Szakma-politika

• 4542 válasz
  • 1959162 megtekintés
Re:Szakma-politika
« Válasz #3810 Dátum: 2018. Szeptember 30. 22:42 »
Huber!

Te mindig is a “kedvencem” voltál.
Veled ellentétben én mindig a nevem adom a tetteimhez és itt a fórumon is az írásaimhoz.
Mint figyelő vettem részt a szavazáson,mivel a küldöttgyűlés
megszavazott erre a komoly feladatra.
Már megint ferdítés bűnébe esel,hisz csak azt felejted leírni,hogy minden szavazat meg lett számolva a bérelt nagyteremben ,csak az EB
tagjaira leadott voksokkal nem végeztek a szavazat számlálók.
Azt tényleg a Lurdy-ház büfésorán lett megszámolva.
DE!!!
Akkor is a szavazat számlálók számoltak,és a figyelők csak figyeltek.
A számolás végén le lettek ragasztva a borítékok és szükséges aláírások is rákerültek a zárásra.
Ne próbálj ez ügyben keverni.
Nem volt csalás!
Koller Zoltán vezetésével a szavazat számlálók rendkívüli és tisztességes munkát végeztek,még akkor is,ha a büfé soron fejezték azt be.
Tisztelet a munkájukért !!!

Csányi Antal

« Válasz #3811 Dátum: 2018. Október 01. 06:50 »
A marketing alap annak idején azért lett méhcsalád szám szerint megállapítva, mert egy marketing tevékenység a 200 családos méhésznek többet jelenthet, mint a kétcsaládos méhésznek.
Szóval akkor  mégiscsak megfogalmazódik a gazdasági  cél. No meg az egyesületi tagok egyenlősége is sérül. Ez egy Kft-ben természetes, egyesületben nem.
[/quote]

Kedves Neo,

Ha így nézed, akkor minden gazdasági érdek. Gazdasági érdek, hogy felvonulnak a mézlovagok, mert ugye azért vonulnak, hogy népszerűsítsék a mézet és növekedjen az eladásunk,
Gazdasági érdek, hogy az iskolában ingyenesen kóstoltatunk, mert majd rászokik a mézre és utána majd veszi is a mézet, vagy rövidtávon a szüleivel megveteti,
Gazdasági érdek, ha tüntetünk a méhtolvajok ellen, mert azt szeretnénk elérni, hogy a rendőrség többet fordítson felderítésre, és a többiektől ne lopjanak a jövőben, vagy legalábbis kevesebbet, ez is gazdasági érdek. De ilyen a neonikotionidok elleni harc, mert nem szeretnénk méhcsaládjainkban veszteséget.

A különbség az, hogy az a gazdasági érdek a törvényben, ahol az egyesület a saját hasznára tevékenykedik. A közösségéért azt nem nevezzük annak.

A saját hasznáért meg a kft tevékenykedik, és ez tényleg lapvető ellentétben van az egyesületiséggel. Antagonisztikusan...
Einstein tévedett: Ha csak méheink vannak, már akkor leáldozóban az emberiség létjogosultsága!

« Válasz #3812 Dátum: 2018. Október 01. 08:12 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 21:05 írta kivancsi111 »

« Válasz #3813 Dátum: 2018. Október 01. 08:14 »
111

« Válasz #3814 Dátum: 2018. Október 01. 10:38 »
Hú, Körmendi(y)-Olvastam! Erre nagyon jót lehetne írni, de gondolom szánalmas erőlködésed magas labdáját illetlenség lenne részemről lecsapni neo elöl.  ;D ;D ;D ;D Kik választottak téged oda? Vajon megtennék most is? ::)

Kedves Kíváncsi,

Te ugye nem erőlködsz. Semmit nem teszel, ugye?
Mit javasolsz a kérdésben, amiben magas labdákat vélsz felfedezni?

Egyszerűsítem e kérdést: jöjjön össze a 13.000 tag, vagy ne évente a legfelsőbb gyűlésen? Erőlködj mé egy apró válaszon!
Einstein tévedett: Ha csak méheink vannak, már akkor leáldozóban az emberiség létjogosultsága!

« Válasz #3815 Dátum: 2018. Október 01. 11:37 »
Ezekkel a rosszindulatú hozzászólásokkal ismét az a gondom, amit már ezerszer leírtam.
Nem voltak ott, nem ismerik a történetet, csak hallották mondjuk Tomipapától.
Most is a Ződön megy az össznépi hülyítés (vagy inkább magukból csinálnak hülyét), hogy az OMME megváltoztatta a "logóját".
Annyira balgák, hogy az már szánalmas, Tomipapával és Pötével az élen.
Semmit nem tudnak csak véleményt mondanak, mert hallottak valami szófoszlányt, amit ők a nagy eszükkel összeraknak.
Valójában az OMME pecsét elhasználódott, tönkre ment.. de nem okosítom ki őket mi is az igazság.
Had rugózzanak még kicsit rajta, mert így végleg csúfosan beégnek.
A vesztes mindig választási csalással vádolja a győztest, ez alapszabály.
Csak ahhoz bizonyíték is kell.
Ezzel már nem rendelkeznek, így marad az üres duma.
Nagyernyei Attila

« Válasz #3816 Dátum: 2018. Október 01. 11:54 »
111

« Válasz #3817 Dátum: 2018. Október 01. 12:16 »
111

« Válasz #3818 Dátum: 2018. Október 01. 12:23 »
Ezt kérdez Kivancsi111 tőlem:
"Akkor honnét tudják meg mi az igazság, ha Te sem okosítod ki őket?"
Hát a "Ződről".
Mindig az volt a kifogásotok, hogy ott vannak a valós információk.
Most ezt is benézték, én meg hagyom őket mosakodni.
Majd megtudják az OV tagok a Lurdy Házban, addig meg okosodjatok odaátról.
Nagyernyei Attila

« Válasz #3819 Dátum: 2018. Október 01. 12:37 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 21:04 írta kivancsi111 »

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #3820 Dátum: 2018. Október 01. 13:56 »
Most hallom, mert ide is csak eljut a hír 3 évre. Büfében számolták a szavazatokat? Jó, hogy nem otthon.
 De, inkább nem adok tippeket. Elmentek ti barátocskáim oda ahová mindig is gondoltam. Még nagyobb gazemberek vagytok mint eddig hittem. Nem szégyellitek magatokat 13000 tag előtt?
 Persze a kérdés költői. Mani az mani, igaz? És a négy év az négy év. Addig megszedheti magát akárki.
Úgy látszik nálatok nincs lejjebb. Nem tudom sírjak e vagy nevessek?

