Hír-les

• 5601 válasz
  • 2286039 megtekintés
Re:Hír-les
« Válasz #2760 Dátum: 2016. December 11. 21:03 »
Te, az nem zavart, amikor a méhcsaládjaim rossz állapotát terjesztette telefonon a hiszékenyeknek? Veszteség nélkül teleltem 10x akkora állománnyal mint  a tiéd Vivaldi.
Ő mentette meg a méheimet, amikor napraforgón a területemen lévő összes méhész kijáró méhe odaveszett. Beszarás. Aztán engem kötelezett nyilatkozattételre a NÉBI, (írásban kellett magyarázkodnom) mert állítólag én szóltam a Greenpeacenek, amit később itt az egyik hozzászólásában elárult, mármint hogy Geddekas volt az.
Aztán rólam terjesztette a cukormézeslépek németben történő terjesztését. (Soha ÉLETEMBEN NEM KERESKEDTEM SEMMIVEL.) Még fényképpel is bizonyította ezt, aztán az egyik fórumtársunk volt, aki az "üzlettársa" méhészetében fényképészkedett. Még szerencsémre valaki segített ezt a képet és a szereplőket azonosítani, és így mentesültem a vád alól.
Na és amikor a Klubvezető felhívott:"A Cserényi intézett a fiadnak fiatal gazda pályázatot?" Na abból is magyarázkodnom kellett.
Amikor az egyik hazúgságon ismét berágtam, és elküldtem telefonon a ...ba, akkor pedig engem is perrel fenyegetett. Csak volt egy tanúm. Miközben ordított a telefonba, közben éppen beszéltem Atyával Skypen, és írtam neki, hogy "HALLOD?" Ő visszaírta: "MINDEN SZAVÁT." Amikor tályékoztattam, hogy Atya ezt az egész szarságát végig hallgatta, akkor lerakta  a telefont.
Soroljam?

. Ez azért nem úriemberhez méltó. Nyilván Csuja olyan amilyen, de ez még is téged minősít, kedves Jenő.
Vivaldi! Te tudsz emberek között különbséget tenni?

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2761 Dátum: 2016. December 11. 21:07 »
Figyelj Jenő. Ezekről én nem tudok, nem is akarok tudni. Távol álljon tőlem, hogy Csuját megvédjem, veszekedtem már vele eleget, ismerem jól,
De a konfliktusotokat intézzétek el személyesen. Itt nem illik csak az írásra reagálni, azt véleményezni és nem az embert.
Nem csupán Csuja miatt írok. Hajlamos vagy a nagyképűségre, pedig arra ráfáztak már egy páran.

« Válasz #2762 Dátum: 2016. December 11. 21:23 »
.
« Utoljára szerkesztve: 2016. December 13. 18:59 írta deGonosz »

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2763 Dátum: 2016. December 11. 21:26 »
Magyarázd már el, hogy ebben neked mi nem logikus. 150 embernek írok. Ez biztos. De többen olvassák. De 30 embernek is írnék. És senki nem írta, hogy ne írjak, csak azt, hogy mikor írok már.
 De nem kötelező engem olvasni. Aki akarja nem olvas. De 150-en egészen biztosan. Mi nem logikus ebben?

« Válasz #2764 Dátum: 2016. December 11. 21:28 »
Ezért játszok én hosszabb ideig az itteni delikvensek idegeivel.

Igen, mert:

Hajlamos vagy a nagyképűségre, pedig arra ráfáztak már egy páran.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2765 Dátum: 2016. December 11. 21:31 »
Így van. Nem titok. Mindenki tudja rólam aki ismer, és be is vallom. Időnként provokálok. Ettől él ez a fórum. Mert vitatkozni lehet, meg kell is. Amit nem szabad az a személyeskedés. Ezt nem szeretem. Írásra írást. Érveket érvek ellen.
 Amikor elfogy az érv, vagy nem is volt, akkor jön a személyeskedés. Én így gondolom.

« Válasz #2766 Dátum: 2016. December 11. 21:39 »
 :D

Üdvözlettel, Belphegor a pokolból.

« Válasz #2767 Dátum: 2016. December 11. 21:50 »
Így van. Nem titok. Mindenki tudja rólam aki ismer, ...
 Amikor elfogy az érv, vagy nem is volt, akkor jön a személyeskedés. Én így gondolom.

Mint itt is. Ismerünk.

Berúgtál? ...A többit ha kijózanodtál...

