Azt szögezzük le, hogy a most leváltott ügyvezető feladata a romeltakarítás volt.
Neki az összeférhetetlenség miatt kellett távoznia.
Nekem meggyőződésem, hogy bárki is lehet a Kft. ügyvezetője, az egész egy hibás döntés, és minél tovább hagyjuk a Kft. agóniáját, annál nagyobb bajt fog okozni az OMME-nak.
Valamikor az volt az EB elnökének elképzelése, ha nem lesz Nemzeti Program a Kft. tartja el az OMME-t.
Itt kezdődtek a bajok, valamint találtak egy olyan balfácánt aki nemhogy Kft.-t alapítani nem tudott, olyan ordenáré szabálytalanságokat (törvénytelenségeket) vétett a tudatlansága miatt, hogy erről megy a titkolódzás.
Annak idején amikor etikai vizsgálatot indított Dr.Cs.P. ellenem, részben erre utaltam!
És mivel bejött, a vizsgálat megszűnt.
Én pedig belefáradtam, mert ha a méhészeknek nem számít mi lesz a pénzükkel akkor én miért szerezzek további ellenségeket.
Az "úszómester" lelépett, de még nem "úszta meg".
Az EB-nek is van még tennivalója, nem jegelték örökre a témát.
Engem ebben az egész történetben az háborít fel a legjobban, hogy a felelősök ismertek, a küldöttek pedig teljesen immunisak.
Pedig az érdekvédelembe az is bele tartozik, hogy védjük az OMME vagyonát, és aki ezt elherdálja, minimum seggbe rúgjuk.
Ezt hiányolom, hogy nincs számonkérés, a büntetésről nem is beszélve.
A joghoz nem sokat konyítok,de Ptk.-nek ezen része sokunk számára ismert:
"Aki másnak (másoknak) kárt okoz, köteles megtéríteni."
A törvény a Kft.-ben nem igaz?
Nagyernyei Attila