Nekem mást mondtak. Akkor valaki nem mond igazat.
Képeket! Videót!
Na kérem szépen. Kb 10-15 ember mesélte, onnét élőben is, hogy ilyen kevesen még soha nem voltak Kaposváron a méhésztalálkozón. Nehogy kétségbe vond, a Feleségem, a Fiam és a Barátnője is ott voltak. Bármikor lehetett szabad parkolóhelyet találni, nem úgy mint évekkel ezelőtt, amikor az Orci Úton tudtunk csak megállni, mert későn 8-kor!!!

értünk oda. Nem mentek be a "Brossra", mert őket ez nem érdekli, tehát nem tudták nekem most elmondani, hányan voltak az elnöki beszéden a teremben a méhészek. Tehát sajnos nem tudnak nekem a benti
tömegről információval szolgálni.
De mások igen.
Amikor a Bross beszéde
régen sorra került, akkor a tömeg benyomult a terembe, én már rég ott ültem addigra, mert nem akartam ülőhely nélkül maradni. A fal mellett a tévéstáb emberei és a szervezők a "képből" a kamerák elől hessegették el a méhészeket. Olyan csendben hallgattuk végig Brosst, hogy a köhögéseken kívül egy hangot sem lehetett hallani. Adtunk arra amit mondott. Sőt! Ittuk szavait, aki mást mond hazudik. Bíztunk benne, és bízhattunk is. De az a múlt.

Most viszont az egyik haverom aki ott bent ült a testvérével, és több ismerősével, nekem azt mondta, hogy ha mindenkit betereltek volna, akkor is maradt volna még szék üresen, nemhogy a fal mellett is álltak volna. Attól persze még néhány ember hallgathatta az Elnököt állva, de speciel őket ennyire nem izgatja fel...

Ha kell küldök telefonszámokat, és elmesélik neked, hogy rosszul informáltak téged. Az megsem fordult a fejemben, hogy esetleg ismét valótlant írtál, vagyis nem is találkoztam még ilyesmivel soha, meg különben is minden írásodat hitelesnek vélem, csak most...szóval érted ugye, valaki lehet, hogy rosszul látta, vagy ilyesmi...na most jól belekeveredtem?
Na szóval a Haverék még akkor is bent maradtak, amikor az elnök azt is mondta, az akácméz vizsgálati eredményei szerint 1-70-ig találtak pollenszámot, és attól az még akácméz. Ugyan ettől a perctől kezdve, valószínűleg a mi egyesületünk elnöke, -aki új lesz, és a küldött, akikből már csak az új rendszer miatt egy lesz, - nem fog/nak rá szavazni, a vetélytárstól függetlenül sem, még ha az Tóth Péter lesz akkor sem. A terem nem, de a pohár betelt.
Milyen jó lenne ha olyan valaki írná le, aki ott
bent volt, és meghallgatta, nem csak akik úgy hallottuk.
Vagy a múltkori szekszárdi kép, amely a "tömeget" illusztrálta után kínos lenne?

Tudod amikor a 400 tagból a vendégekkel együtt százan sem voltak.
Az oké amikor a nagypolitikában etetik a népet a parlamenti pártok jelöltjei, és aktivistái. De egy szakmai érdekvédelmi szervezet tagjai? Gyerekek!!!