Szakma-politika

• 4542 válasz
  • 1959413 megtekintés
Re:Szakma-politika
« Válasz #1050 Dátum: 2015. Április 02. 10:28 »
Az Ellenőrző Bizottság megbukott!

Az ellenőrző bizottság tagjai jelölésük elfogadásakor kifejezték, hogy tudásuk és tapasztalatuk alapján alkalmasak az Egyesület törvényes működését ellenőrizni. Azt is elvállalták, hogy ezt meg is fogják tenni.
Igaza van dr. Soósnak, amikor a Bírósági tárgyaláson felhívta a figyelmet arra, hogy az EB tagok jelen voltak a küldöttgyűlésen, de egyikőjük sem szólalt fel. Az EB elnöke Fáskerti László pedig kinn ült a pulpituson, és Ő sem szólalt meg. Így bizonyosan minden törvényes volt.

Az EB a helyszínen lapított, négy hónappal később is csak annyit bírt kinyögni az EB jelentésében, hogy a küldöttgyűlés "erőltetett" volt.
A Bíróság meg azt monda, hogy törvénytelen volt.  Micsoda különbség. Erőltetett vagy törvénytelen.

Az EB tagok és az EB elnöke megbuktak. Vagy nincs meg a kellő ítélőképességük arra, hogy a törvénytelenségeket észrevegyék, vagy cinkos alkut kötöttek az elnökkel. Az OMME elnökét elmarasztaló Bírói Ítélet egyben az EB elmarasztaló ítélete is: az EB NEM LÁTTA EL AZ ELVÁLLALT FELADATÁT! Nézzük a tagokat, ha valaki nem tudná: Fáskerti László EB elnök, tagok: Kővágó Károly, Mészáros János, Terjéki Ferenc, Dr. Körmendy-Rácz János, Ficzere Péter, Halász Balázs Lajos.
Ők személy szerint az ígérték a tagságnak, hogy megvan a kellő képességük a feladat ellátására, és azt ígérték a tagságnak, hogy ezen tudásukat, tapasztalatukat felhasználva a törvény és az alapszabály szerű működés Őrei lesznek.  MEGBUKTAK!!!

Ezek után hogy fognak a közvetlen környezetük méhészeinek, a saját egyesületük méhészeinek a szemébe nézni? Magyarázzák majd a magyarázhatatlant?

Ti, méhészek mit tesztek? Hallgatjátok a meséket? Ez nem is komoly ítélet, meg megoldjuk, penge lesz minden?