« Válasz #3821 Dátum: 2018. Október 01. 20:08 »
Hú, Körmendi(y)-Olvastam! Erre nagyon jót lehetne írni, de gondolom szánalmas erőlködésed magas labdáját illetlenség lenne részemről lecsapni neo elöl.  ;D ;D ;D ;D Kik választottak téged oda? Vajon megtennék most is? ::)

Kedves Kíváncsi,

Te ugye nem erőlködsz. Semmit nem teszel, ugye?
Mit javasolsz a kérdésben, amiben magas labdákat vélsz felfedezni?

Egyszerűsítem e kérdést: jöjjön össze a 13.000 tag, vagy ne évente a legfelsőbb gyűlésen? Erőlködj mé egy apró válaszon!
Ne bolondíts a méhészeket! Nem hülye mindegyik.
Csuját mószerolod a Geddekas nickjével, holott ezzel mindenki tisztában van, miközben éppen te írsz itt Olvastam név alatt is. Csuja egy néven ír. Mások is írnának bőséggel, csak némelyek parancsára a farkukat maguk alá húzók -miközben a fülüket is lekonyítják - ezeket bezárják, amikor már neked kellemetlen, na és nekik is. Szégyenteljes amikor itt telerondítod a fórumot a hamis állításaiddal, amelyeket hamis tényekkel próbálsz bizonygatni, majd ezek után elfedni. Neo is számtalanszor felkapcsolta már neked a villany, de hiába, sőt Nagyernyei Attila még helyesli is neked a magyarázkodásaidat.

A mézlovagok felvonulása nem gazdasági érdek. Sokak szerint a KKK hoz hasonlít . Kicsit más a szerkó. Majd most jön a "leszólod a mézlovagokat és mit képzelsz"- na erre megadom előre a választ. " Kik ezek a bohócok Jenőkém?" Mézlovagok. Mi vaaannn?  :o

A mézkóstoltatás nem gazdasági érdek. A nagy ötlet előtt is csinálták, jóformán nulla eredménnyel. Magyarországon nem lehet ezáltal több mézet értékesíteni. Minden utcában van legalább egy méhész, akinek megvan a kuncsaftköre. Aki ilyenre időt és pénz áldoz, annak gőze sincs a mézárusítási lehetőségekről.

Senki nem tüntet a tolvajok ellen. Egyszer volt egy ilyen. Akkor sem a tolvaly ellen, hanem az eljárás ellen. Rosszul tudod.

De ilyen a neonikotionidok elleni harc, mert nem szeretnénk méhcsaládjainkban veszteséget.

Ez sem igaz. Semmi harc nem volt. A Geddekas harcát is elhallgattátok, és azóta is csak lapítás van. Megírtam Oszkárnak előre. Úgy is lett. Nemrég beidéztem.

Békén kellene hagyni a méhészeket! Eddig minden intézkedés csak bajt hozott rájuk, vagy még többe került nekik.
Na miként is van az a családonkénti 75 forint?  Mire megy az el?

Ja! Neo átadta a labdát, talán megunta. :P

Voltam én már Kiskakas is. Az is mellette volt. Ha rám akarsz még valamit varrni, akkor jobban kösd fel a gatyád!

Azt, hogy Geddekas=Csuja Te állítod. A bíróság sem tudja. Te miért lapítasz a Csuja ügyben? Miért hallgattatad el?

Hogy mire megy el a 75 Ft, el kéne olvasnod egyszer, ha már OLVASTAD!

Te nem értetted meg, hogy mire volt válasz a gazdasági érdekekről szóló fejtegetésem.

Pont azt mondtam, hogy nem gazdasági tevékenység a kóstoltatás, a marketing. Némi örömmel törlt el, hogy egyetértesz velem, és nem fogadod el NEO javaslatát a kicsi méhészek tagdíjának emelésére. HURRÁ, egyetértünk!!! 

De vissza az alapkérdésre: jöjjön össze a 13.000 tag, vagy ne évente a legfelsőbb gyűlésen? Erőlködj már egy apró válaszon!

« Válasz #3822 Dátum: 2018. Október 01. 20:40 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 21:04 írta kivancsi111 »

*

huber

• 144
« Válasz #3823 Dátum: 2018. Október 01. 22:22 »
Ne próbálj ez ügyben keverni.
Nem volt csalás!
Én is ezt mondanám a te helyedben.
Sajnos vannak olyan méhészek akik láttak részt venni a "számolásban".
https://www.youtube.com/watch?v=lJBd_E1Fpps

« Válasz #3824 Dátum: 2018. Október 01. 22:49 »
Mondom én, hogy semmit nem tudtok az ilyen kérdések erre a bizonyíték:
" 65 volt az eredetileg, mire ment el a +10 Forint? "
A Küldöttgyűlés határozata alapján a marketing alapba kerül.
Tehát a méz, és méhészeti termékek reklámozására kell fordítani.
Nagyernyei Attila