Hír-les

• 5601 válasz
  • 2287395 megtekintés
*

izso60

• 573
Re:Hír-les
« Válasz #2130 Dátum: 2015. November 29. 19:05 »
Üdv. Uraim!  És milyen igaz! Magam is erre célozgatok mióta itt vagyok és szerintem néhány kivétellel mindenki más is.Szerintem nem ezen a bolygón nőtt fel az aki azt képzeli hogy az ezt megelőző elnökségekben soha nem volt feszültség,vita stb.de nem bíróságra futottak de mégcsak nem is találtak ki KCS.-nak nevezett(még a köszönésbe is hibát kereső)agyszüleményt,hanem egymást emberszámba véve kompromisszumokat kötve apró de magabiztos léptekkel haladtak előre. Még annyit erről hogy jó pár korábbi elnök nevét sem szabad egy napon említeni akár a mai vezetőkkel, de a KCS egyik tagjával sem. Szép estét mindenkinek!

« Válasz #2131 Dátum: 2015. November 29. 19:12 »
Kiskakas!
Mint máskor most is egyet értek veled, már vártam a reakciókat.
Teljesen egyet gondolunk a jelenlegi helyzetről!
Én sem ácsingózok semmilyen posztra, nem ezért támadom a jelenlegi vezetést.
Az, hogy kik finanszírozták az OMME vezetése elleni pereket, kár firtatni.
Olyan méhészek akikben van még tűz, és elkötelezettség az érdekvédelmi munka iránt.
Ha a következő vezetés folytatja a mostaniak zűrös stáb stiklijeit, semmi jóra ne számítsanak.
Ezért az OMME Kontroll Csoport nem szűnhet meg a választások után, sőt valamilyen írott formában is deklarálni kéne szerepét.
Ez lehet az alapszabály, vagy az SZMSZ.
Amennyiben egy radikális fordulat következik, nem sok dolga volna Kontroll Csoportnak, amiben őszintén bízok.
Először is az EB szerepét tovább kell erősíteni, és olyan jogokkal felruházni, hogy az OMME elnöke csak jelenthessen neki!
Egyesületünk vezetésének legfelsőbb csúcsa az EB!
Ők mindenbe beleszólhatnak, zűrös ügyeket leállíthatnak, javasolhatnak, ha kell tegyék meg azokat a jogi lépéseket amit most ennek hiánya miatt, az OMME Kontroll Csoport végzett el.
Én végig aktívan részt vettem a Kontroll Csoport munkájában, az összes bírósági tárgyaláson ott voltam.
Nem értem a kétkedőket!
Amennyiben a bíróság kimondja, hogy jogsértő és szabálytalan valami, akkor miért azokat támadják akik ezt feltárták a méhészek, egyesületünk jövőjének érdekében, miért nem azokat marasztalják el akik elkövetik?
Ezt a kérdést sokszor feltettem, de válasz nincs.
Így akik egyet értenek a súlyos jogsértésekkel, olykor törvénysértésekkel, valójában bűnpártolók.
Kemény szavak ezek, de megcáfolhatatlan.
A legújabb balhé még napvilágra sem került.
Hihetetlen mit meg nem mernek egyesek kockáztatni.
Az ABBA jól ismert nótája csengjen a fületekben!
Nagyernyei Attila

« Válasz #2132 Dátum: 2015. November 29. 19:18 »
https://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0

Csak nem erre gondoltál Attila?

Üdv. jani bátya

« Válasz #2133 Dátum: 2015. November 29. 19:39 »
Izs60!
Ezt írod:
"Szerintem nem ezen a bolygón nőtt fel az aki azt képzeli hogy az ezt megelőző elnökségekben soha nem volt feszültség,vita stb.de nem bíróságra futottak de mégcsak nem is találtak ki KCS.-nak nevezett(még a köszönésbe is hibát kereső)agyszüleményt,hanem egymást emberszámba véve kompromisszumokat kötve apró de magabiztos léptekkel haladtak előre"
Kíváncsi lennék, hogy akkor is ezt írnád, ha az OMME elnöke odahívna egy szakmai megbeszélésre, és NEM emberszámba véve bennünket letolja a gatyáját, mutogatva azt amiket utoljára honvédségi sorozásnál tapasztaltam, bár akkor az aranyerünket ellenőrizték.
Miről beszélsz?
Semmilyen javaslatunkat nem hallgatták meg, a benyújtott alapszabály tervezetünket, (ami Erdélyi János alapvető érdeme) eltitkolták a méhészek elől!!!!!!!!!!
Én küldtem el az OMME elnökének,Fekete Józsefnek és Fáskerti Lászlónak személyesen!
Ha kell idemásolom, hogy mikor!
Eddig türelmes voltam, de ez a tudatlanság részedről már felháborító!
A jelenlegi vezetés egoista, semmilyen véleményt nem fogadnak el!
Neonikotinoidok?
OMME méhes, és sorolhatnám
Ne háboríts fel jobban!
Nagyernyei Attila