A lapítókat értékelő Sz. Vereb

« Válasz #1051 Dátum: 2015. Április 02. 10:28 »
Tisztelt Méhészek!
Köszönöm a sok hozzászólást, valamint üdvözöljük együtt az OMME kukkoló csapatát!
Tegnap igen megnőtt a nézettségünk.
Többen néztek bennünket, mert nem hittek a szemüknek!
Legyen Köztársaság írásai nagyon helytállóak!
Tegnap ki nyert, és ki vesztett valójában?
Véleményem szerint az OMME vezetés mindenképpen vesztett,de a méhészek is!
Ez olyan győzelem volt, ahol mindenki áldozat.
Az OMME kiskirályai most azt bizonygatják, hogy a mocsok Csuja szét akarja verni az OMME-t!
Rossz hírem van KUSS doktor úrnak, és holdudvarának, a bíróság csupán azt állapította meg, amit évek óta mondunk.
Szabálytalanul működtetik az egyesületet!
Tegnap Csuja László "kedveltségi indexe" a mélypontról kimozdult, az OMME BUKTA indexe meg maximumot ért el.
Mivel a Gödöllőn tartott rendkívüli Küldöttértekezlet összes határozatát a bíróság megsemmisítette, így valójában a régi alapszabály szerint kell működni, tehát az elnökséget, és a hivatalvezetőt lefokozta a bíróság!
A tegnapi döntés egy komoly jobb-egyenes azok számára, akik nem tartják be a jogszabályokat, téves útra térítették egyesületünket! Ez nem arról szólt Varga Karcsi, hogy teljesen szabálytalan volt a gödöllői rendkívüli Küldöttértekezlet, mert nem kaptak a küldöttek szót!
A döntésében a bíró kiemelte, hogy ez már valójában őt ez nem is érdekli, mert az előkészítése is súlyos hiányosságoktól, szabálytalanságoktól hemzseg.
Dr.Soós Tibor még erőlködött, hogy Gödöllőn minden küldött szót kapott.
Aki ott volt, megtapasztalhatta ezt a gyalázatot, tehát ebből semmi nem igaz!
Körmendy-Rácz János EB tag fél órán keresztül jelentkezett, és nem kapott szót!
Soós Úr nem tudom melyik ülésen vett részt, gyenge fél millióért a tagíjunkból?
A pökhendiség, a rátartiság mit okoz? Majd eldöntik egymás között, hogy ki fizet, mert egy biztos,
a szabálytalan döntésekért, a szabálytalanul összehívott ülésekért a
TAGDÍJFIZETŐ MÉHÉSZ NEM FELELŐS!
Ezért vannak a választott vezetők, most rajtunk a sor, hogy meddig engedjük ezt!
2015. március 28-án a Károlyi Gimnáziumban megtartott évi rendes Küldöttértekezletünkön, Dr. Mészáros László szokásos nagy mellényével kiállt a küldöttek elé, és hangzatos éljenzések mellett bejelentette, hogy Csuja Lászlóra hárítja az összes perköltséget.
Én mást hallottam a tegnapi ítélethirdetéskor.
Csuja László összes felmerült költségét az OMME köteles megfizetni.
A fagyi visszanyalt!
Tisztelt Méhészek!
Csuja László elgurította a hógolyót, mondhatnám azt is, elindult az OMME Dominó!
Ha megtudja a tagság a Kft. zűrös dolgait, akkor lesz itt igazi balhé!
Az április elseji döntés után, május bolondjait csinálnak a tagságból?
Én viharos tavaszra számítok, és arra, hogy azok akik minket gyaláztak, az OMME szétverésével vádoltak, mert beetették Őket a Kft. valós számadatainak eltitkolásával, rádöbbennek, hogy a 10% alatti kisebbség miről pofázik!
Azok akik a nagy vezért hallva tapsviharba törtek ki, akkor is tapsoljanak mikor kiderül az igazság, és lehull a lepel.
Az EB elnöke Fáskerti László nagyon kínos helyzetbe került.
Mivel pénzről van szó, a tagdíjainkról, hát nem is tudom, nem szeretnék a helyében lenni.
A következő napok erről fognak szólni,és a Csuja fika sem gyenge.
Kíváncsian várom Varga Karcsi véleményét, mikor szembesül azzal, hogy a 8 millió plusz helyett, mennyi is a valós
adat a Kft.-ben.
Bár lehet, hogy ezt is megpróbálják magyarázni, hogy a veszteség, valójában nyereség, csak mi nem jól értelmezzük!
Nagyernyei Attila
« Utoljára szerkesztve: 2015. Április 02. 10:59 írta Nagyernyei Attila »

« Válasz #1052 Dátum: 2015. Április 02. 10:57 »
... az OMME BUKTA indexe meg maximumot ért el.

Attila!

Nagyon nem tartom szerencsésnek, hogy "OMME buktáról" írsz, hiszen a cél továbbra sem az OMME megbuktatása ("szétverése")!
A cél a törvényes működés(re kényszítés), aminek még a "vezetőség-buktát" sem kellene szükségszerűen jelentenie (más kérdés, hogy jó úton haladnak efelé)...
Hiszen az OMME nem (csak) ŐK, az OMME MI vagyunk.

