Hír-les

• 5601 válasz
  • 2286525 megtekintés
Re:Hír-les
« Válasz #2220 Dátum: 2016. Január 08. 08:56 »
Kiskakas írja.

"A helyi szervezetek többlet költségeit az OMME-nak kell finanszírozniuk!
Ezt előzőleg OMME jóváhagyással lehet megtenni!"

Így van! Ezt még olvassátok hozzá előző írásomhoz. Minden egyéb költséggel is az OMME felé kellett elszámolni!!!!

Köszönöm a kiegészítést Kakaska!

« Válasz #2221 Dátum: 2016. Január 08. 13:21 »
Kiskakas te most voltál tüntetni vagy nem?

Re:Méhészújság, Méhész Közlöny, stb.
« Válasz #430 Dátum: 2016. Január 07. 21:53 »
QUQURIQ !!!
A fentiek akkor miért nem léptek a kínai mézbotrány miatt???
Miért kellett Nekünk halottak napja előtt 1200 x2 2400 km lebuszoznunk Brüsszelbe?

« Válasz #2012 Dátum: 2015. Október 31. 14:50 »
QUQURIQ !!!

Több infót kérünk a brüsszeli tüntetésről...
Hiányoznak a gazdaság politikai hozzászólások.
Sajnos szárnyam szegtem, (nyakamat nem)...
Így sajnos csak sóvárkodva kapcsolgattam a TV csatornákat...

« Válasz #2222 Dátum: 2016. Január 08. 15:06 »
 ott vót !!!!!?    :o :o :o  ::) én nem találkoztam vele.

« Válasz #2223 Dátum: 2016. Január 08. 15:26 »
No erre én is kíváncsi lennék, hogy ott volt-e,
az biztos, hogy azon napokban nem volt aktív itt a fórumon,
elég csend volt

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #2224 Dátum: 2016. Január 08. 19:43 »
QUQURIQ !!!

Lilahagyma barátom!

"Miért kellett Nekünk halottak napja előtt 1200 x2 2400 km lebuszoznunk Brüsszelbe"? (idézet magamtól)!
"Miért kellett Nekünk, ( méhészeknek), halottak napja előtt 1200 x2 2400 km lebuszoznunk Brüsszelbe"? (idézet magamtól)!
Így már jó?
Csak nem akartam többszörösen összetett mondatot írni...

Sztenli!
"az biztos, hogy azon napokban nem volt aktív itt a fórumon,
elég csend volt"
Karácsonytól január elejéig is akkor Brüsszelben volt a Kiskakas?
Lilahagyma!
Ne a szavakon lovagoljál, hanem az OMME elnökének a hazugságait kövesd figyelemmel...

Kiskakas mint brüsszeli fantom...

*

izso60

• 573
« Válasz #2225 Dátum: 2016. Január 08. 20:02 »
Üdv.Uraim!  Nem hiszi az ember hogy minden elszólásból ha igaz ha nem milyen feneketlen vitákat vagytok képesek kreáni. Hihetetlen!

« Válasz #2226 Dátum: 2016. Január 08. 20:51 »
Kiskakas te most voltál tüntetni vagy nem?

Re:Méhészújság, Méhész Közlöny, stb.
« Válasz #430 Dátum: 2016. Január 07. 21:53 »
QUQURIQ !!!
A fentiek akkor miért nem léptek a kínai mézbotrány miatt???
Miért kellett Nekünk halottak napja előtt 1200 x2 2400 km lebuszoznunk Brüsszelbe?

« Válasz #2012 Dátum: 2015. Október 31. 14:50 »
QUQURIQ !!!

Több infót kérünk a brüsszeli tüntetésről...
Hiányoznak a gazdaság politikai hozzászólások.
Sajnos szárnyam szegtem, (nyakamat nem)...
Így sajnos csak sóvárkodva kapcsolgattam a TV csatornákat...

Kedves Lilahagyma!

Kokaska demonstrál, ahol csak tud. Ha nem tud, nyílt leveleket ír. Az érthető, hogy egyszerre még ő sem képes két helyen demonstrálni, ezért az irányított skizofréniája ellenére általában egy helyre szokott "fókuszálni".  Különös affinitása van Brüsszelhez, már a tavalyit megelőző tüntetés alkalmával is ott "kukorékolt"...

