Kiskakas!
Mint máskor most is egyet értek veled, már vártam a reakciókat.
Teljesen egyet gondolunk a jelenlegi helyzetről!
Én sem ácsingózok semmilyen posztra, nem ezért támadom a jelenlegi vezetést.
Az, hogy kik finanszírozták az OMME vezetése elleni pereket, kár firtatni.
Olyan méhészek akikben van még tűz, és elkötelezettség az érdekvédelmi munka iránt.
Ha a következő vezetés folytatja a mostaniak zűrös stáb stiklijeit, semmi jóra ne számítsanak.
Ezért az OMME Kontroll Csoport nem szűnhet meg a választások után, sőt valamilyen írott formában is deklarálni kéne szerepét.
Ez lehet az alapszabály, vagy az SZMSZ.
Amennyiben egy radikális fordulat következik, nem sok dolga volna Kontroll Csoportnak, amiben őszintén bízok.
Először is az EB szerepét tovább kell erősíteni, és olyan jogokkal felruházni, hogy az OMME elnöke csak jelenthessen neki!
Egyesületünk vezetésének legfelsőbb csúcsa az EB!
Ők mindenbe beleszólhatnak, zűrös ügyeket leállíthatnak, javasolhatnak, ha kell tegyék meg azokat a jogi lépéseket amit most ennek hiánya miatt, az OMME Kontroll Csoport végzett el.
Én végig aktívan részt vettem a Kontroll Csoport munkájában, az összes bírósági tárgyaláson ott voltam.
Nem értem a kétkedőket!
Amennyiben a bíróság kimondja, hogy jogsértő és szabálytalan valami, akkor miért azokat támadják akik ezt feltárták a méhészek, egyesületünk jövőjének érdekében, miért nem azokat marasztalják el akik elkövetik?
Ezt a kérdést sokszor feltettem, de válasz nincs.
Így akik egyet értenek a súlyos jogsértésekkel, olykor törvénysértésekkel, valójában bűnpártolók.
Kemény szavak ezek, de megcáfolhatatlan.
A legújabb balhé még napvilágra sem került.
Hihetetlen mit meg nem mernek egyesek kockáztatni.
Az ABBA jól ismert nótája csengjen a fületekben!
Nagyernyei Attila