Zümi!
Velem az a gondjuk, hogy soha nem blöffölök.
Az úgyis nagyon hamar kiderülne.
Tegnap egy-két OMME prominens vezérnél elszakadt a cérna, ahogy ezt sokan észrevettétek.
Hol a magabiztosságuk?
Valami nem kerek számomra.
Végig azt szajkózták, hogy nincs olyan szakértő gárda akik a jelenlegi társaságot le tudnák váltani, tegnap kettő (három) napvilágot látott, és ezt úgy élik meg mintha beléjük csapott volna a mennykő.
Pedig semmi másról nincs szó, mint arról, hogy "menniük kő".

Azért nem szabad még hátradőlni, mert akik az X-et fogják tenni a szavazó cédulákra, óriási nyomás alatt vannak.
Akarattal nem írtam agymosást, mert sokan fél úton vannak a kezeléssel, és hezitálnak, de egyre többen döbbennek rá, hogy mi sem vagyunk az ördögtől valók.
Elmondta Péter, hogy vannak olyan megyék ahová el sem fog menni, mert akkora az ellenszenv iránta, dolgozik az OMME gépezete.
Hála az égnek nem hosszú a sor!
Ha nemes küzdelem lenne, és arra menne ki a játék, hogy amelyik csapat többet tud adni szakmailag, erkölcsileg és nem utolsó sorban ezt demokratikus úton, ebből csak mi méhészek nyerhetnénk.
Viszont van egy sötét oldal, amelyik zászlajára a lejáratást tűzte, de nem úgy ahogy én teszem, valós tényeket felsorakoztatva.
Tegnap amikor az OMME elnökével beszélgettem, említettem neki, hogy jó néhányan még kampányoltunk is mellette.(Hiba volt.)
Meg is köszönte, mert tudta.
Én már akkor is felívtam a figyelmét az "erős emberre", aki már 3 elnököt kicsinált.
Nem hallgatott rám, de három a magyar igazság, egy a ráadás.
(Az első kép Bross előadásán készült a második Dr.Mészárosén.)
Nagyernyei Attila