« Válasz #1053 Dátum: 2015. Április 02. 11:12 »
Jakabadam!
Maximálisan igazad van!
Nagyon figyelnem kell a fogalmazásokkal, azért írtam nagy betűvel, de valóban így kétértelmű.
Helyesebb ha "OMME vezetésnek BUKTA indexre" változtatom.
Ez nem jelenti az OMME bukását, sőt egy új korszak kezdete az április 1-i döntés.
Valóban sokan attól tartanak, ha "megbuktatjuk" a vezetést, nem lesz támogatás, nem lesz OMME?
Nem!
Akkor is lesz támogatás, ez nem vezetés függő!
Alanyi jogon jár, minden tagdíjfizető méhésznek!
Ami viszont nem lesz!
Mindenki szót kap, nem lesz KUSS!
Nem lesz vegyszerreklám a tagdíjunkból!
Nem lesz 7.6 millió repis költség!
Nem lesz előterjesztve olyan költségvetési beszámoló, miben adatokat titkolnak el!
Nem lesz zárt ajtó, TITKOS IB-EB ülés!
Köszönöm az észrevételed, azt, hogy engem is kontroll alatt tartotok!
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1054 Dátum: 2015. Április 02. 12:26 »
Elkezdtem kiépíteni a politikai kapcsolatokat, hogy a jelenlegi döntéshozók érezzék, az ágazatunk sikeressége érdekében dolgozik az OMME vezérkarának jelenlegi ellenzéke. Ebben részünkről az együttműködés az elsődleges, de nyilván vannak nézetekben és érdekekben olyan különbségek, amit mind a két félnek tolerálnia kell.
1.
A növényvédelem olyan kérdéskör, ahol erősebb szabályozást igényel a méhészeti ágazat. Internetes és nyilvános növényvédelmi napló bevezetését szükségesnek, sőt nélkülözhetetlennek tartjuk.
2.
A méhegészségügyi hálózat működtetése ügyében valóban változtatás szükséges több ok miatt, egyrészt a létszámhiány csak akkor orvosolható, ha a nyugdíjas korú méheszeket is lehet alkalmazni, másrészt a finanszírozás rendszerét is át kellene strukturálni és ebben a eddiginél sokkal komolyabb szerepet kell vállalnia az OMME-nak.
3.
A méhészeti szakoktatás szakképzés struktúrájában is jelentős módosításra lenne szükség. Például hiányzik egy minősítő rendszer az oktató helyekről és magukról az oktatókról. Nagyon hiányos a felsőfokú képzés.
4.
A tudományos kutatás, műszaki fejlesztésben valami elindult, de szakszerűtlenül és szinte nulla hatékonysággal működik. Koncepcionálisan újra kell strukturálni az egészet.
5.
Nemzeti Program tervezése.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1055 Dátum: 2015. Április 02. 19:15 »
Egy kis statisztika.
2009-ben  44millió 682 ezer
2010-ben  88millió 305 ezer
2011-ben  115millió 838 ezer
2012-ben   163millió 898 ezer
2013-ban   181millió 990 ezer
2014-ben   172millió 895 ezer 
pénzeszközzel zárt az OMME. Azt hiszem világosan kiolvasható, hogy 2012 után történt valami, pedig a befizetett tagdíjak. 2009-ben 77millió 726ezer volt a befizetett tagdíj, 2014-ben 110millió 384ezer.
A számok alapján az említett évszám utáni időszak, nem a spórolásról szól.

Üdv.jani bátya

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1056 Dátum: 2015. Április 02. 20:36 »
Ezek szerint a vezérkar elveszítette a józan ítélőképességét. De hát ezt láttuk a döntéshozatalban  is az OV-n meg a Küldöttgyűlésen is.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1057 Dátum: 2015. Április 02. 21:31 »
Azt, hogy józan vagy nem, hát döntse el mindenki maga.
Viszont a szavahihetőség nagyon hiányzik. A legutóbbi OV-n az elnök úr kijelentette, hogy az alapszabály küldöttgyűlési megerősítéséhez nem fogadnak javaslatokat, vagyis nem lehetett módosítási javaslatokat tenni. Tette ezt a kijelentését úgy, hogy erre külön rá is lett kérdezve az OV tagjai előtt. Valamiért nagyon fontos lehet neki ez-a szó szoros értelmében-"drága" alapszabály, annyira,hogy a tagság még véletlenül se tegyen módosító javaslatot, mert akkor fennállhat a hatalom csorbulásának esélye. Bevált a csel? Én úgy érzem engem ismét átvert, és szerintem nem csak engem.
A küldöttgyűlésen meg előállt a "szerénységével", hogy sajnálja, hogy egy két "bennfektes" javaslaton kívül nem érkezett az alapszabályhoz módosító javaslat. Vajon mit vizsgált az un.alapszabály előkészítő bizottság?

