Kiskakas te most voltál tüntetni vagy nem?
Re:Méhészújság, Méhész Közlöny, stb.
« Válasz #430 Dátum: 2016. Január 07. 21:53 »
QUQURIQ !!!
A fentiek akkor miért nem léptek a kínai mézbotrány miatt???
Miért kellett Nekünk halottak napja előtt 1200 x2 2400 km lebuszoznunk Brüsszelbe?
Re:Hír-les
« Válasz #2012 Dátum: 2015. Október 31. 14:50 »
QUQURIQ !!!
Több infót kérünk a brüsszeli tüntetésről...
Hiányoznak a gazdaság politikai hozzászólások.
Sajnos szárnyam szegtem, (nyakamat nem)...
Így sajnos csak sóvárkodva kapcsolgattam a TV csatornákat...
Kedves Lilahagyma!
Kokaska demonstrál, ahol csak tud. Ha nem tud, nyílt leveleket ír. Az érthető, hogy egyszerre még ő sem képes két helyen demonstrálni, ezért az irányított skizofréniája ellenére általában egy helyre szokott "fókuszálni". Különös affinitása van Brüsszelhez, már a tavalyit megelőző tüntetés alkalmával is ott "kukorékolt"...
"© ......... 2005. feb. 01. 00:43 | Válasz | #77
Büszkén mondhatom, hogy a Brüsszeli demonstrációra az első busszal mehettem!Fotók az OMME honlapján megnézhetők.Minden magyar méhésznek üzenem!Mi képviseljük most az európai méhész szakmát! Meg kell mutarnunk, hogy egy kis maréknyi ország lelkes és kitartó méhészei mire képesek!Csak ott fagyoskodva érti meg az ember, hogy milyen csodálatos a méhész szakma!Gyermekeink, unokáink jövője múlik most rajtunk! A hazugság nem érvényesülhet!Az igazság a szívünkben dobog és végsőkig kitartunk!Büszke vagyok, hogy a nemzeti színű zászlóval állhottam Brüsszel egyik fő terén, és még soha nem éreztem ennyire magyarnak magamat!Gyertek Ti is érezzétek ezt a csodálatos érzést!Mindenkinek megköszönjük ha támogatja akciónkat 1000 forint feletti fel-ajánlásokat az OMME OTP:11705008-20488244 szám."
Ez az előző demonstráció alkalmával előadott tájékoztatója volt, nemes pátoszának értékéből semmit sem von le az a tény, hogy helyesírási kvalitásai azóta sem lettek acélosabbak, képzavarai is jellegzetesek, az összetett mondatoktól való idegenkedése, s a pénzhez való affinitása és az érveléstechnikája sem változott. Nincs ezen borongani valónk, sok vizet nem zavar a választási kampányban. A bárgyú rosszindulat nem mozgat hegyeket, a "Kon-troll Csoport" nemigen gazdagodik egy "hiteles senkivel". A saját nevét meg nem vállalhatja, arra manapság olyan alacsony a kereslet, mint a "hungarikum" akácmézre.
Karácsonytól Újévig nem Brüsszelben volt, hanem állásinterjún... Próbált felkészülni arra az időszakra, amikor már nem lesz itt rá több szükség. Sajnos olyan vén már, hogy még a konyhába se való, amikor Gordon barátom megkóstolta a belőle készült ételt, így fakadt ki: - His chicken is so undercooked, It's still clucking!
Innen tudtam meg, hogy a nevezett baromfi volt Tyúkocska is, azt is elfelejtette, hogy momentán kukorékolnia illenék..