Látod Meki erről beszélek!
Aki másként gondolkodik, másként látja a dolgokat az maga az ellenség.
Ha te lennél mondjuk az OMME elnöke, hogy viszonyulnál a kormányhoz?
Szidalmaznád, kritizálnád, majd alamizsnáért odanyújtanád a kacsódat?
Tudni kell, hogy ezt a határt nagyon nehéz megtalálni, sokszor lehetetlen.
De mondok egy példát!
A közelemben van egy NAGY, nemzetközi fuvarozással foglakozó cég, sok sok kamionnal.
Ennek vezetője egy ismert politikus.
Már most megkérte a beosztottjait, hogy április 12-én a szavazó fülkében fotózzák le a szavazó cédulát, hogy lássa, ott van e az büdös nagy "X" a neve mellett!
Szerinted aki ott akar még dolgozni hova x-el?
Még akkor is ha kifordul a gyomra, mert ő másként gondolkodik.
Brosst valóban a barátomnak tartom, mert ma is az a véleményem, hogy ennyi támogatást, ennyi méz minőség védelmében tett dologra nem sokan lettek volna képesek, komoly ellenszélben, ahogy te is látod a dolgot.
Szerintem még soha az életben nem beszéltél vele egy kukkot sem, de a véleményed róla negatív.
Én belülről is láttam azt a küzdelmet, sokszor harcot az ágazatért.
Mondok egy példát magamról is, vagy elfogadod, vagy nem.
Anno a Szekszárdi Tavaszváró Méhésznapra én hívtam meg Dr. Morvai Krisztinát, én írtam neki az előadását.
Az OMME központban találkoztunk, ott készítettem fel mit mondjon!
És láss csodát.
Előadása a "Közjóról" szólt, hogy a méhek munkáját anyagilag el kell ismerni, úgy mint MEGPORZÁSI TÁMOGATÁST!
Ma ezt csak simán 1.000 Ft-os támogatásként nevezzük, de aki ebben benne van, mindenki tudja, hogy erről először Dr. Morvai Krisztina beszélt, majd később lett belőle rendelet.
Nem érdekes ki találta ki, hol kezdődött!
A lényeg, hogy kapják a méhészek.
Bross sok anyagot adott ehhez, meg egyebekhez is.
Aztán, arról sem árt megemlékezni, hogy hála az égnek a neonikotinoidokat végleg betiltották!
Egyedül én mentem tüntetni a Mezőgazdasági Minisztérium elé a Greenpeace-el, mert velem nem tudtak mit csinálni, de Bross egyet értett!
Aztán azt se felejtsük el, hogy Bross nem szórja az OMME vagyonát, hanem gyarapítja!
Nincs "cuki táska", taxizások, nagy kajálások, luxizás.
Az új, gyönyörű OMME székház is az ő érdeme, a Viola utcait pedig bérbe adják.
Nem kívánom tovább fényezni az OMME elnökét, de én az ő tevékenységét másként látom.
Vannak hibái is.
Egyszer megkérdezte tőlem, hogy szerintem az x-y szakit fenékbe rúgja e.
Mondtam neki előtte hívd ki az utcára, mert az irodában nem tudsz úgy nekifutni.
Ez a szaki jelenleg is ott rontja a levegőt.
Magamról még annyit, hogy pont az ilyen alaptalan hozzászólások miatt szinte kivonultam a méhészeti közéletből, sokatok örömére.
Szerintem nekem nincs szégyellni valóm, de azért vannak dolgok amire én sem vagyok büszke.
Ilyen az élet.
https://www.google.com/search?q=Ilyen+az+%C3%A9let+4+s+street&sca_esv=b5455d2c67d11081&sxsrf=ANbL-n5e-A_WT4EYy62AmPdetHIt7B7nAg%3A1773129141479&source=hp&ei=tc2vafzQG-HHi-gP_52bsQI&iflsig=AFdpzrgAAAAAaa_bxdAnGCmrYhEBIwOsnk5OVQNn43-L&ved=0ahUKEwi8__fk7JSTAxXh4wIHHf_OJiYQ4dUDCCA&uact=5&oq=Ilyen+az+%C3%A9let+4+s+street&gs_lp=Egdnd3Mtd2l6IhlJbHllbiBheiDDqWxldCA0IHMgc3RyZWV0MgUQIRigATIFECEYoAEyBRAhGKABSLprUABYjmVwAHgAkAEAmAGBAqABgheqAQY3LjE1LjK4AQPIAQD4AQGYAhigAsEYwgIKECMYgAQYJxiKBcICBBAjGCfCAhAQLhiABBjHARgnGIoFGK8BwgIIEAAYgAQYsQPCAgsQABiABBixAxiDAcICCxAuGIAEGLEDGIMBwgIOEC4YgAQYsQMY0QMYxwHCAg4QABiABBixAxiDARiKBcICBRAAGIAEwgIEEAAYA8ICCxAuGIAEGMcBGK8BwgIFEC4YgATCAgcQABiABBgKwgIGEAAYFhgewgIIEAAYgAQYogTCAgcQIRigARgKmAMAkgcGNy4xNS4yoAfBtgGyBwY3LjE1LjK4B8EYwgcKMC43LjExLjUuMcgHnQGACAA&sclient=gws-wiz#fpstate=ive&vld=cid:85dec53c,vid:ZaJO2tGac9Q,st:0Nagyernyei Attila