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2768 Dátum: 2016. December 11. 22:18 »
 ;D
Idézet
Molnár Jenő, Te meg egy hiteltelen szélhámos vagy a méhészek között. Akárhol megjelensz röhögés és sajnálkozás követi, aztán nem sül le a képedről a bőr? De ezen csak nevetünk.
Tudod, hogy ami személyeskedőt írsz, az visszahull rád.  ;D

Idézet
Te, az nem zavart, amikor a méhcsaládjaim rossz állapotát terjesztette telefonon a hiszékenyeknek?
Hazudsz vagy az hazudott, aki neked ilyet mondott. Évek óta nem látta a méhállományodat. Soha nem szapulta Csuja se a munkádat, se a méhállományodat. Ennyire nem ismered Csuját?

Idézet
állítólag én szóltam a Greenpeacenek, amit később itt az egyik hozzászólásában elárult, mármint hogy Geddekas volt az.
Csuja is szólt nekik meg Te is. Simon Gergely kiment és mintát vett. Talált is mérget a növényben.

Talán még szégyelled is, hogy egyszer az életedben kemény volt a tököd és sumákolás helyett ki mertél állni a saját igazadért? Ne gyáváskodj! Azzal csak még nagyobb bajokat húzol magadra. De hát te döntesz, én le....rom.

Idézet
Aztán rólam terjesztette a cukormézeslépek németben történő terjesztését.
Ezt a marhaságot meg honnan szedted? Termeltél te valaha lépesmézet? Hallott bárki olyat, hogy Jenő lépesmézet termelt volna? Mézet és méhcsaládot igen, de lépesmézről tud valaki? Még tán virágport se, pedig baráti körében van virágportermelő méhész.

Egyébként meg miért lenne szégyen lépesmézet termelni. Sőt az se szégyen, ha bármilyen termékét eladja bárki akár itthon, akár külföldön. 

Idézet
"A Cserényi intézett a fiadnak fiatal gazda pályázatot?"
Mi a jó fenéért kellett volna Cserényinek intéznie a te fiad fiatal gazda pályázatát? Szerintem Cserényi annyit érthet az ilyesmihez, mint hajdú a harangöntéshez. Ilyen igényt pályázatíró szakemberrel kell megíratni.

Jenő!
Közismerten jó a memóriád, de most nagyon összekavarodott a fejedben minden. Hetet-havat összehordtál. Olyan dolgokat, ami nem igaz. Hazugságokat és rágalmakat gyűjtöttél össze. Te bajod!
« Utoljára szerkesztve: 2016. December 11. 22:50 írta Geddekas »
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Bicska

• 601
« Válasz #2769 Dátum: 2016. December 12. 00:03 »
Kedves Fórumozók!

Az utóbbi hozzászólásaitok a gőzölgőbe valók. Ez a Hír-les rovat. Annak, hogy egymást osztjátok, nem feltétlenül van hír értéke. ;)

Üdv: Bicska
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2770 Dátum: 2016. December 12. 00:10 »
Így van. Nem titok. Mindenki tudja rólam aki ismer, ...

Mint itt is. Ismerünk.

Berúgtál? ...A többit ha kijózanodtál...

Bicskának igaza van, de még had tegyem hozzá utoljára.

Már megint muszáj veled foglalkozni Jenő.

A "berúgtál" az az írásra vonatkozott, amit itt írt. Nem pedig arra, hogy én láttam dűlöngélve a sánc parton.
 Ugyan is te egyszerűen nem tudod felfogni, mi a személyeskedés, meg mi a vélemény nyilvánítás. Nálad a kettő összemosódik, ezért képtelenség veled vitatkozni.
 Mert az, hogy valaki félszemű, és azt itt nagy nyilvánosság előtt elmondod az személyeskedés. De ha hülyeséget írsz, és arra valaki azt mondja, hogy amit írsz az marhaság, az nem a személyedre vonatkozik, hanem arra amit leírtál.
Egyébiránt nem te vagy az első egoista akivel találkozom. Ilyen például az is ha Laciról beszélünk, azt Lacika rögtön magára is érti, bárkiről szó van. /Ez volt akit mentoráltam még tavaly. A Lacika ne tévesszen meg, Szeptembertől már nyugdíjas, de most kezdett bele a méhészkedésbe./ Ez a "saját magamra" kihegyezése mindennek, az egoizmus fejlett változatának egyik jellemzője.
Na az utolsó négy sor az valóban személyeskedés. Mentségemre legyen szólva, hogy Jenőkém én téged személyesen soha nem láttalak, nem is beszéltem veled, nem is ismerlek.  Ez csupán az írásaidból következtethető ki, és mindenki látja aki valamilyen fokon tanult valamennyi pszichológiát.

« Válasz #2771 Dátum: 2016. December 12. 06:35 »
2016/11/03
Bàcskiskun

Mivel megtörtént a csoda és kemény 1 hónap múlva sikerült eltávolítani a hirdetést innen is törlöm mielőtt valaki üzletelni kezd a "kollégával"!

