Hír-les

• 5601 válasz
  • 2285658 megtekintés
*

Vivaldi

• 2049
Re:Hír-les
« Válasz #2700 Dátum: 2016. November 27. 14:44 »
 Én nem állítottam soha, hogy minden felvidéki méhész grál lovag.

« Válasz #2701 Dátum: 2016. November 27. 18:21 »
Jelen pillanatban a legkedveltebb fanyűvő kollégának, áll a 4db méterfa behordó, és a 3 szerfa behordó pótkocsi, és ne mellesleg a 4 traktor.
 Most 60km-re jár dolgozni, ...

A rohadék fanyűvője. Talán még egy valamire való számítógépe sincs, ami előtt elmesélhetné az egész napokon át tartó lusta sunyi semmittevéseit mások hergelése közepette. Meg dolgozni jár.  :o Ki hallott már ilyet? Nem is lenne jó "internetméhésznek" a köcsögje. Ha meg rájönne milyen sok idejük van a "internetméhészeknek" napokon át tartó felesleges marhaságaikat közkinccsé tenni, egymás b@szogatása közben, talán beállna közétek. Na nem a méhészek közé, ahol bizonyára nem érezné jól magát. De talán lehetne belőle ( csinálni agyműtéttel)"internetméhész"(-t,) hülyeségeivel bombázhatná a nevüket sem vállaló "nemisméhészeket", amin jókat derülhetnénk, miközben az "internetméhészek" megmagyaráznák, hogy a méhészeknek erre van szükségük. Talán egy igazi feljelentésre sincs az ilyennek ideje, meg kideríteni ki is Huber, Maci, Főnix meg a többiek. Még hogy dolgozni jár. A marha. Mondd neki jöjjön közénk, majd eltartja őt is a zasszonya, mint itt oly sok "méhészt".

Ráadásul, meg, hogy minden az anyja neve alatt megy, mivel ő büntetett előéletű.
Akkor nem lehet egyesületi tag? Büntetett? Azonnal kérni a felvételét! Nem jár neki az ország legdrágább cukra náddal keverve, sem az 59 forintos üveg, ami ha járna, már 66-ért is az övé lehetne, újságot meg majd kapna az anyja tagsága után arra az 1-2 családra amit elismer? Még vezetővé is válhatna, ha beléphetne. De ha nem, akkor nem mehetne macerálni a vezetést sem. Szerencsétlen favágó. Na persze az az ötvenezer sem ütné a markát havonta, hanem csak úgy ingyen. A hülye meg dolgozni jár. Normális az ilyen??? ::)

« Válasz #2702 Dátum: 2016. November 27. 18:30 »
Ha ez mind igaz akkor az akác koalíciós méhésztársaknak "csak" azt felejtették elmondani, hogy ugyan nőni fog az akácerdők területe, de nem a hegyekben, hanem az alföldön!

A hegyekbe vissza állítják a lassan növő keményfás erdőket, az alföldi fos homokba ahol az akácon kívül más nem él meg ott meg aztán 1000-el nyomják majd.

El kell majd gondolkodni a vándorlásokon, viszont a visszatérő fagyok az Alföldön aratni fognak!

Esetleg volt aki elmondta a döntéshozó uraknak, hogy nem csak a mennyiség a lényeg, hanem az elhelyezkedés is?
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2703 Dátum: 2016. November 27. 19:26 »
Jelen pillanatban a legkedveltebb fanyűvő kollégának, áll a 4db méterfa behordó, és a 3 szerfa behordó pótkocsi, és ne mellesleg a 4 traktor.
 Most 60km-re jár dolgozni, ...

