Anti!
A tiéd egy műremek az enyémhez képest. A két rendszer filozófiája más. Én komplett kaptársort takarok Raschel hálóval, elöl-hátul és oldalt jól kihúzom, hogy a zöld küllő ne férjen a kaptárhoz. Azért raschel, mert így ha a hó ráesik, és megfagy, de jó időt mondanak a következő napra, akkor előtte megyek felhajtogatni. Így a vékony szálú madárháló elszakad, a raschel nem amikor kitépem a lefagyott hóból. Könnyebben is kezelhető a raschel, mint a madárháló. Nekem voltak műanyag kaptáraim, és ez a fránya madár kiválogatta őket csak azt verte szét, a fakaptárat nem (megjegyzem 17 éven át nem kellett harkályok ellen védekeznem). Ezért aztán felszámoltam a műanyagokat, akkor nekiestek a fakaptáraknak. Akkor csinálják a kárt, amikor tavasszal hűvösebb az idő, a méhek kijárnak vízért, tehát a háló nincs a kaptárakon. Nálatok nincs gond azzal, amikor a háló hozzáér a kaptárhoz? Nem kezdi el úgy szétverni a habkaptárat ? Én ilyesmit meg sem mertem próbálni azok után, hogy a legképtelenebb helyen is meg tud kapaszkodni, és a leggyengébb ponton, annál a marásnál, ahol a fiókot megfogom csinál lyukakat.