"© .........   2005. feb. 01. 00:43 | Válasz | #77

Büszkén mondhatom, hogy a Brüsszeli demonstrációra az első busszal mehettem!Fotók az OMME honlapján megnézhetők.Minden magyar méhésznek üzenem!Mi képviseljük most az európai méhész szakmát! Meg kell mutarnunk, hogy egy kis maréknyi ország lelkes és kitartó méhészei mire képesek!Csak ott fagyoskodva érti meg az ember, hogy milyen csodálatos a méhész szakma!Gyermekeink, unokáink jövője múlik most rajtunk! A hazugság nem érvényesülhet!Az igazság a szívünkben dobog és végsőkig kitartunk!Büszke vagyok, hogy a nemzeti színű zászlóval állhottam Brüsszel egyik fő terén, és még soha nem éreztem ennyire magyarnak magamat!Gyertek Ti is érezzétek ezt a csodálatos érzést!Mindenkinek megköszönjük ha támogatja akciónkat 1000 forint feletti fel-ajánlásokat az OMME OTP:11705008-20488244 szám."

Ez az előző demonstráció alkalmával előadott tájékoztatója volt, nemes pátoszának értékéből semmit sem von le az a tény, hogy helyesírási kvalitásai azóta sem lettek acélosabbak, képzavarai is jellegzetesek, az összetett mondatoktól való idegenkedése, s a pénzhez való affinitása és az érveléstechnikája sem változott. Nincs ezen borongani valónk, sok vizet nem zavar a választási kampányban. A bárgyú rosszindulat nem mozgat hegyeket, a "Kon-troll Csoport" nemigen  gazdagodik egy "hiteles senkivel". A saját nevét meg nem vállalhatja, arra manapság olyan alacsony a kereslet, mint a "hungarikum" akácmézre.

Karácsonytól Újévig nem Brüsszelben volt, hanem állásinterjún... Próbált felkészülni arra az időszakra, amikor már nem lesz itt rá több szükség. Sajnos olyan vén már, hogy még a konyhába se való, amikor Gordon barátom megkóstolta a belőle készült ételt, így fakadt ki: - His chicken is so undercooked, It's still clucking!

Innen tudtam meg, hogy a nevezett baromfi volt Tyúkocska is, azt is elfelejtette, hogy momentán kukorékolnia illenék.. 

« Válasz #2227 Dátum: 2016. Január 09. 09:06 »
http://www.kormany.hu/hu/foldmuvelesugyi-miniszterium/agrargazdasagert-felelos-allamtitkarsag/hirek/uj-szabalyozas-valtotta-fel-az-eddigi-ostermeloi-igazolvanyrol-szolo-jogszabalyt
A falugazdászok mindent el fognak részletesen mondani az új őstermelői igazolványokról.
Remélhetőleg az OMME szaktanácsadók is képben lesznek, de arra még kicsit várnotok kell.
Nagyernyei Attila

*

izso60

• 573
« Válasz #2228 Dátum: 2016. Január 09. 19:04 »
Üdv. Uraim!     Nagyernyei Uram! Nem tudom tudatában vagy-e a ténynek miszerint az őstermelő igazolvánnyal kapcsolatosan nem a méhészeti szaktanácsadókat keressük és még csak nem is a bennük rejlő hibát.Ezt az ügyet a Nemzeti Agrár Kamara által foglalkoztatott FALUGAZDÁSZ-hálózat intézi a sajátos rugalmasságával. Hidd el a szaktanácsadók is és még a kis méhészek is képben vannak ezekkel az ügyekkel legalább annyira mint Te vagy a Kcs. Még ha Ti agyatlannak vélitek is rajtatok kívül az összes méhészt és úgy kívántok támogatás kapni az egyszerű kis méhésztől hogy naponta többször lehülyézitek és az orra alá dörgölitek hogy egyébként nincs is rájuk szüksége sem az ágazatnak sem nektek. Itt csak nagy méhészre ill. Nagye.méhészre és kizárólag az Ő akaratára,véleményére van szükség, de legalább is az a tuti.Ezen a "fórumon" ha jól emlékszem egy ember írta hogy szükség van a kis méhészekre is,Bercsényi,ha őszintén gondolta megkövetem Őt a többit pedig fenntartom!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2229 Dátum: 2016. Január 09. 19:18 »
Izsó!

Ugye eltéveztetted a házszámot, a címzettet?
Tudomásom szerint dr. Cserényi Péter szájából hangzott el már többször is a pórnép kifejezés, amikor az egyszerű méhészről beszélt. Nem hiszem, hogy akár egyetlen szóval is sértette volna a Kontroll Csoport bármelyik tagja a mindennapi méhészek személyiségét.
Ha már annyira fölösleges embereket keresel, akkor nézz körül a választott tisztségviselőink között, akik bíróság által kimondottan is törvényeket sértenek.

