Szakma-politika

• 4549 válasz
  • 1972533 megtekintés
Re:Szakma-politika
« Válasz #1395 Dátum: 2015. Augusztus 20. 15:43 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 22:19 írta kivancsi111 »

« Válasz #1396 Dátum: 2015. Augusztus 20. 21:33 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 22:19 írta kivancsi111 »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1397 Dátum: 2015. Augusztus 21. 01:19 »
Jenő! Jó lesz így a megszólítás Kiváncsi111?

Józanodj lécci! Azért kaptad tőlem azt a jelzőt, mert rosszindulatú voltál velem szemben. Soha nem volt szándékomban ártani neked, de mostanában olyan rosszindulattal viselkedtél velem szemben, amire ez volt a legenyhébb reakcióm. Lám! Te azonnal megsértődtél a legenyhébb válaszomra is, de szerinted nekem nincs jogom a tőled kapott goromba sértésekre sem válaszolnom, viszont neked jogod van a folyamatos sértegetéshez.

Amit idéztél Nabis-tól, az éppen arra bizonyíték, hogy azok nem az én bejegyzéseim voltak. Lehet, hogy te nem tudsz egy írás stílusa alapján különbséget tenni ember és ember között, ez nem szégyen, de vannak emberek akik viszont igen. Sőt arra is felhívtam a figyelmét Nabisnak, hogy olyan tartalmi hibák is voltak azokban az írásokban, ami félreérthetetlenné tette, hogy azokat nem én írtam le.

Kánya néven nem írogatok, itt csak és kizárólag csak Geddekas néven írok. Lehet, hogy neked fáj az amit Kánya neked ír, de ezt beszéld meg vele privátba és ne engem piszkálj Kánya írásai miatt, velem ne gorombáskodj miatta.

Szerintem, ha olyan nagyon izgat és csak ettől tudsz megnyugodni, akkor kérlek beszélj a ződ fórum két fő moderátorával, hogy mi is a nagy büdös helyzet, mert a listában
Lacimehesz nick nem létezik, sőt hasonló sem.
Nagybocis nick nem is létezik, sőt hasonló sem.
Pter nick nem létezik, sőt hasonló sem.
Bebe létrehozva 2010.01.05 utolsó hozzászólása 2010.08.30
Boca-ra tippeltetek még Feriadmin idején és elég határozottan feszegettétek. Biztos vagyok benne, hogy Feriadmin meg is nézett minden azonosítót és Boca-ról kiderült, hogy nem én vagyok. Boca még 2015-ben is írogatott a ződ fórumra. Sejtésem szerint egy külföldön (Skandináv félszigeten) élő magyar méhész.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

irido

• 488
« Válasz #1398 Dátum: 2015. Augusztus 21. 07:07 »
Régebben én is 95 százalékot adtam volna a Geddekas Kánya azonosságnak

*

kas62

• 146
« Válasz #1399 Dátum: 2015. Augusztus 21. 08:43 »
A jelenben,én adok hozzá ötöt! ;D

« Válasz #1400 Dátum: 2015. Augusztus 21. 09:17 »
111.
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 22:18 írta kivancsi111 »

« Válasz #1401 Dátum: 2015. Augusztus 21. 09:36 »
111

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1402 Dátum: 2015. Augusztus 21. 11:09 »
Kedves Jenő!

Te azt kérdezed tőlem napok óta, hogy regisztrálva vagyok-e egyszerre, egy időben több néven itt a fekete-fehér fórumon és jelen voltam-e a ződ fórumon egyszerre, egy időben több néven. Erre a kérdésedre mindig azt a választ adtam és adom, hogy NEM.

Itt a fekete-fehér fórumon is és ott a ződön is egyszerre, egy időben csak egy néven vagyok és voltam regisztrálva. Itt Geddekassal kezdtem és azzal is vagyok most is. Kánya néven más személy írogat. Sokszor írtátok és el is fogadom, hogy a humorérzékem gyenge. Egy látványos különbség például, hogy Kánya cinikus nyers bejegyzései gyakran tartalmaznak vaskos humort.

Idézgethetsz bármennyit a levelezésekből és bejegyzésekből, de nem fogsz találni arra bizonyítékot, hogy egyszerre, egy időben több ninckkel lettem volna regisztrálva a ződ fórumon.

