János!
Lehetetlen lett volna felolvasnom!
8 az-az nyolc oldalon sorolják a törvénysértéseket, szabálytalanságokat!
Igen, be kellett látnom, hogy ezt a szennyest nem az interneten kell kiteregetni.
Azért tettem rá kísérletet a küldöttértekezleten, de immunis volt rá a csapat, úgy látszik egyet értenek vele, hogy eltitkoljanak előlünk olyan tényeket amik rájuk nézve úgymond nem hízelgő.
Gyakorlatilag nem számít, ha törvénysértéseket követnek el, nem számít, ha ezt írásba foglalva leírják.
A küldöttek nagy részét továbbra is a teljes vakságban próbálják tartani, mert egyelőre még így tudják maguknak a szavazatokat bezsebelni.
Azért sokat változott a hangulat, és én ezért nagyon bizakodó vagyok.
Azóta kaptam még egy vaskos anyagot Fáskerti Lacitól, de azt sem hozom nyilvánosságra!
Kicsit változott részemről az EB megítélése is!
Ők feltárják a hiányosságokat, leírják azok nagy részét, a küldöttek meg jutalmat szavazgatnak, és a törvénysértő ügyvezető mandátumát meghosszabbítják!
Be kell látni az nem az EB hibája, hanem a "szavazógépként" működő, manipulálható küldöttekké.
Az OMME elnöke úgy irányítja a szavazást, hogy az "elnökség" javaslata legyen a nyerő.
Azért megjegyezni kívánom, hogy elnökség nagyon foghíjas volt, mert hiányzott Kollár Imre, Nagy Gyula, Lászlóffy Zsolt, és Dr.Fendrik Péter aki már írásban is lemondott.
Egyed Árpád ügyvezető maradását, csak a harmadik nekifutásra tudta megszavaztatni az OMME elnöke.
Ez már szinte égő volt, hogy addig szavaztatott amíg a nekik megfelelő döntést nem tudta kihozni a híveikből.
Akkor mi józanul gondolkodó küldöttek, akik nem értünk egyet a törvénysértésekkel, véleményünk nem számít?
Megérdemlik a küldöttek, hogy engedik a szemüket bekötni, és nem érdekli saját tagdíjuk sorsa, gyakorlatilag az OMME jövője.
Részemről nem olvad a jég, nem veszek vissza a lendületből, viszont kicsit kevesebb információt fogok közölni, mert nem kívánok bíróságra járkálni, és ott magyarázkodni, hogy én csak azt jeleztem volna a méhészeknek ami szerintem rájuk tartozik.
Na azért nem bírom ki.
Újabb találós kérdésem volna.
Szerintetek miért kellett most újra megszavaztatni a küldöttekkel, hogy legyen az OMME közhasznú?
Megjámborodott az OMME elnöke, talán hallgatott az OMME Kontroll Csoportra?
A megoldást tudom, nyugodjatok meg, nem maguktól döntöttek erről!
Azért van aki az ő fejükre is rákoppinthat!
A megoldás egyszerűbb mint gondolnátok.
Na de nem kotyogok, mert akkor tényleg balhé lesz.
Nagyernyei Attila