Szakma-politika

• 4542 válasz
  • 1959338 megtekintés
*

kiskakas

• 3249
Re:Szakma-politika
« Válasz #3030 Dátum: 2017. Január 19. 19:45 »
QUQURIQ !!!

Az a kb. 300 küldött akik ott voltak, pontosan emlékeznek, hogy ki,és mire szavazott! Aki meg nem volt ott, az nem hiteles...
Itt minden másodpercnek jelentősége volt!
..hogy mire is ment ki a játék?
Ne lehessen nyílttá tenni ami egyébként nyílt volna (civil szervezet)!
Az, hogy ki, hogyan is szavazott akkor, vagy ki hallgatott akkor, vagy kik kiabáltak be akkor...?
Ez a múlt!
Ment tovább az OMME, és ez a lényeg!
Volt választás?
Igen!
Büntibe került a "hunyó" ?
Igen!
Akiket viszont megszavazott a tagság, azok bizony bizalmat kaptak!
Van elég feladat, azon kell rágódni... az idő halad...
Most a Jogi útvesztők birodalmában, remélem, hogy mihamarabb meg lesz az OMME törvénye!
Addig is boldog, boldogtalan bejárhatott az elnökségire!
Most miről vitázunk?

Kiskakas

« Válasz #3031 Dátum: 2017. Január 19. 19:54 »
  "Valóban elő kell venni a jegyzőkönyveket, és utána folytathatjuk."  És még ott vannak a hangfelvételek, csak azért, h ne az legyen, már megint a kontrol csoport kitalált valamit amivel félrevezeti a tagságot, és csak gáncsoskodik. Lehetne a "vádaskodás" szót is írni de tudjuk, h egyesek erre hajaznak, erre várnak mikor tudnak fogást találni .Egyet felejtenek el,h mi csak kérdeztünk, de tisztességes választ a mai napig nem kaptunk. Szégyen egy ekkora egyesülettől.

Albert
  ui: kakaskával nem beszéltünk össze. Hasonló a véleményem .

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #3032 Dátum: 2017. Január 19. 20:35 »
Miről vitázunk? Kérdezi Kiskakas.

Ne fessük már át a múlt egyetlen szereplőjét és pillanatát se. Még akkor se, ha az illető most ezt szeretné.

Engem nem érdekel, hogy egymás között vitatkoztak, veszekedtek vagy sem. Le van sz---va.

Az a lényeg, hogy nem lett volna semmi vita az elnökségen belül, sőt óriási egymásra boruló egyetértés lett volna, ha nincs a Kontroll Csoport, ha a nyilvánosságot követelő csoport nem dörömbölt volna mindíg.

Összezártak, mert megérte nekik összezárni. Presztízsből,  gazdasági célszerűségből, hatalmi gőgből, önzésből, kicsinyességből, lenézésből. Tegye el magának mindegyik szereplő azt ami rá vonatkozik. Egy biztos, hogy a jóindulatnak a szikrája se volt ebben a magatartásban. A demokrácia igénye pedig meg se rezdült az agyukban. És most felejtsük el! Hát azt már nem!
Miért nem?
Egyszerű. Akkor megismétlődik minden ugyanúgy, ahogy eddig zajlott.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #3033 Dátum: 2017. Január 19. 20:37 »
azzannyukat......

« Válasz #3034 Dátum: 2017. Január 20. 12:04 »
Egyetértve Geddekassal -

- a kontroll csoport merte vállalni,ma is meri  a véleményét !
-  igazad van ,...és  most úgy fogalmazok hogy az idő "túlment,elgázolta" az OMME-t.
-  a szervezet  erkölcsi tartása összeomlott !
-  a vetői réteg nagy része "önállósult" a szervezettől,ill. viselkedés szerint ő maga volt a  a szervezet !
- - Egy pl. a vezető tisztségviselő választásra "elfelejtették megírni, és elmondani [/i"]milyen OMME-t szeretnének !!! Ezzel máig adósak !
 az OMME nem mutatja a civil szervezetődésre jellemzőket ! (csak egy pl:a kommunikációs  fogalomzavarosság!)
-  fellépett az un. antiszociális jellemző:tehát, a törvények azért vannak, hogy meg/ki/kerüljük azokat!
-  a kontroll csoport mindig méhész-szervezetben cselekedett,gondolkodik !
-  sohasem vagdalkoztunk,ez nem méltó a méhészeti ügyünkhöz !   
-  a kontroll csoport konkrétsága, tényszerűsége,helyzet adekvát értékelése meglepte az előző vezetést,ami nem volt felkészülve a civil világ változásaira!
- pótlandó...az OMME-nak ma sincs önképe,helyzetértékelése !  (jövőkép?)
- vélemény egyfajta vezetői magatartásról/attitűdről: A jó  vezető a bírálatból, más véleményből tanul, hasznot húz,sőt igényli azt !

üdv.v. e. János
« Utoljára szerkesztve: 2017. Január 20. 12:15 írta Erdélyi János »

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #3035 Dátum: 2017. Január 20. 14:23 »
No, hát.
Azt is tedd azért hozzá, hogy a kontroll csoport lukra futott, mert nem ilyen lovat akart.....
 Vagy még nem jöttetek rá? Majd rájöttök...