A rohadék fanyűvője. Talán még egy valamire való számítógépe sincs, ami előtt elmesélhetné az egész napokon át tartó lusta sunyi semmittevéseit mások hergelése közepette. Meg dolgozni jár.  :o Ki hallott már ilyet? Nem is lenne jó "internetméhésznek" a köcsögje. Ha meg rájönne milyen sok idejük van a "internetméhészeknek" napokon át tartó felesleges marhaságaikat közkinccsé tenni, egymás b@szogatása közben, talán beállna közétek. Na nem a méhészek közé, ahol bizonyára nem érezné jól magát. De talán lehetne belőle ( csinálni agyműtéttel)"internetméhész"(-t,) hülyeségeivel bombázhatná a nevüket sem vállaló "nemisméhészeket", amin jókat derülhetnénk, miközben az "internetméhészek" megmagyaráznák, hogy a méhészeknek erre van szükségük. Talán egy igazi feljelentésre sincs az ilyennek ideje, meg kideríteni ki is Huber, Maci, Főnix meg a többiek. Még hogy dolgozni jár. A marha. Mondd neki jöjjön közénk, majd eltartja őt is a zasszonya, mint itt oly sok "méhészt".

Ráadásul, meg, hogy minden az anyja neve alatt megy, mivel ő büntetett előéletű.
Akkor nem lehet egyesületi tag? Büntetett? Azonnal kérni a felvételét! Nem jár neki az ország legdrágább cukra náddal keverve, sem az 59 forintos üveg, ami ha járna, már 66-ért is az övé lehetne, újságot meg majd kapna az anyja tagsága után arra az 1-2 családra amit elismer? Még vezetővé is válhatna, ha beléphetne. De ha nem, akkor nem mehetne macerálni a vezetést sem. Szerencsétlen favágó. Na persze az az ötvenezer sem ütné a markát havonta, hanem csak úgy ingyen. A hülye meg dolgozni jár. Normális az ilyen??? ::)
Berúgtál? Csak hozzátenném. Az illető részegen elütött egy vétlen motorost, akinek levágták a lábát. A többit ha kijózanodtál...

« Válasz #2704 Dátum: 2016. November 27. 20:04 »
Tudod volt egy "internetméhész" aki erre a bugyutaságodra azt szokta volt válaszolni, hogy elfogytak az érvek. Nem ismered?
Veled ellentétben nem szoktam piázni, és ha feltételeztem volna rólad az írásaid alapján ezt, azt joggal tettem volna, de állításodat még nyomatékosabbá szeretnéd tenni azzal, hogy már tényként közlöd, majd a többit ha kijózanodtam. Milyen gané dolog ez?
Kit érdekel ott a béka segge alatt, ki kit ütött el. Erről egyébként egyik írásodban sem tettél eddig említést, de nem is fontos mert nem része a gondolatoknak. Ne irigykedj a favágóra, ő többet keres egy nap, mint amennyit te elköltesz egy hónap alatt, mert nem a számítógép előtt macerálja a méhészeket, hanem dolgozik. Neked erre nincs időd.
Ami a lényeg. Te is egy nulla dologtalan bajkeverő vagy nem csak itt, hanem a többi oldalon is, ahonnét még nem vágtak ki. Kifinomult már annyira a technikád, hogy mielőtt borulna a hajó, gyorsan lazítasz a vásznon, mert hátha elmerülsz. Csuja macerálásával szeretnél újabban jó pontokat szerezni, lássák a népek mekkora érdekvédője vagy a méhészeknek. Nézz már kicsit magadba, mert mást is írók rólad, aztán úgy jársz mint a pergetőd ott a kuka mellett...

« Válasz #2705 Dátum: 2016. November 27. 21:30 »
     Na mi van  :o ? a tarsolyba Ő róla is van valami? :(  Kigondolta volna? :-\