Üdv. jani bátya

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1058 Dátum: 2015. Április 02. 21:49 »
Igen. Az alapszabály meg nem alkotása 2014 áprilisi küldöttgyűlésen olyan stratégiai hiba volt Dr Mészáros László részéről amit már ezerszer megbánt, de meg nem történtté tenni nem tud. Bánja, mint a kutya aki hetet kölykedzett, de az idő megfordíthatatlan. Hazudott nekünk és nem tanult belőle. újra meg újra hazudik, hogy a víz tetején maradjon. 2015 április 1-én a bíró a zsilipet felhúzta és a víz sodorni fogja hamarosan teljesen kormányozhatatlanul a vezérkar hajóját. Az károsodik legkevésbé,  aki a leghamarabb kiszáll belőle.  Ki lesz az első?

« Válasz #1059 Dátum: 2015. Április 03. 20:39 »
Sziasztok!
Egy kicsit lanyhulni látom az OMME-Csuja témát.
Engedjetek meg tőlem egy összeállítást, a Húsvéti ünnepek előtt.
Először is az OMME vezéreknek be kéne perelniük azt a bírót, aki ellenük mert dönteni.
Már ő is szét akarja verni egyesületünket, mert hozott egy olyan ítéletet, ami nem tetsző számukra.
Még jó, hogy dr.KUSSMAN nem volt a helyszínen, mert nekem így is elegendő volt az arcokra írt látvány.
Rossz májú, bosszúálló, megy sértődött vagyok? Most meg kárörvendő?
Nem! Szomorú, de nagyon!
Azért vagyok szomorú, mert a küldöttek és a tagság manipulációja a vezérkar részéről már hipnózisba ment át.
Már azt sem hiszik el amit látnak!
Már azt is elhiszik amit nem látnak! (Pl.Kft. költségvetése.)

Sokan hajlamosak arra, hogy becuclizzák a vezérkar agymosó szövegét!
Ez csak egy apró formai hiba, majd kitiltjuk ezt a csúnya Csuját az egyesületből, aztán KUSS lesz a többieknek is,
mondják nagyjaink.
Tisztelt Méhészek!
Amikor beadtok egy pályázatot, azt vizsgálják legelőször, hogy a formai követelményeknek megfelel e.
Utána jöhet a tartalmi rész értékelése.
Dr. Soós Tibor azért markolta fel tagdíjunkból a sok-sok pénzt, hogy ilyen ne legyen, segítsen nekünk, mert méhészek vagyunk, ez pedig az ő pályája.
Még a bíróságon is erőlködött, szajkózta a szabálytalanságokat, de a bíró helyre tette!
Csuja László ügyvéd nélkül ment be a tárgyaló terembe.
Ébresztő méhészek!
A tagdíjunkból finanszírozunk egy olyan ügyvédet, aki azt sem tudja, hogy kell egy küldöttértekezletet szabályosan összehívni?
Azt sem tudta, hogy a november 16-i rendkívüli küldöttértekezlet egy teljesen ÚJ ülés, nem a november 30-i folytatása?
Kinek van itt megmagyarázni valója?
Neki és Dr.Mészáros László OMME elnöknek!
Soha ne felejtsétek el, hogy az egész galiba miatta volt, mert nem hallgatott a Kontroll Csoportra, most meg átkokat szórnak ránk!
Mi előre jeleztük, én telefonon kértem,hogy ne egy időpontba tegye az ünnepséggel a rendkívüli küldöttet!
Hallgassátok vissza mit mondtam neki! És még ők fenyegetőznek?
Szálljanak magukba, és távozzanak, miután az okozott a kárt megtérítették!
Ez az arrogancia, a "mi vagyunk a legokosabbak" ára!
Nektek nem furcsa, hogy Dr.Soós már a harmadik OMME ügyvéd?
A másik kettő miért távozott?
Az OMME elnöke azt állította, hogy folyamatosan kérte a javaslatainkat, és ezt megvitattuk.
Emlékeztetni szeretnélek benneteket, hogy odáig sem jutunk el csak nagy nehézség árán, hogy javasoljunk, mert ha meg is hívnak, "bocsi elfelejtettük" és az ügy lezárva.
Ennek jó vége nem lesz!
Szerintem sürgősen le kéne ülniük a Kontroll Csoport képviselőivel, a méhészek érdekében!
Nekem egyetlen feltételem van, amihez a végsőkig ragaszkodom!
Teljes nyilvánosságot akarunk, nincs zárt ajtó, nincs titok!
Vége a bújócskának!
Vagy tényleg vége az egyesületnek, és mindent nulláról kell kezdenünk.
Ki akarhat ilyent? Ugye senki! Akkor pedig ajtó kinyit!
Ha nincs takargatni valójuk az egyesület gördülékenyen tovább fog működni.
Utolsó kérdésem.
Akkor most ki veri szét az egyesületet?
Aki nyilvánosságért kiált, vagy az aki becsukja a méhészek orra előtt az ajtót, esetleg olyant szavaztat meg a küldöttekkel, amit maga sem látott?
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok minden Méhészklub tagnak, és olvasónak!
Nagyernyei Attila

