Kedves Jenő!
Te azt kérdezed tőlem napok óta, hogy regisztrálva vagyok-e egyszerre, egy időben több néven itt a fekete-fehér fórumon és jelen voltam-e a ződ fórumon egyszerre, egy időben több néven. Erre a kérdésedre mindig azt a választ adtam és adom, hogy NEM.
Itt a fekete-fehér fórumon is és ott a ződön is egyszerre, egy időben csak egy néven vagyok és voltam regisztrálva. Itt Geddekassal kezdtem és azzal is vagyok most is. Kánya néven más személy írogat. Sokszor írtátok és el is fogadom, hogy a humorérzékem gyenge. Egy látványos különbség például, hogy Kánya cinikus nyers bejegyzései gyakran tartalmaznak vaskos humort.
Idézgethetsz bármennyit a levelezésekből és bejegyzésekből, de nem fogsz találni arra bizonyítékot, hogy egyszerre, egy időben több ninckkel lettem volna regisztrálva a ződ fórumon.
Hova lett Pter a ződ fórum taglistájából? Nem tudom. Tudomásom szerint a ződ fórumon egyetlen regisztrált tag se tudja önmagát törölni. Tomipapa egyszer ezt megpróbálta, de nem sikerült neki és erre kitörölgette a saját hozzászólásainak jelentős részét. Pláne akkor nem tudja saját magát törölni a regisztrált felhasználó, ha előtte megvonják a belépési jogát a fórumra. Mindezek ellenére Pter eltűnt a taglistából, ugyanakkor Bebe nem tünt el, ő most is szerepel, aki szintén nem tud belépni a ződ fórumra, mert megvonták a belépési jogát. De Ezek már olyan számítástechnikai dolgok, amihez nem értek. Nem tudom, hogy a ződ fórum moderátorai tudják-e törölni a regisztrációt is? Ezt kérdezd meg tőlük. Valószínűleg tudják törölni, mert most Pter a taglistában most nem szerepel.
Boca internetes elérési útja lekérdezhető. Ha lekérdezi Tsanyi vagy Tükör és elküldi neked, azonnal látni fogod, hogy külföldi-e. Amilyen hangulat uralkodott Boca feltűnésekor Bebe ellen a ződ fórumon, ha valóban bebizonyosodott volna, hogy Boca és Bebe azonos személy, akkor Bocának ugyanúgy törölték volna a belépési jogát, ahogy Bebe belépési jogát törölték. Nagy valószínűséggel kiderült Bocáról a ződ fórum moderátorai számára, hogy ki is valójában és ezért neki máig van belépési joga. Bár a ződ fórumon 2011 táján Bocanak sok, de aztán egyre kevesebbet írása született, de még most is van belépési megszólalási joga, sőt egyszer-egyszer él is vele.