Albert

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2706 Dátum: 2016. November 27. 21:32 »
 Kiváncsi és kedvelői.
Egyáltalán nem is derül ki, hogy a Csuja fan csoporthoz tartozol, vagy a Brosséba. Azonkívül, hogy te is fakitermelő vagy.
 Másrészt, megértelek, téged és a kedvelőidet. Én vagyok az egyetlen aki meg merem írni rólatok az igazat. Én azt is megértem ez, elég idegesítő lehet, egy olyan rendszerben ami arra van felépítve, hogy ne legyen ellenzék és mindenki fogja be a pofáját, erre föl meg ugat valaki a béka segge alól, és nem hagyja abba. És kimondja, hogy a megváltók színre lépésével, még szarabb lett mint volt. Mert ugye most aztán helyben vagyunk mint Gyönygyös mikor leégett. Meg az, hogy a Magyar méhészeknek már milliárdjaiba van a nagy semmi.
 A munkátlanságról meg annyit, attól függ hol húzod meg a szintet. Mert ha csak olyanok mint te a fakitermelők, meg a segédmunkások dolgoznak, akkor valóban én munkátlannak számítok. De akkor az ország 90%-a munkátlan.
 Ami érdekes, és te erről valóban nem tudhatsz, a fanyűvő barátom is ezt mondta rólam, miután felszedtem a hidat a földem határán lévő patakról. Ugyan is ő úgy gondolta arra van a földem, hogy 40 méter széles út legyen rajta neki, hogy azon ő a fát behordhassa minél rövidebb úton. A térképen viszont ott út egy sincs. Viszont ő vágott rajta mindig egy másik nyomot, ha már nem bírt elmenni ott ahol eddig.
 Ebből gondolom, hogy te is olyan fazon lehetsz mint ez, nem véletlenül véded meg. Bár én nem tudom ki vagy mert nem ismerlek. De írásából ismeri meg az ember a másikat. Mondjuk melletted szól, hogy te legalább tudsz írni, mert a fanyűvő kollégát minden középiskolából kirúgták. Ez az oka, hogy az erdőn kínlódik.
 Csujáról csak annyit. Azt hiszem nem nekem van vele a legnagyobb bajom. én csak leírtam, hogy mi miért van.
Harmadrészt pedig azt hiszem szeretnek annyian mint téged, csak nézd meg a face bookot.
 Az meg , hogy ti nem szerettek nem igen zavar. Részben mert madarat tolláról embert barátjáról...... Más részt meg az LGT szerint sem szerethet mindenki.

« Válasz #2707 Dátum: 2016. November 27. 21:47 »
Azt a k...a  :o. Tudom én, hogy nem tudjátok a fölös energiát levezetni a kaptár emelgetéssel, de nehogy már egymásnak essetek.

« Válasz #2708 Dátum: 2016. November 27. 22:44 »
Hahó Bicska! Demokrácia őre! Hol vagy??? Nézd, csak miket írogat itt kivancsi111! Nem akarod törölni a bejegyzését? Ezt a stílust sem kellene ám tűrnöd!  ::) Főleg hogy micsoda egymásnak esést indított el Vivaldival!  :D

« Válasz #2701 Dátum: 2016. November 27. 18:21 »

„A rohadék fanyűvője.”
„A marha.”
„A hülye meg dolgozni jár. Normális az ilyen???”

Hahó Kispajtás! 

Itt a "demokrácia őre" ír neked!!!  :D :D :D

Ismered-é a konkrét személyt akiről kiváncsi111 ír??? Ezért, amit leírt, nem fogom a bejegyzését törölni, bármennyire is szeretnéd. :D Pedig vitáztam vele egy időben sokat! Képzeld, még privátban is!!!! Tőlem káromkodhatsz is Kispajtás, de ne sértegess egy konkrét személyt! Kapcsold ki szépen a maci TV-t! Moss fogat! Vedd a hónod alá a Jancsi babát, és zsupsz az ágyba! Késő van. ;) Még a végén rosszat fogsz álmodni!

Bicska "a demokrácia őre"
« Utoljára szerkesztve: 2016. November 27. 23:39 írta bicska »

« Válasz #2709 Dátum: 2016. November 27. 23:20 »
Azt a k...a  :o. Tudom én, hogy nem tudjátok a fölös energiát levezetni a kaptár emelgetéssel, de nehogy már egymásnak essetek.