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1060 Dátum: 2015. Április 03. 21:43 »
Kedves Attila!

Igen! Jó lenne, ha lehetne tárgyalni és megegyezésre jutni a jelenlegi vezérkarral.

De ... Nekem erről a kő, papír, olló játéka jut eszembe.

Nem látok készséget a tárgyalásra és megegyezésre. Ha lenne, akkor a bírósági tárgyalás után azonnal javasolta volna az OMME elnöke és ügyvezetője, hogy üljünk le.

Közülünk hívtak fel telefonon azóta bárkit is tárgyalási javaslattal? Ugye nem?

Mondhatná bárki, hogy lebénultak a bírói döntés után, de sajnos ez sem igaz. Dr. Soós Tibor megmondta a vezérkarnak, hogy el fogják veszíteni a bírósági pert. (Ezt több vezérkari tag mondta nekünk a küldöttgyűlésen)  Azért is hozták előre a küldöttgyűlést a bírósági tárgyalás előtti időpontra, hogy a lavina ne sodorja el őket már a tavaszi küldöttgyűlésen.

Most erőt gyűjtenek és tárgyalás helyett ellentámadásra készülnek. Ezt már az Országos Vezetőségi ülés előtt eldöntötték. Forgatókönyvük van az ellentámadásra is. Őket nem érdekli a demokrácia, őket csak és kizárólag az érdekli, hogy bármi áron a következő választást is megnyerjék.

« Válasz #1061 Dátum: 2015. Április 04. 00:11 »
Sokan olvassák e fórumot és megítélésem szerint szurkolnak is.
Azonban csak akkor várhattok több támogatást, ha hitelesek tudtok lenni. Csak a tényeket írjátok, nem elferdítve és nem fikciókat azt is esetenként  mocskolódva, alpári hangnemben.

