Bolgár Tamás már ne haragudj te nem tudod mit beszélsz, mert egyszerűen nem tudod , hogy hogyan működnek ezek a fórumok.
Egy ember azt mondta nekem a zöldfórumról, hogy nagy szüksége van ennek a fórumnak olyan emberekre mint én.
Ugyan is barátom, ez megfigyelhető, erre számtalan tapasztalat van, az a fórum, ahol mindig, mindenki mindenkivel egyetért. az előbb unalmas lesz, aztán szépen elhal, majd eltűnik.
Mindig, minden fórumot a vita tart életben.
Még azt is megsúgom neked, hogy én kicsit úgy is állok bosszút a zöldfórumon a kizárásomért, hogy hozok egy kis pezsgést ebbe a fórumba. Mégpedig, hogy elmondom az őszinte véleményemet, és ennyi úgy látszik elegendő az érdeklődés fenntartásához.
A vita az vita. Nem személyeskedés, nem pocskondiázás, ámbár közületek egyesek annyira bele vannak szeretve Brossba, hogy még az őszinte vélemény nyilvánítást is rossz néven veszik. Ez már nyílt személyi kultusz.
De, én nem szidok senkit, hogy kopasz vagy alacsony, vagy egyéb problémája van. Azt bíráljuk amit csinált vagy nem csinált, vagy mondott. Mindenkiről az igazságot személyeskedés nélkül.
Velem lehet vitatkozni, vélemény-ellenvélemény. De a trollozás meg a hülyézés, már nem az érvek felsorakoztatása, ha nem minősítés. egyúttal a hozzászóló saját magát minősíti vele. Bár meg kell magamat rónom, mert egyszer Csuja úgy kiakasztott, hogy én is lehülyéztem. Mivel ő azt sem ismerte be ami érvényes törvényeket elé tártam.