A fórum arról szó ma már, hogy te írod a sok összevisszaságot, amire felkapják a fejüket a méhészek, aztán vagy elmagyarázzák néhányan a többieknek, vagy kinevetnek téged.
Vannak akik belefáradtak, mások meg próbálják megmagyarázni a hiszékeny, vagy a kezdő méhészeknek a munkafolyamatokat, amelyeket te feleslegesen csinálsz. Amikor nem írsz néhány napig, akkor először csend van, majd valaki feldob egy témát, és azután normális beszélgetések alakulnak ki. A sok felesleges zaklatásra semmi szükség amit a méhekkel csinálsz.
A diagnózist az írásaid alapján állítják ki. Majd elmondják mi a megoldás a betegségre. Na és mi erre a válaszod? Egy másik oda nem illő figyelemelterelő cselekedet. Ez nem távgyógyászat. Amiket közöltél az itt olvasókkal az ősszel, azokból az írásokból már akkor lelehetett vonni mi fog következni tavaszra a családok erősségére koncert-rálva.
Attila nem a tájolásra gondoltam. Arra gondoltam és ki is számoltam neked, hogy ahol most 1,2 vagyis 1 Hunor + 0,2 Hunor fiasítás van, ott nem lehet semmiféle "nyüzsi", mert azok nyüzsiznek, ahol már ennek a 2-4 szerese van. Én is találtam tegnap olyat, ahol csak az általad írt fiasmennyiség van, de azt majd erősítenek kell, annál ott voltak a betelelés után húzott pótbölcső maradékok, tehát oka van ennek a gyenge népességnek, de szerencsére még bepárzott az ősszel az anyja. Vagy van még piros anyás családom, pedig felírtam, hogy tavaly július elején vált. Aztán az nem jött neki össze, most meg csak 5 léputcás. Viszont ezek okkal ilyenek. Bőven van honnét főhordásra erősíteni. Ezek nem "nyüzsiznek". Na de ha mind ilyen lenne?
Bercivel kezet már elég régen fogtunk, de ha találkozunk, akkor bizony ez befog következni, köszönöm a jókívánságot! Meg úgy általában mindenkivel. Még véletlenül sem találkozunk olyan barátokkal, akik elfordítják a fejüket amikor meglátnak, vagy visszaülnek a bolt elött az autójukba, ha meglátnak bennünket abban az üzletben, ahol éppen vásárolunk. Méhészgyűlésen is versenyzünk, ki tud előbb köszönni a másiknak. Itt a fórumon sem szoktuk egymást elküldeni kezelésre, ha véletlenül nem egyezik a véleményünk. Írásaink bizonyítására még képeket és videókat is rakunk fel, nehogy kétségei legyenek méhésztársainknak az állításainkkal összefüggésben. Mi már csak ilyenek vagyunk. Maradiak.