Hova lett Pter a ződ fórum taglistájából? Nem tudom. Tudomásom szerint a ződ fórumon egyetlen regisztrált tag se tudja önmagát törölni. Tomipapa egyszer ezt megpróbálta, de nem sikerült neki és erre kitörölgette a saját hozzászólásainak jelentős részét. Pláne akkor nem tudja saját magát törölni a regisztrált felhasználó, ha előtte megvonják a belépési jogát a fórumra. Mindezek ellenére Pter eltűnt a taglistából, ugyanakkor Bebe nem tünt el, ő most is szerepel, aki szintén nem tud belépni a ződ fórumra, mert megvonták a belépési jogát. De Ezek már olyan számítástechnikai dolgok, amihez nem értek. Nem tudom, hogy a ződ fórum moderátorai tudják-e törölni a regisztrációt is? Ezt kérdezd meg tőlük. Valószínűleg tudják törölni, mert most Pter a taglistában most nem szerepel.

Boca internetes elérési útja lekérdezhető. Ha lekérdezi Tsanyi vagy Tükör és elküldi neked, azonnal látni fogod, hogy külföldi-e. Amilyen hangulat uralkodott Boca feltűnésekor Bebe ellen a ződ fórumon, ha valóban bebizonyosodott volna, hogy Boca és Bebe azonos személy, akkor Bocának ugyanúgy törölték volna a belépési jogát, ahogy Bebe belépési jogát törölték. Nagy valószínűséggel kiderült Bocáról a ződ fórum moderátorai számára, hogy ki is valójában és ezért neki máig van belépési joga. Bár a ződ fórumon 2011 táján Bocanak sok, de aztán egyre kevesebbet írása született, de még most is van belépési megszólalási joga, sőt egyszer-egyszer él is vele.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1403 Dátum: 2015. Augusztus 21. 11:55 »
111

« Válasz #1404 Dátum: 2015. Augusztus 21. 12:02 »
111

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1405 Dátum: 2015. Augusztus 21. 12:26 »
Jenő!

Az előbb még az volt a problémád, hogy egyszerre, egy időben hány néven regisztrálva Csuja. Csuja egyszerre, egy időben egy néven volt regisztrálva a ződ fórumon. Erről a vonalról úgy tűnik, hogy leszálltál, mert nem tudtad igazolni feltételezésedet.
Most meg az a problémád, hogy a ződ fórumon Pter azonos volt-e Csujával. Igen! Azonos volt.
Van még egyéb kérdésed?
Letiltották Pter a belépési jogát. Ahogy most látom, még a taglistából is törölték. Miért törölték? Ha kíváncsi vagy a válaszra, kérdezd meg a ződ fórum moderátorait.

« Válasz #1406 Dátum: 2015. Augusztus 21. 12:59 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 22:17 írta kivancsi111 »

*

robi 75

• 1016
« Válasz #1407 Dátum: 2015. Augusztus 21. 13:55 »
Ne egyetek már annyi paprikáskrumplit! ;D
Üdv:robi

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1408 Dátum: 2015. Augusztus 21. 14:04 »
Jenő!

Köszönöm szépen, hogy kiálltál mellettem. Az idő igazolta is, hogy nem rossz szándékkal írtam semmit a ződ fórumon sem és itt sem írok rossz szándékkal. Ilyen pl. a neonikotinoidok ügye is, aminek súlyosan károsító hatásáról nem az OMME kiadványaiból szereztek a méhészek tudomást, hanem egészen más forrásokból(internet, előadások stb.), többek között tőlem is. Sőt tudomásom szerint a magyar biológusok között jelenleg egyetlen vagyok, aki ezzel a témakörrel a mindennapi méhészek szemszögéből foglalkozik. És azt se felejtsük el, hogy a ződ fórumon még máig vannak olyan aktív hozzászólók, akik nem tekintik komoly veszélynek a neonikotinoid rovarölőszerek használatát.

Most délben megkérdeztem az egyik ződ fórumos moderátort Bocáról. Azt mondja, hogy este még jobban utánanéz, hogy ki ez a Boca. Most ránézett az adatlapjára, az utolsó IP címei Finnországra utalnak. Ezek szerint él Finnországban egy magyar méhész, aki rendszeresen olvassa a ződ méhészfórumot. És valószínűleg 2011-ben is azért nem tiltották le Bocát, mert már akkor egyértelműen ki tudták deríteni, hogy nem párhuzamos nick-je valakinek, hanem egy valós személy.

Beszéltem ma egy szövetkezeti taggal is. Azt mondta, hogy ha a szövetkezet nem túl nagy, a vezetője a főprofilban jártas szakember és a szövetkezet profilja is jól van megválasztva, akkor a tagok számára előnyösen működik. Erről beszéltem én is és nem többről. Továbbá arról, hogy az egyesület és a szövetkezet nem keverendő össze.

Az OMME méhészfóruma kompletten le lett törölve, onnan minden elveszett. Elég kár érte.

*

robi 75

• 1016
« Válasz #1409 Dátum: 2015. Augusztus 22. 14:00 »
Hová tűnt innen a nép? ???
Üdv:robi