Kiépitett nb keretek vilàgos szinű,àllatorvosi igazolàssal eladó

;D

Senkit nem érdekel!  :(

Most már engem se!
Nincs nyúlós!
« Utoljára szerkesztve: 2016. December 12. 21:58 írta Texas Ranger »
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2772 Dátum: 2016. December 12. 09:13 »
Nem személyeskedés, csak jellemzés. Nagy általánosságban. /De ha valakire ráismertek az nem véletlen./

Általában nincs barátja. Vagy csak hozzá hasonló. De ez nem igazán barátság. Ugyan is a barátsághoz szükséges némi nagyvonalúság és önzetlenség.
Mindig ő az első, soha senkinek nem tudja alárendelni az érdekeit.  Az esetenként előforduló kis problémája sokkal nagyobbnak érzi, mint másnak bármilyen nagy problémáját. Saját problémájának megoldását mindennél előrébb teszi. Rettenetesen önérzetes. Szereti ha felnéznek rá.
 Igazából nem is barátra vágyik, hanem csodálóra, mivel ilyenek általában hermetikusan zárják el magukat a világtól, ezért időnként hiányérzete támad, és a maga köré épített burokból kilép, és nyit a nagyvilág felé. Szereti saját magát az élen elhelyezni a világban, ám depressziós lesz, ha úgy gondolja mások anyagilag előbbre járnak. A mások gyarapodását gyanakvással figyeli. /Nem rég néztem egy nagyot, mikor egy hasonló mentalitású úriember azt ecsetelte, hogy nem jó ez a minimálbér emelés, mert akkor neki nem lesz annyival több, mint most van, ha másoknak is lesz pénze. Hüledezve néztem, de nem hülyéskedett, komolyan beszélt, méhész, és nem is akárki./ Van olyan eset amikor ilyen személyiség valamelyik gyermekét vagy mindet isteníti. Ezeken kívül a világon neki mindenki egy rakás......... Ebben az esetben a gyermeke is csak eszköz, az ő egoját erősíti.
 Ennek oka általában a gyermekkorban keresendő valamilyen flusztráció, megvonás, vagy elnyomás. De van olyan is, hogy a házasságán belüli alárendeltségét szeretné semlegesíteni a kifelé mutatott dominanciával. Aztán nyilván van olyan is, hogy mint kettő összeadódik. A harmadik ok, hogy városban nevelkedett, ahol beilleszkedési problémái voltak gyermek korában. A falusi gyerekeknek ilyen problémái ritkák. Mert ott születéskor elfoglalja a helyét. Az aki, és sem nem több és sem nem kevesebb. Nem akar kitörni, az egója a helyén van. Ezért tud jobban beilleszkedni akármilyen közösségbe.
Az ilyen személyiségek hosszú távon elviselhetetlenek az átlagos személyiségű embereknek. Általában csak olyanok tudják őket elviselni egy ideig, akik valamilyen módon ismerik ezt a személyiség tipust, és képesek objektíven kívülről szemlélni. Ám, igazából csak a napi érintkezés működik, közös tevékenységre még ők sem képesek velük. Problémáik vannak az értékitéllettel. Ezek a "nem átlagos" személyiségek úgy gondolják, ha nekik adnak az 1, ha ő ad az 100. /Senki ne gondolja például, hogy az ilyenek értéknek nézik a 40 év alatt összeszedett méhészeti tapasztalatot./
 A méhészek között ezek a személyek %-os arányban sokkal nagyobb részesedést mutatnak. A méhészkedés magányos foglakozás, maga a "bogaras " kifejezés is dehonesztáló volt. A közösségből kilógó, csak saját dolgaival törődő embert jelentett eredetileg.
Ezeket csak nagy általánosságban írtam le. De ha valaki a saját méhész, vagy nem méhész ismeretségi körében ráismer ilyenre, vagy ilyenekre, az nem véletlen.
« Utoljára szerkesztve: 2016. December 12. 09:31 írta Vivaldi »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2773 Dátum: 2016. December 12. 11:00 »
Vivaldi!

;) Ezek szerint nagyon jól ismered magad, mert a jellemzés kiváló.  ::)
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2774 Dátum: 2016. December 12. 11:07 »
Én legalább ismerem magam, de ez nem mondható el rólad. Felajánlom neked, hogy ingyen és bérmentve megszakértelek. Mondjuk Csernus doki jóval többet tud, de ő kicsit drága. És ha azt vesszük, hogy te úgy se változol meg kár rákölteni a pénzt.
 De azt én is meg tudom mondani, hogy hasonló mentalitású emberek mint te, csak abból értenek ha orrba vágják őket.
Amit előbb vagy utóbb, de meg is tesz valaki, majd emlékezzél rá, hogy mit mondtam, amikor dagadt orral ülsz a rendelő intézet várójában.
 Ja. És az nem én leszek aki orrba vág. Mert tudom a következő kérdésed ez lett volna.