"Azért is hozták előre a küldöttgyűlést a bírósági tárgyalás előtti időpontra, hogy a lavina ne sodorja el őket már a tavaszi küldöttgyűlésen. "
Ha az emlékeim nem csalnak ezt már korábban is olvastam. Az OMME honlapján valamikor szeptemberben megjelent a program naptár melyben ezek az időpontok szerepeltek /OV, Küldött./
 A feljelentés -itt olvastam,- hogy dec.30-án lett beadva. A tárgyalás időpontját csak ezután tudta a bíró kitűzni.
Tehát az előző többször megismételt kijelentés vagy nem igaz, vagy a vezetés -akik kitűzték az időpontot távolba látók.
A pénzeszközök alakulása és a repis költségek:
Az OMME jelenlegi költségvetése némi torzulást mutat. Ugyanis tartalmazza a nem önálló  helyi egyesületek költségvetését is.  A helyi egyesületek- lehet hogy szabálytalanul - helyi tagdíjat szednek a kiadásaik fedezetére, melyet szabadon használnak fel. Hogy mire használják azt helyben döntik el, állítólag ebbe nem szól bele senki, itt is lehetnek irreális tételek is. Ezek mekkora összegek  nem tudni, de ha kicsik is, Sok kicsi sokra megy.
Ettől csak az a rosszabb, ha ezek nem szerepelnek a költségvetésben.

Nem volt véletlen, hogy az előző elnök erősen szorgalmazta az önállóvá válást. Felelősség az övé.
Az lenne a korrekt, ha a beszámolóban lenne egy oszlop ami tartalmazná a helyiek számait. Amíg ez nem történik meg addig nem szerencsés mindent a központi vezetésre hárítani. Természetesen nem a szabálytalanságot védem, azt mélységesen elítélem.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1062 Dátum: 2015. Április 04. 00:35 »
Gondolkodó!

Abban teljesen igazad van, hogy már tavaly fel volt tüntetve, hogy lesz OV és küldöttgyűlés, azonban az időpont változott. A küldöttgyűlés megszokott időpontja nem március, hanem április első fele. Ennek rendkívül egyszerű az oka. A tagdíj befizetése március 31-én zárul, tehát a küldöttek létszáma csak április 1-én lesz végleges. Azért kellett ebben az évben a múlt évi taglista alapján küldötteket állítani, mert március 28-án még nem állíthatja senki, hogy ennyi vagy annyi a 2015 évi létszáma.

« Válasz #1063 Dátum: 2015. Április 04. 07:01 »
Gondolkodó!
Teljesen hiteles a Méhészklub!
A Küldöttgyűlés és az OV időpontjait valóban már jó előre kitűzték!
Csak van egy kis bibi!
Mikor megtudták, hogy Csuja László 2015. április elsején fog velük küzdeni, gyorsan átírták az időpontot.
Most járunk utána, hogy ez mikor történt meg, de a Méhészklubról is visszakereshető, mert itt pont én emlékeztem meg róla, hogy "előre hozták" az évtizedekig megszokott időpontot!
Ha lesz időm még pontosan utána fogok nézni, hogy megnyugtassalak.
Annyi jót feltételeztek ezekről az urakról.
A naivitásunkat,  a hiszékenységünket kihasználva, erőből, arroganciával irányítanak, ha meg kezd kínossá lenni számukra jelenlétünk, beindul  dr.KUSSMAN!
Gondolkodj egy kicsit!
Miért hozták létre a tagdíjunkból a Méhész Újságot?
Kinyírni Brosst!
Megjegyezni kívánom, hogy sokáig tagadni próbálták azt a tényt, hogy a tagdíjainkból kalapolták  össze a rávalót.
2013-ban Kaposváron az elnökök találkozóján egy OMME szaktanácsadó be is szólt, hogy hagyják abba ezt a félretájékoztatást. Kérdeztem tőle, nem fél, hogy kirúgják?
Ő az egyik legnagyobb nyalókás, most pánikban van, mert érzi, hogy változik a hátsó.
Arra nem döbben rá, hogy itt a méhészek érdekében kéne tevékenykednie, és nem doktor úr karját lesni, hogy mikor kell szavazni, mert akkor ugrik a lóvém!
Most egy kicsit könnyebb lett neki is a döntés, mióta már azt is megmondják kire kell szavaznia.
Az OMME újság újabb frontvonalat nyitott, de semmiképpen nem az egységet szolgálja.
Aki a MÉHÉSZET szaklapba publikál, kikiáltják ellenségnek.
Gyakorlatilag a MÉHÉSZET az ellenzék lapja lett!
Normális dolog ez?
Biztosan próbálják tagadni, de kérdezem én, mikor írt IB tag, vagy szaktanácsadó utoljára a szaklapunkba?
A másik.
Minden alkalommal megkérdezik ki áll mögöttünk?
Először azt mondják 10% alatti törpe kisebbség, utána meg majréznak, hogy ki irányít bennünket?
A józan ész!
Lehet nekik ezen vigyorogni, de mi  lenne akkor, ha mi nem lennénk?
Így is szabálytalanságok sorozatát követik el!
Próbálkoznak jó útra térni, de ez láthatóan nehéz.
A Kft. nagyon zűrös!
Gondolkodó! Szerinted miért hallgatnak ennyire róla, miért csukják be az ajtót, most már ajtókat.
Kint az irodában is becsukják, és lent a pincében is, hogy semmi ki ne szivárogjon.
Hamarosan ők fogják kérni, hogy gyertek, kérdezzetek, de már késő lesz.
Az OMME a Méhészeké!
Nagyernyei Attila

