Tisztelt Méhészek!
A tegnapi OV beszámolómat olvashattátok, most egy kis kiegészítést engedjetek meg.
Fáskerti László EB elnök említette, hogy Dr. Mészáros László OMME elnök a tavalyi OV-n kijelentette, ráérünk az új alapszabályunkat megalkotni 2016-ig!
Amikor etikai vizsgálatot szeretnének ellenem indítani, hasonló dolgokra gondoltam!
Mivel már egyszer leírtam,nincs mit tagadnom: "Az OMME bűnös galerije."
Akinek ne inge nem veszi magára! Ha sor kerül rá bővebben kifejtem, viszont megjegyezni kívánom, hogy
akkor kérem Fáskerti László urat is ebben az ügyben meghallgatni, mivel egy az álláspontunk, csak ő "lájtosabban" fogalmazott,tőlem meg ezt szokták meg.
Na nézzük tovább!
Én pedig most kérjek Dr. Cserényi Péter ellen etikai vizsgálatot a következő OV-n elhangzott kijelentéséért?
"Ki kell zárni ezeket, nem mind csak egy-kettőt, aztán kuss lesz!"
"Ki kell zárni az ilyeneket az OMME-ból, 10% alatti törpe kisebbség!"
Szerintem doktor úrnak nagyon kéne vigyáznia ezekkel a fenyegetésekkel!
Pont ezek miatt támadom(támadjuk) őket!
Ha ma Magyarországon Parlamentáris demokrácia van, akkor a kisebbségnek a véleményét is meg kell hallgatni, még ha az sérti is finomra hangolt füleit.
Bizony! Nekem nem lesz kuss doktor úr! Négy elnöknek már elege lett ebből, és az egész IB, valamint szaktanácsadói hálózat beleremeg, a hasonló kijelentéseibe!
Aki nem ért Önnel egyet annak kuss? Nekem nagyon hasonlít ez a jelenlegi 2/3-os szemléletre!
Természetesen alázat kéne és behódolás, és én az ÖN szemében egy közösségbomlasztó konok fickó vagyok!
Nem erről van szó! Egyszerűen egy független egyesület elnökeként képviselem a Tolna Megyei méhészeket, és felemelem a szavamat a vélt, vagy valós szabálytalanságok ellen.
Én teljes nyilvánosságot kérek! Nagyon örvendetesnek tartom az EB mostani megnyilatkozását!
Független könyvvizsgáló a Kft. dolgaiban, és felelősségre vonás kezdeményezése a közhasznúságunk elvesztése miatt.
Azt már mindenki, aki a méhészeti közéletben picit is otthon van látja, hogy teljesen szabálytalanul működik az OMME!
Miért? Mert a régi alapszabály szerint nem működhet, mert az közhasznú szervezetre érvényes!
Az új meg nem hatályos!
Most már mindenki számára világos, hogy Dr.Mészáros László mekkorát hibázott?
Ezért nem tudják eldönteni mit mondjanak, csak maszatolnak!
Csupán ezt közöltem egy kicsit keményebben, de végre az EB is teszi a dolgát!
Így nincs más, mint teljes mellszélességben támogatnunk kell őket.
Tegnap különben kaptam tőlük egy szóbeli meghívót a következő EB ülésre.
Nagyernyei Attila