« Utoljára szerkesztve: 2017. Január 20. 14:31 írta Vivaldi »

« Válasz #3036 Dátum: 2017. Január 20. 15:57 »
Vivaldi!
Látod Erdélyi János gondolatai letisztultak, bár azokat is ki tudnám még egészíteni, de amit leír, mind igaz.
Amit te írsz, megint mellé beszélés.
A "Kontroll Csoport" vagy "Változás Csapata" nem futott lyukra, mert leváltottuk az előző vezetést.
Én most nem fogom felsorolni, hogy mit csinált azóta Bross féle csapat, de a másik rovatban utaltam arra, hogy ennek "lepapírozásában" sokkal gyengébbek, mint Mésziék voltak.
Dr.Mészáros László és az akkori vezetés még azt is sikerként állította be amit soha meg sem valósítottak.
Ami számukra kínos volt eltitkolták, az elvégzett munkát pedig OMME-s újságban, körlevélben, OV-n, Küldöttgyűlésen nyomták, mint az OMME ERŐSÖDIK szlogen lett volna.
A karaván halad, Laci meg lemaradt.
A közelgő OV-ra biztosan készül egy beszámoló, és abból megtudhatod, hogy az eltelt 8-9 hónapban mit tett ez a vezetés.
Ha nem tetszik, kezdeményezheted a visszahívásukat, kampányolhatsz, sok lehetőséged van.
Egyet nem látok.
Te mit tettél eddig le az OMME asztalára?
Te tényleg azt hiszed, hogy a semmi az már valami?
Nagyernyei Attila

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #3037 Dátum: 2017. Január 20. 16:59 »
Úgy várom már, de úgy, hogy leírja valaki mit alakítottatok. Tehát most többet nem is írok. Csak írd már le mit csinált azon kívül, hogy fel vette a fizetést.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #3038 Dátum: 2017. Január 20. 18:01 »
Vivaldi! Tényleg. Te mit is tettél?

Ja. Semmit. Ha mégis tettél valamit, akkor lécci cáfold.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #3039 Dátum: 2017. Január 20. 19:07 »
"Csak írd már le mit csinált azon kívül, hogy fel vette a fizetést."

Hát előtte megszavaztatta azt a közgyűléssel!

Minden esetben így volt, vagy voltak olyanok akiknek még ezt sem kellett?  ;)

Te hogy emlékszel?  :D
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #3040 Dátum: 2017. Január 20. 19:19 »
Vivaldi! Tényleg. Te mit is tettél?

Ja. Semmit. Ha mégis tettél valamit, akkor lécci cáfold.

Hát annyi kárt nem okoztam mint te. Te olyan vagy mint a rák, ahová bekerülsz annak a szervezetnek vége, ha nem rúgnak ki idejében.

« Válasz #3041 Dátum: 2017. Január 20. 21:22 »
  Sötét vagy mint a csillagtalan éjj.

« Válasz #3042 Dátum: 2017. Január 21. 08:59 »
Példát mutat!

Ő a jó példa arra, hogy OMME tagként lehet ezt a szervezetet, annak vezetőit, tagjait folyamatosan gyalázni úgy hogy semmi sem történik vele.
Ez a szervezetben uralkodó toleranciáról, a másság befogadásáról, a halmozottan hátrányosakkal szembeni elnéző  magatartásról tanúskodik.
Ha valaki úgy általában, sőt állandóan, ráadásul minden lehetséges fórumon gyalázza azt a szervezetet aminek tagja lehet,
az a szervezet, közösség megérdemli azt ha hagyja!
Kritikát lehet megfogalmazni, de konkrétumok alapján! Ezeket a kritikákat lehet személyekhez kötni is, ha megtudja nevezni a konkrét felelőst!
De így, hogy minden sz......Az nem kritika!

Ha pedig mégis igaza lenne, nem tudom miért nem ragad egy lapátot (aminek a nyelére a visszahívási kezdeményezés van írva!) és kezdi kitakarítani az egyesületből az olyanokat akikkel szemben kritikát fogalmaz meg állandóan!

Tudom büdös a munka! Ez meg különösen!

Kíváncsian várom mikor telik be nála a pohár és tiltakozásul a fennálló állapotok miatt, kilép az egyesületünkből.  ;D
Szabó György

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #3043 Dátum: 2017. Január 21. 09:20 »
 Mi az, nem bírjátok a kritikát?
Én ismerem az egyesületi törvényt. Nagyon nehéz kidobni akárkit. No már most arany barátaim. A 25 éves tagságomra hivatkozva nem is lépek ki.
Más részt ebben a felépítésben, én nem tartozom Bross alá. Én a palóc méhész egyesület tagja vagyok, ami önálló, és kizárólag annak tagjai rúghatnának ki.
Egyet tehettek. Innen kitiltotok. Ez megy. Viszont akkor abban biztosak lehettek, azonnal nyitok egy oldalt a facen.
De garantálom nektek fél éven belül lesz olyan népszerű fórum mint ez.

« Válasz #3044 Dátum: 2017. Január 21. 09:23 »
Én csak azt javasoltam, hogy ragadj egy lapátot és kezd el dolgozni azon amit folyamatosan hangoztatsz!

Így hiteltelenné válsz!

Kizárni azt akit esetleg valamikor mutogatni lehet, hogy egy ilyen is tagunk lehet......ne is reménykedj!  ;D

Viszont ha betelik a poharad, szabadon távozhatsz!  ;)

Szabó György