Az egyszerű mindennapi méhészek pontosan tudták, hogy a kukorica és a napraforgótáblák mérgezettek voltak neonikotinoidoktól. Ezt akkor is tudták, amikor Cserényi-Tóth páros még aszályról meg nyári nozémáról hablatyolt. Szóval akkor ki is nézte hülyének a mindennapi méhészeket, ki nevezte őket pórnépnek?
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #2230 Dátum: 2016. Január 09. 19:38 »
Izso60!
Először Arisztaiosznak akartam válaszolni, mert valójában hasonlót kéne nektek írnom.
Többször említettem, hogy  tőlem ne tartsatok!
Nekem hamarosan lejár a mandátumom, mivel az újonnan szerveződő csapatban nem leszek benn, viszont mindent elkövetek annak érdekében, hogy az általam jobbnak ítéltek minél többen bekerüljenek.
Az őstermelői igazolványokkal és az adózással kapcsolatos új szabályokról Krenovszkyné Lovász Andrea okleveles adószakértő folyamatosan tájékoztatja a szaktanácsadókat!
Gondolom nem vagy képben, de ez nem különösebben gond.
Megnyugtatásodra közlöm, hogy megyénk első Falugazdásza a szomszédom, így nem kell messzire mennem tanácsért, ezt amikor szaktanácsadó voltam rendszeresen ki is használtam.
Megfelel a válasz?
Senkit nem vélek agyatlannak, csak sok dologról más a véleményem, amit minden gond nélkül leírhatok, senkinek nem tartozok érte elszámolással, és a fizetésem egzisztenciám sem függ tőle.
Kár is folytatnom, mert annyira reménytelennek tűnik.
Közöltem egy hírt, aztán ez lett belőle.
Ne parázzatok már annyira!
Szép új, értelmes csapat áll össze a méhészek érdekében.
Akik félnek, azok a fizetésüket, pozíciójukat féltik!
Én pedig az OMME-ért aggódom, függetlenül, önzetlenül.
Nagyernyei Attila

*

barger

• 173
« Válasz #2231 Dátum: 2016. Január 09. 19:47 »
Izso!

8 családom van. Én itt eddig még csak segítséget kaptam.
Baranyi Gergely

*

izso60

• 573
« Válasz #2232 Dátum: 2016. Január 09. 20:02 »
Üdv.Uraim!  Nagyernyei Uram!  Azt hiszem valami más olvashattál mielőtt reagáltál az írásomra amiben semmilyen félelemről nem írtam csupán nevetségesnek tartom hogy az őstermelő igazolványt de még a horgászjegyeket és a buszbérleteket is az OMME és a szakik számlájára irnád. Természetesen tudom ki Krenovszkyné Lovász Andrea és nem kel ismét hülyének nézned csak azért mert nem akarok részt venni az iszap birkózásban nem jelenti azt hogy BÁRKITŐL is paráznék. Nem is értem a föltételezést mitől kellene itt félni egy magamfajtának csak azért mert lehülyézik az embert még nem fossa össze magát sem Geddekas kesze - kusza érvelésétől sem Nagyernyei Uram üldözési mániájától!

*

izso60

• 573
« Válasz #2233 Dátum: 2016. Január 09. 20:10 »
Üdv.Uraim!     barger!  Kössz az infót. Bizonyára Te nem vagy sem bekötött szemű sem agymosott de még vak sem legfeljebb vakmerő,akkor pedig haza találtál légy üdvözölve.De a véleményedre vigyázz mert amint nem azonos még akár hazaáruló is lehetsz!

« Válasz #2234 Dátum: 2016. Január 09. 20:22 »
Barger!
Ezután is meg fogod kapni!
Izso60!
Ezt írod, és töredelmesen bevallom, most igazat kell adnom Neked!
"Nem is értem a föltételezést mitől kellene itt félni egy magamfajtának csak azért mert lehülyézik az embert még nem fossa össze magát........ Nagyernyei Uram üldözési mániájától!"
Bizony, üldözési mániám van, és már jó rég óta!
Üldözöm a szabálytalankodókat, a törvénysértéseket, a bűnösöket.
Ezért indítottak ellenem etikai vizsgálatot is.
Aztán amikor a független könyvvizsgálói jelentésben, és az EB jelentésben is benne voltak, valahogy elhalványultak a szikrák.
A sors ezt a feladatot rótta lám, hogy ne értsek egyet a törvénysértőkkel, a méhészek dolgait eltitkolókkal, az ajtókat bezárókkal, az arrogánsokkal, a lekezelő nagyképűekkel, akik képesek csak azért végigsétálni egy templomban, hogy észrevegyék ő is itt van.
Ezektől az emberektől elhatárolódok!
Az alázatos, szakmailag korrekt, nyílt, őszinte emberekhez viszont vonzódok!
Az OMME számlájára és az elnökére még sok minden rá lesz írva, abban nem lesz hiba.
Ehhez még két és fél hetet kell csupán várniuk.
Dolgoztattok ám!
Nagyernyei Attila