Sziasztok!
Buchinger György most nézi a Tavaszváró Méhésznap Szakmai Konferencia előadásait.
Kíváncsi leszek a véleményére.
Annak külön örülök, hogy idén is a Tolna Megyei Méhész Egyesület tagjai között üdvözölhetem, az OMME első elnökét!
További jó egészséget kívánok neki! Sokáig maradjon meg a humora, bár ha az OMME-ról kérdezem mit szól a jelenlegi dolgokhoz, akkor már nem olyan vicces.
Nem kívánom a véleményét az Ő hozzájárulása nélkül közkinccsé tenni, de akik figyelik az eseményeket, és naprakészek (szerintem nem túl sokan vagyunk ezzel) azok kikövetkeztetik, hogy miért nem volt az OMME 30 éves évfordulóján. Pedig szinte könyörögtek neki, én pedig fogadtam az OMME elnökével. Hogy miben?
Legyen ez a titkom, de a fogadást megnyeretem!
Ezzel a hasba akasztós, mellébeszéléssel, a problémák megkerülésével nem lehet hosszútávú a vezetés.
Most erre fogadok! Ha a Tavaszváró előadásaira gondolok, ismét megfogalmazódik bennem egy jövő kép, és dőlnek belőlem a kérdések.
Mit csinál az OMME a tagdíjunkon? Azon már túl vagyunk, hogy költi. Mikor lesz igazi érdekképviselet, és nem hivatal?
Akkor eljönnek az elnökök is, Illés Kálmán, Gráf Ferenc, Buchinger György, és Bross Péter is.
Erre viszont nem fogadok! Ezt tudom,mert személyesen ismerem az összes elnököt.
Ez a galeri nem fér a bögyükbe, hogy idézzek Kiskakastól is.
Aki ezt nem látja az vak!!!!!!!!!!
Nagyernyei Attila