*

hang

• *
  • 23
« Válasz #2134 Dátum: 2015. November 29. 19:40 »
Attila írásából az jön át hogy csak egy ember van talpon a gáton. Ez nem más mint Takács Ferenc. Ehez nem akarok hozzáfűzni semmit. De vegul is a cél látható. Már azt is tudhatjuk ki lenne az új elnökjelölt. Hisz Takács holdudvarát sokan ismerik.
Személyes véleményem szerint nem jó bosszút álni, elutasitani azokat akik igen is személyükkel vállalták azt amit mások személytelenül sem mernek.
A Kontroll csoport tagjai között is vannak olyanok akik nem űznek sportot a bírósági ügyek mennyiségével. Viszont mindenki látja hogy ezeket az ügyeket a jelenlegi vezetés gyártja.
Az első peres üggyel kapcsolatban is kereste a vezetés Elekes és Takács kapcsolatát. Lásd Méhész újság. Minden peres ügy mögött valamilyen kapcsolatot keresnek "valakivel". Eredménytelenül! Ugylátom, valamiért félnek azoktól a méhészektől akik valós alternatívája lehetnének a 2016 tavaszi rendezvényen. De ez az ő bajuk!
izso 60 írásában rámutat igazsagokra. Viszonyt nem értem mi a baja a KCS tagjaival? Jó lenne ha bovebben kifejtené aggályának okát.
« Utoljára szerkesztve: 2015. November 29. 19:49 írta hang »

« Válasz #2135 Dátum: 2015. November 29. 20:09 »
A következő gondolatot a Lélektorna rovatba kellene közölnöm, de előző írásaink arra ösztönöztek, hogy itt tegyem közzé.
"Milyen csodálatos szerv a mi aprócska nyelvünk: származhat belőle gyógyír a lelki sebekre, de lehet méreg is, elsimíthat feszültségeket és okozhat óriási galibákat, lelket önthetünk másokba vagy vigasztapaszokkal zárjuk be a szenvedő ember száját, hogy elhallgattassuk, önbizalmat adhatunk és földbe döngölhetünk vele másokat. Az igazságot a másik arcába vághatjuk mint a mosogatórongyot, vagy tapintatosan megkínálhatjuk vele. Hogy ugyanaz az apró testrész mi mindenre képes, attól függ, hogy a kormányos, vagyis mi magunk, milyen iránytű szerint éljük életünket.
Böjte Csaba"

« Válasz #2136 Dátum: 2015. November 29. 21:54 »
A KCS a kezdetek kezdetén a kompromisszumra törekedve, tárgyalásokat kezdeményezett, melyeknek vége a gatyaletolás lett.
Igéretek, majd sorozatosan azok be nem tartása jellemezte a vezetés komoly "hozzáállását."

Nem hagyott a vezetés más utat, egyenesen a a bíróságra terelte az ügyek menetét!!!

Na ennyit a kompromisszum hajlandóságról!

« Válasz #2137 Dátum: 2015. December 01. 11:15 »
Tisztelt Méhésztársak!

A mai napon megkaptam a Gödöllői Járási Hivatal levelét, amiben az OMME méhesével kapcsolatos kérésemnek megfelelően, (a hozzájuk írt beadványomra hivatkozva) az ott végzendő méhegészségügyi felelősi feladatok további végzésétől felmentettek.

A levél tartalmazza, hogy 2016-tól az OMME méhesét a Gödöllőre kinevezett még 2 méhegészségügyi felelős közül az egyik fogja ellátni.

Természetesen én az OMME méhesén kívül továbbra is elvégzem a feladataimat mint azt az elmúlt 18 évben mindig is megtettem.