Tudod nekem ugyan nem kell szeptember közepétől március végéig kaptárakat emelgetni, sőt április végétől augusztus elejéig kell csak a méztereket is, de nincs felesleges energiám. Ma is dolgoztam, és most jöttem fel a keretszögelésből, és még piszokul sok meló vár rám tavaszig.
Aztán nehogy már szó nélkül elmenjek a semmittevő mellett, aki a 60 kilométerre munkába járó melóst veszi a szájára, mert pótkocsijai és traktorai vannak, miközben Ő egy NYAVAJÁS PERGETŐRE SEM TUDJA FELVENNI A TÁMOGATÁST.
Biztosan azért utasították el, mert röhögőgörcsöt kaptak a Vivaldi a facéról aláírástól, és különben sem fizetett Vivaldi nevű méhész tagdíjat. Ezért nem kapott Liszt sem molnárkocsira ;D

« Válasz #2710 Dátum: 2016. November 27. 23:39 »
Macika Macika!

Ez itt egy méhészfórum. Miért dumálsz bele a dolgozók vitáiba amikor semmi közöd a méhészethez, és egyébként is csak ártasz valahányszor írsz nekik.
Ó miért nem aggódtál magad miatt, amikor a múltkor Robi75  IQ-járól elmélkedtél?

El is magyarázom, hogy miért: mert az IQ szintedet tükrözi, hogy sz@rt sem jelent neked ez a szó! :o

Pofátlan egy ember vagy Te is és nem mered magadat nyíltan megmutatni, nem vagy közénk való. Egy ilyen ikúzás miatt törölte a "Ződről" egyik haverom valamikor a másik haveromat, akik a vitáik ellenére is tudnak beszélgetni egymással azóta is. Aztán nézd már meg Te túlokos, hogy a:
„A rohadék fanyűvője.”
„A marha.”
„A hülye meg dolgozni jár. Normális az ilyen?
Iróniával lett lejegyezve, nem valaki konkrét személyre vonatkozik. Játszod itt az okoskát. Te is fizetett szakértő vagy? Mennyi semmirekellőt kell még eltartani a dolgozó méhészeknek? Nem véletlen, hogy sokan a mézet is azzal az állattal reklámozzák, amelyik szétszedi az odújukat, és felfalja vagyonukat. Méghogy mézesmaci!

Aztán mi ez a sok pirossal írás? Hűség a Párthoz? Úttörőnyakkendőd megvan még? Itt nem töröd sokáig remélem.

« Válasz #2711 Dátum: 2016. November 27. 23:46 »
Miért, kivancsi111? Te nyíltan vállalod magad? Akkor írd már meg, ki vagy! Ne csak szájhősködj! Én még nem ismerem kilétedet!
A pirossal írást meg Bicska kezdeményezte, biztos tetszenek neki az élénk színek...!  ;D
Úgy imádom, amikor így fel bírlak bosszantani benneteket! És tudod mi a legjobb az egészben? Hogy mindig sikerül!!!  8) ;D

Bicskának meg már nincs önálló ötlete, biztos azért kezdett engem utánozni bizonyos szavak, megszólítások, és kifejezések tekintetében!  ::) ;D

*

Bicska

• 601
« Válasz #2712 Dátum: 2016. November 27. 23:51 »
Maci.. Maci..

Igen! Te azért jársz ide, hogy bosszantsd a fórumozókat! Örülök, hogy Te mondtad ki. ;)
Ügyes vagy!!! :D :D :D Engem viszont nem tudtál felbosszantani.. :D Mosolygok rajtad. Tudom, nagyon belelendültél, de óvva intelek, amit csinálsz, annak aranyér a vége! :D

Bicska
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

« Válasz #2713 Dátum: 2016. November 27. 23:55 »
"Te azért jársz ide, hogy bosszantsd a fórumozókat!"
Bicska, hogy is szokták mondani?  Ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom!  ;)

Úriember vagy!!! Mit szépítsünk rajta? ;) Bicska
« Utoljára szerkesztve: 2016. November 28. 00:00 írta bicska »

*

Bicska

• 601
« Válasz #2714 Dátum: 2016. November 27. 23:59 »
Uraim!

Ezt a gőzölgőben folytassuk, ez a Hír-les rovat!
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"