« Válasz #1064 Dátum: 2015. Április 04. 07:56 »
Gondolkodó!
Megkerestem!
A neten még nem tudták kijavítani! A NET-KUSS még nem működik!
A következő linken eléred "eredetiben"!
http://www.omme.hu/?p=496
Ne cumizzatok be mindent!
Csuja miatt hozták előre egy héttel!
Ezek azok a dolgok, amikor a részletekben van az igazság elrejtve!
Biztosan vannak olyan dolgok, amikor mi is tévedünk, de arra törekszem, hogy minden részletet megismertessek veletek.
Ha nem lenne Fekte-Fehér Méhészklub kitől kapnátok hiteles tájékoztatást?
Tévedni emberi dolog.
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila

Tervezett Programok 2014. április-2015. április között         
Sorszám   Időpont   Program   Helyszín
1   2014. április 5.   Küldöttgyűlés   Budapest, Simonyi Zsigmond u. 33.
2   2014. május 1.   Méhek napja   Budapest, Városliget
3   2014. augusztus 2.   Nemzetközi Mézvásár és Méhésztalálkozó   Jászberény, Bercsényi u. 1/A
4   2014. augusztus 8-10.   Szentlőrinci Gazdanapok   Szentlőrinc
5   2014. augusztus 31.   Alföldi Mézesnap és Méhésztalálkozó   Szolnok
6   2014. szeptember 6.   II. Viharsarki Mézesnap   Orosháza
7   2014. szeptember 6-7.   VI. Sárvári Méhészeti Nap                                                                    A mézzel és a méhekkel kapcsolatos termékek vására.   Sárvár, Fő tér és Nádasdy vár
8   2014. szeptember 13.   Tolnai Konténeresek Találkozója   Pörböly
9   2014. szeptember 19-20.   Kaposvári Mézfesztivál és Zselici Regionális Méhész Konferencia és Szakvásár   Kaposvár, Kossuth tér és sétáló utca
10   2014. szeptember 27.   30 éves OMME évforduló   Budapest, Normafa út 50.
11   2014. október 11.   Országos Vezetőségi ülés   Budapest, Simonyi Zsigmond u. 33.
12   2014. október 24-26.   Magyar Professzionális Méhészek Konferencia   Balatonvilágos
13   2014. november 16.   OMME Gödöllői Kongresszus   Gödöllő
14   2014. december 5-7   Kárpát-medencei Mézfesztivál   Zalaegerszeg
15   2014. december 12-14.   Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál   Gyula
16   2015. január 24.   Dunántúli Regionális Méhésztalálkozó   Kaposvár
17   2015. február 7.   Szekszárdi Tavaszváró Méhésznap   Szekszárd
18   2015. február 28.   Országos Méhésztalálkozó és Vásár   Székesfehérvár
19   2015. március 7.   Ipolymenti Méhésztalálkozó   Balassagyarmat
20   2015. március   Országos Vezetőségi ülés   Budapest, Simonyi Zsigmond u. 33.
21   2015. április   Küldöttgyűlés   Budapest, Simonyi Zsigmond u. 33.