Tisztelt Méhészek!
2015. április 1-én 8 óra 30 perckor személyesen adtam át a következő levelet az OMME központban.
Ez ha jól számolom éppen három hete volt!
Az iktató számmal ellátott, hivatalos levelemre semmilyen visszajelzést a mai napig nem kaptam.
Nagyernyei Attila
"Tárgy:
Válasz, a 110/2015. számú levélre
Tisztelt Dr. Mészáros László OMME Elnök Úr!
A 2015. március 30-án továbbított elektronikus levelemre válaszát megköszönöm, de elfogadni nem tudom.
Indokom.
Nem a kérdésemre válaszolt!
A 2015. március 28-án megtartott OMME Küldöttértekezleten feltettem Önnek egy kérdést, amire választ nem kaptam, ezért írtam március 30-án egy e-mailt, amiben újra kértem, hogy válaszoljon.
Tehát még egyszer, most már harmadszor felteszem Önnek a kérdést:
„Fáskerti László EB elnök kijelentette, hogy az OMME Kft.-t az EB nem ellenőrizte!
Akkor az OMME pénzügyi beszámolója, hogy lett megszavaztatva, ha az egyik része, a Kft. gazdálkodása hiányzik belőle?”
Kérdésemet egyértelművé teszem.
Az OMME Magyarország Kft. az OMME tulajdona.
Alapszabályunk 14. oldalán a
„VI. Ellenőrző Bizottság
8. A Bizottság feladata és jogköre:
- Az Egyesület működésére, gazdasági vállalkozás egész tevékenységére kiterjedő ellenőrzés,”
Érthetetlen számomra, hogy ezen mit nem ért Ön?
Alapszabályunk 18. oldal
„XII. Az elnök, elnökhelyettesek
1. Az elnök felelős az Egyesület szerveinek törvényes és alapszabályszerű működésének megszervezéséért.”
Tisztelt Elnök Úr!
Erre kérem már hosszú ideje az OMME vezetését, hogy szervezze meg a törvényes működést!
Az EB elnöke törvényesen jár el, amikor nem ellenőrzi a Kft. működését?
Ön így szavaztatta meg levezető elnökként a Küldöttekkel a beszámolót!
Másként teszem fel kérdésemet.
Kérem megtisztelő válaszát, hogy mi késztette Önt arra, hogy a Kft. pénzügyi beszámolójának hiányában, megszavaztatta azt, amit senki sem látott?
Ettől jobban nem tudom körbeírni kérdésemet.
Üdvözlettel: Nagyernyei Attila
elnök
Tolna Megyei Méhész Egyesület Szekszárd, 2015. március 31."
Szekszárd