Itt és az alábbi bizonyítékok alapján e-mailban is tájékoztatom/ tattam a méhes tulajdonosát az OMME Legdrágább Elnökét,
hogy továbbiakban (2015.november 25-től) nem én vagyok az OMME méhesének méhegészségügyi felelőse.

feladó:   Szabó György <adribaratja@gmail.com>
címzett:   omme <omme1984@enternet.hu>
dátum:   2015. december 1. 10:51
tárgy:   Fwd: tájékoztatás
küldő:   gmail.com

Itt tessék keresni/ tetni az e-mailt Legdrágább Elnökünk.

Részemről az OMME méhessel örökre végeztem.

További szép napot méhésztársak!

Szabó György
méhegészségügyi felelős
Gödöllő
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

« Válasz #2138 Dátum: 2015. December 01. 11:49 »
Igazag  van "Ranger"
Hagyni kell "őket" a saját zsírjukban főni!
Kicsit hosszabb ideig tart míg elkészül az OMME leves, de annál finomabb lesz, hidd el.

Baráti Üdv: Bercsényi

« Válasz #2139 Dátum: 2015. December 01. 16:28 »
Az omme  méhesével minden oké  ez hangzott el oz ov-én   akkor  most  minek nem hisztek  a jelenlegi omme elnöknek  :D  :D :D

« Válasz #2140 Dátum: 2015. December 01. 18:24 »
Legszentebb dolog a barátság.
Többet ér, mint minden királyság.
Nekem is van egy jó barátom

Gabika!

Szabó György

« Válasz #2141 Dátum: 2015. December 01. 19:32 »
 Texas Ranger!
Ezzel mindenki egyet ért!
Feleségem sír, mert tudjuk, hogy közünk van ahhoz, hogy kirúgták Gabikát, Karácsony előtt, és egyedül neveli kislányát.
Mindenkinek felhívom a figyelmét aki Juditot megöleli, és OMME alkalmazott, ki fogják rúgni!
Véleményem szerint buta ember az aki magával is kicseszik, mert nincs helyette más, a többi alkalmazottat is megszívatta Mészi.
Az OMME elnöke erőt demonstrált, mindenkinek a tudtára adja, legyen az szaktanácsadó, bár ki, aki a Nagyernyeiékkel bizalmas kapcsolatot tart, vigyázzon!
Azért, hogy ne derüljön ki miért kellett Gabinak azonnal távoznia az OMME-ból, vártak egy hetet.
Tudja meg ország világ, feleségem és Gabi nagyon jó barátok, és ezt pont Gödöllőn az OMME asztal előtt fejezték ki, amikor egymás nyakába ugrottak.
Judit meg is kérdezte Gabikát, nem lesz e ebből bajod?
Nem érdekel, volt a válasza.
Baja lett, ma kirúgták!
Szabó Gyurihoz csatlakozom!
Soha többé nem köszönök az OMME elnökének, átnézek rajta mint az üvegfalon!
Szégyellje magát!
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #2142 Dátum: 2015. December 01. 19:52 »
QUQURIQ !!!

Szabó Gyuri!

Idáig is sokra tartottalak, de most még nagyobbat nőttél a szememben!!! :D
A hazugságnak, az egyenes emberek szemében, undor az ára!!! :-[
Mészáros meg jobban tenné, ha beiratkozna hozzád szakmunkás képzésre, mert olyan sügér a szakmához...
Csekényinek így könnyű madzagon rángatni... :P
Meglátszik, hogy Borosst nem tudta hatalmába keríteni, így könnyen rombolhatja az OMME jövőjét...

A kamikáze Kiskakas!

« Utoljára szerkesztve: 2015. December 01. 20:02 írta kiskakas »

« Válasz #2143 Dátum: 2015. December 01. 20:38 »
Kiskakas!

Sajnos ezen már túl vagyunk.

A Legdrágább Elnök urunk 2-3 éve az egyik váci szakmunkásképző csoportomban végzett..... :-[

Úgy tűnik nála nem volt befogadó készség az általam elmondottakra.

Egyébként én csak egy méhész vagyok, nem varázsló!

De tudjátok azért van amit nem a méhésziskolában kellene az embernek felszedni.....

Szabó György

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #2144 Dátum: 2015. December 01. 21:03 »
QUQURIQ !!!

Ez az emberség!

Kiskakas!