Kiváncsi és kedvelői.
Egyáltalán nem is derül ki, hogy a Csuja fan csoporthoz tartozol, vagy a Brosséba. Azonkívül, hogy te is fakitermelő vagy.
Másrészt, megértelek, téged és a kedvelőidet. Én vagyok az egyetlen aki meg merem írni rólatok az igazat. Én azt is megértem ez, elég idegesítő lehet, egy olyan rendszerben ami arra van felépítve, hogy ne legyen ellenzék és mindenki fogja be a pofáját, erre föl meg ugat valaki a béka segge alól, és nem hagyja abba. És kimondja, hogy a megváltók színre lépésével, még szarabb lett mint volt. Mert ugye most aztán helyben vagyunk mint Gyönygyös mikor leégett. Meg az, hogy a Magyar méhészeknek már milliárdjaiba van a nagy semmi.
A munkátlanságról meg annyit, attól függ hol húzod meg a szintet. Mert ha csak olyanok mint te a fakitermelők, meg a segédmunkások dolgoznak, akkor valóban én munkátlannak számítok. De akkor az ország 90%-a munkátlan.
Ami érdekes, és te erről valóban nem tudhatsz, a fanyűvő barátom is ezt mondta rólam, miután felszedtem a hidat a földem határán lévő patakról. Ugyan is ő úgy gondolta arra van a földem, hogy 40 méter széles út legyen rajta neki, hogy azon ő a fát behordhassa minél rövidebb úton. A térképen viszont ott út egy sincs. Viszont ő vágott rajta mindig egy másik nyomot, ha már nem bírt elmenni ott ahol eddig.
Ebből gondolom, hogy te is olyan fazon lehetsz mint ez, nem véletlenül véded meg. Bár én nem tudom ki vagy mert nem ismerlek. De írásából ismeri meg az ember a másikat. Mondjuk melletted szól, hogy te legalább tudsz írni, mert a fanyűvő kollégát minden középiskolából kirúgták. Ez az oka, hogy az erdőn kínlódik.
Csujáról csak annyit. Azt hiszem nem nekem van vele a legnagyobb bajom. én csak leírtam, hogy mi miért van.
Harmadrészt pedig azt hiszem szeretnek annyian mint téged, csak nézd meg a face bookot.
Az meg , hogy ti nem szerettek nem igen zavar. Részben mert madarat tolláról embert barátjáról...... Más részt meg az LGT szerint sem szerethet mindenki.