Tisztelt Méhészklub olvasók!
Tegnap éjszakai hozzászólásomat kicsit kiegészítem.
Ugyan ebben a rovatban április 30-án 18 óra 33-perckor feltett 1186-os számú hozzászólásomra szeretném felhívni a figyelmeteket.
Ott mellékletként közöltem az OMME elnökének 135/2015 Iktatószámmal ellátott mellébeszélését.
Most ismét ebből idézek néhány sort,hogy még tisztább legyen a kép, a még kétkedők számára.
Ezt írje nekem Dr. Mészáros László:
"Az OMME Ellenőrző Bizottsága kvalifikált bizottsági tagokkal, és az egyesületi működés ellenőrzésének nagy gyakorlatával rendelkező elnökkel működő, független bizottság a civil társadalmi szervezetünkön belül.
Munkatervüket, s a vizsgálat alá vont témaköröket önállóan hozzák meg, teljesen függetlenül,befolyásmentesen."Itt be is fejezhetném, mert látható, hogy elnökünk ismeri az OMME hatályos alapszabályát, csak egy bibi van vele, nem tartja be!
Nézzük tovább mit tud még:
" Elnöki tisztségemnél fogva sincs meg az a jogom, hogy az EB vizsgálataira vonatkozó konkrét ügyekben tájékoztatást adjak az Ön, vagy bárki más részére. A független EB működés fontosságát kiemelten szem előtt tartva ismét azt tanácsolom,..."Na ebből a hablatyból elég, nézzük a tényeket.
Ezt írja Körmendy-Rácz János!!!!!!!!!
"Az elnök megismeri a töredék könyvvizsgálói jelentést. Ezután
az elnök maga alá söpri az egész EB-t és
utasítja 
: Nem adja oda a könyvvizsgálói jelentést az EB tagoknak, hanem titoktartási nyilatkozatot írat alá az EB tagjaival: magyarul az EB tagok nem mondhatják el a könyvvizsgálói jelentés tartalmát a küldötteknek (sem). Az OMME EB és annak elnöke
Fáskerti László utasításokat fogadott el az OMME elnökétől."
Tisztelt Méhészek!
Itt a Méhészklub jóvoltából lelepleztünk egy olyan hazugságot, amelyben az a szerencse, hogy dokumentálva is van, tehát letagadhatatlan.
A demonstrációt június közepére tervezzük, addig a közterület foglalási engedélyeket megkérjük, és megszervezzük a buszos "kirándulást"!
Az OMME a Méhészeké!
Nagyernyei Attila