Hátha még tovább elemeznéd ezeket a marhaságokat, és összeraknád a régiekkel egy csokorba, akkor látnád a valódi összefüggéstelenséget.
Magyarországon nem lehet szelektált anyákat tenyészteni. Óriási a méhsűrűség. Még akkor sem ha mesterségesen termékenyítik. Az anya apját is szelektálják? És? Ahonnét a spermát veszik az anya utódainak ap-ját/jait, -tehát akikkel párzik, mert ugye nem egytől veszik- is szelektálják?
"Berci
356
Re:Kérdés
« Válasz #59 Dátum: 2022. December 08. 20:40 »
Ajánlott szakirodalom "Atkacsapda? Méhészcsapda!". Eddig a legjobb írás amit a témában olvastam..."
Akit érdekel keresse meg. Ott leírom, hogy azoknál a családoknál ahol úgy ítéljük meg, hogy valamiért az a család kitűnik a többi közül, azoknál ne törjük ki a herefiasítást, mert nagyobb valószínűséggel azok a herék fognak részt venni a párzásban, ezzel egy csekély mértékben hozzájárulhatunk a méheink jobbá tételéhez. A többi duma rizsa mást nem tudunk elérni.
A vegyszerezésnek semmi köze a nagy tavaszi "generációváltáskori szakadékhoz."
Több köze van annak ahhoz, amikor valaki rugdossa a medve talpát, hogy maci kellj már fel, mert vadászni akarok. Lepényezés februárban, és nincs virágpor. Vagy a kaptárfűtés. Nálamma vastagon takart 4-5 centiméteres kaptárfalú Hunorokból ki sem jönnek 12 fok alatt tisztulni. Mire átmelegszik, már ismét hideg van. De ha beindúlnak.............
Na szóval azzal már foglalkozni sem érdemes, amikor valakinél azért zöld a terep, mert locsolja napközben a kaptárokat és az elfolyó víz még az árvacsalánt is kikelti- csak azt- és még a hideghatás is megtörténik valamiért, mert ugye mint az eper, anélkül nem hoz virágot.
Aztán nekem is feltűnt a három családból lehet csinálni kaptárfűtéssel 25-öt, csak folyamatosan etetni kell, akkor még huszonkilo mézet is lehet pörgetni, sőt a lépépítés sem nagyon marad el a Klubvezető mennyiségétől. Mi meg retetettetgünk brrr, mert mint Wick írta, akkora lesz a szaporítási mánia, hogy méheket sem fogunk tudni eladni. Aztán ha majd Neo esetleg megírja, hogy mi a valóság, esetleg beidézi, akkor majd tessék csak figyelni, hogy aki még nem itta el az eszét öreg korára sem, annak tiszta a valóság.
Majd jö a magyarázkodás, aztán legyintünk. Erről jut eszembe:
Joe és Vlagyimír ENSZ békefenntartók beszélgetnek Csádban.
-Képzeld Vlagyimír! Nálunk az USÁban akkor a a szabadság, hogy egyszer a Fehér Ház előtti parkban vizeltem.
-Az semmi Joe! Én a Krasznaja Plósagy közepén végeztem a nagydolgomat, mert nem tudtam visszatartani.
Hallgatja Günter ezt aki a parancsnok, és felmordul: Na ezt azért nem hiszem el.
Elgondolkodnak a katonák, majd így folytatják.
-Azért Vlagyimír azt el kell mondanom, hogy előtte jól körül néztem, nem lát-e meg valaki.
-Hát tudod Joe, én sem toltam le a gatyámat.