Kivancsi111!
Valóban elkezdtem valamit, és be is fogom fejezni, ettől rettegnek.
Nagy még az arc, hogy nincs alternatíva, meg nálunk nincs jobb, közben vonalkódos az alsónacijuk.
Tüntetés az OMME elé?
Én amikor tüntetést akartam szervezni, mondjuk 2007 január első napjaiban, akkor meg is töltöttük a bíróság előtti teret Szekszárdon, vagy Tatabányára is egy fél buszt én töltöttem meg, és a táblákat is én csináltattam.
A brüsszeli demonstrációra is "delegáltam" élesben 8 főt, azon kívül még 12-őt!
Tehát ha én tüntetést akarok szervezni azt végre is szoktam hajtani.
Valóban volt róla szó, terveztük, viszont a szervezésig nem jutottunk el, mert beláttuk, hogy ez igazán veszélyeztette volna az OMME létét.
Sokan nem is értik meg mi a probléma, felkapja a média, és mi lettünk volna a rossz fiúk, nem azok akik a súlyos, sokszor törvényeket sértő szabálytalanságokat elkövetik ellenünk.
Most is van bőven ilyen, de ez már egy magasabb szint, az ügyvédek-jogászok párharca.
Dr.Soós Tibor védi az OMME vezetőit, mert ezért fizetik a mi tagdíjunkból, hogy őket védje ne a méhészeket.
Miről tudható, hogy az OMME Kontroll Csoport tevékenysége kínos a jelenlegi vezetésnek?
Ismét indul az elnöki "Roadshow"!(remélem jól írtam)
Szájfény, kollagén és puncs van a kelléktárában.
Indul az elnökök találkozója!
Nagykanizsa lesz a nyitó rendezvény színhelye.
Már előzetesen beharangozták, hogy NEM Petrus-Takács páros agyában pattant ki a brüsszeli demonstráció gondolata, hanem az OMME vezetőkében!
Arra továbbra is kíváncsian várom a választ mióta tudják, hogy hamis mézek vannak az áruházak polcain.
Állítólag több mint fél évet csücsültek az erről szóló angol nyelvű jegyzőkönyveken!
Egyet kérek az OMME elnökétől!
Ezeken a találkozókon az igazat, a szín tiszta igazat mondja, és gondoljon arra, hogy etikai vizsgálat folyik most is ellene pont azért,mert az igazmondás igen nehezére esik!
Tehát az OMME Kontroll Csoport figyel, fülel!
Mivel az EB láthatóan nem működik csak maszatol, ránk hárul a feladat, hogy felhívjuk a méhészek figyelmét mit művelnek választott vezetőink!
További szép napot!
Nagyernyei Attila