozzátenni semmit az egyesület működéséhez, esetleg a saját bankszámlájukhoz.
Azt mindenki tudja, érzi, hogy vannak olyan feladatok amit pénz nélkül nem lehet, és nem is szabad csinálni.
Az arányokkal van gond!!!!!
Fent már írtam arról, hogy az EB megállapította a szabálytalanságot, a könyvvizsgáló meg a jogsértést, tehát bűnt.
És nem történik semmi, Egyed Árpád marad, Mészi marad.
Akkor meg minek bohóckodunk a küldöttgyűléseken?
Az alapszabályunkba kell foglalni, hogy csak akkor lehet tiszteletdíjat fizetni, ha a küldöttgyűlés által hozott határozatokat határidőre, maradéktalanul végrehajtották azok, akiknek ez a feladatuk.
Örülök, hogy Lilahagyma is másként látja már a dolgokat.
Nem lesz egység?
Az egység megteremtése a mindenkori elnök feladata.
Szerintem korrekt tájékoztatás kell, és akkor nem lesz gond.
A méhészek és remélem a küldöttek nagy részének kezd világossá válni, hogy a jelenlegi vezetés érdeke, a Nemzeti Programban rejlő lehetőségek minél jobb kihasználása, sajnos nem a közösség számára.
Az is érthetetlen számomra, hogy az elméleti ismeretek fő előadói bent vannak a vezetőségben, és gyakorlatilag "ajánlkoznak" előadónak, sőt illik őket meghívni, mert dádá lesz a szaiknak.
Na befejezem.
Ezen is változtatni kell.
Nagyernyei Attila