Mézmarketing / Mézhamisítás / Mézárak

• 3164 válasz
  • 1167805 megtekintés
*

buksi

• 466
Re:Mézmarketing / Mézhamisítás / Mézárak
« Válasz #3060 Dátum: 2024. December 02. 09:06 »
Látod Attila Ez a baj nálad,az önfényezés...Ha a fiad nem osztrákban dolgozna,egy deka mézed nem kellene oda,én sem vennék tőled ha máshol ugyanazt kapom olcsóbban  mert te is írtad külföldön olcsóbban vásárolsz,de mindig a másik az ostoba,te meg azt hiszem szenilis öreg vagy mert nem emlékszel miket írsz,a régi időket ne említsd,mert akkor fele méhész volt,de ehhez sincs meglátásod más is épült és dolgozott de nem hülyitett annyit mint te és az akkori elnökség,mindenkit ingyen tanítunk méhésztanfolyamokon,itt a hozadéka,ezt hangoztatta pár ember Tóth P és a többiek mert ők jó pénzért oktattak ti vagytok a rendszer buktatói ,jó a kutyás kép a válasznak....

*

buksi

• 466
« Válasz #3061 Dátum: 2024. December 02. 10:58 »
Még azon csodálkozom Attila még nem állt rá a most menő méhpempő és az apiterápiás csoda ház programra,hisze itt is lehetne hűlyíteni sok embert.

*

Koki

• 222
« Válasz #3062 Dátum: 2024. December 02. 15:37 »
Buksi!

Emlékszel amikor Neo felvetett egy mézvizsgálati lehetőséget? Mekkora pánik volt?
Most meg a DNS alapú vizsgálat kelt feszültséget. Na majd Attila remélem bővebben tájékoztat bennünket a mai fejtágítás után.
Nézd meg ezt a képet!
Ez lesz.

*

buksi

• 466
« Válasz #3063 Dátum: 2024. December 05. 08:55 »
Lehet Attila valamit hallott vagy elment újabb marketing tanfolyamra,talán mikulás lesz?-hogy ennyire hallgat,de a válaszanyag összegyűjtésére is idő kell ,lehet ő is öregszik.

*

Koki

• 222
« Válasz #3064 Dátum: 2024. December 05. 09:01 »
Dehogy Buksi. Egyeztet a főnikkel mit kell ilyenkor írni a birkáknak.

Mi ez a csend?
Attila!
Én csak kérdeztem valamit. DNS alapú....
Mondtam én, hogy "kuss"?

Ezt meg miért írtad?

Akinek megfelel az áruházi rizsszirup..vegye, egye.

Nem is igaz. Nincs is olyan. Ha véletlenül előfordulna, az érdekképviselet azonnal cselekedne. Tapasztalt, jobbára újraválasztott komoly méhészettel és szakmai tudással bíró csapat. Nincs is olyan, hogy rizsszirup meg mittudoménmiarosseb.
Nézd csak!

http://www.omme.hu/szakmai-beszamolo-a-mezvizsgalatokrol/

Üdv: Kira

*

oszkár

• 1226
« Válasz #3065 Dátum: 2024. December 05. 09:28 »
Erősen hezitál mit is válaszoljon a feltett kérdésre.

"Rossz" válasz esetén kaphat Ő is egy milliós ajánlatot!  ;)

"Talán ezzel képet kaphatunk kiről is beszélgetünk. Szeretném, ha tudnátok, hogy Valóban kaptam egy hivatalos levelet Takács Ferenc (vagy ahogy ma hívják Fulmer Botond Ferenc, még mindig nem tudom vajon miért is változtatja a nevét? Ti tudjátok?) jogi képviselőjétől, amiben 1 000 000 azaz egy millió forintot kér tőlem azért mert kommenteltem közel negyven méhésszel együtt a Retro rádió posztja alá."

Neki meg most van " KUSS"!

« Válasz #3066 Dátum: 2024. December 06. 07:45 »
Buksi ezt írta:
"Ha a fiad nem osztrákban dolgozna,egy deka mézed nem kellene oda,..."
Akkor kezdem.
Két fiút fogadtunk eddig örökbe, és van egy sajátunk.
Az egyik többszörös magyar bajnok kerékpárban, és sikeres vállalkozó típus.
Nála voltam eddig Ausztriában, előtte mézkiszerelés, csomagolás, dekoráció elkészítése, szállítás, amíg ti lógattátok a lábaitokat.
Szeretném megkérdezni buksitól hány gyereket fogadott örökbe?
Tudod az nem egyszerű dolog, mert ha teljes jogú az örökbe fogadás, akkor teljes jogú családtag, minden megilleti úgy mint a vér szerinti fiunkat.
Tehát örökségben és minden másban annyi joga van mint a vér szerinti gyereknek.
Bencét 5 évesen fogadtuk örökbe, most 30.
Sajnos a másik azóta elhunyt kovidban, őt csak támogattuk, pátyolgattok, egy nyílt örökbe fogadás mellett.
Most lenne 40 éves, 3 gyerek apja.
Mivel nem tudod kivel beszélgetsz, ezért osztottam meg családi dolgainkat.
A vér szerinti fiúnk egy profi szakember, speciális hegesztéseket készít az ÖMV kőolajfinomítójában.
Ez azt jelent, hogy a magas színvonalnak megfelelő , más átlagos hegesztők által nem készíthető munkákat végez egy elit csapatban, a Kremszmüller alkalmazottja.
Ott is sok méz elfogy, de már a menyem is beindult.
Viszi a helyi oviba, bölcsődébe, fodrászhoz, autószerelőhöz.
Nektek is szabad a pálya, de ahogy látom jobban szerettek keseregni, fikázni.
Én meg jókat derülök írásaitokon.
Nem nagy pofa vagyok, és ez nem önfényezés, hanem élek a lehetőségekkel.
Az örökbefogadás nagyon kemény vállalás.
Most kamatostól kapom vissza a felnőtt fiam szeretetén kívül.
A többiek benyögése nem mozdította meg az "érzékenységi" küszöbömet, emiatt egyelőre azokra nem is reagálok.
Nagyernyei Attila

*

Koki

• 222
« Válasz #3067 Dátum: 2024. December 06. 08:32 »
Érted Te a csíziót, csak nehéz a sok felvetett tény. Nehéz megemésztened. Mit csinálsz ilyenkor?
Felénk erre azt mondják, hogy "elbeszél ez, mint aki fél tökre ki van herélve..."

*

buksi

• 466
« Válasz #3068 Dátum: 2024. December 06. 17:45 »
Nos Attila félre értesz én nem a családnevelésed kifogásolom és a munkájukat,szerencsésnek érezheted így az eladást,de ha családi dolgokról irsz nekem sem volt könnyebb,meg másnak sem,pl nekem szeretett nejem 8 éve ment 58évesenel,itt maradtam 120 méh cs-és beteges lányommal,aki szerencsésen helyre jött és sikerült neki is osztrákban dolgozni,igaz sok mézet nem visz ki inkább kollégáknak akik magyarok ad olcsőbban,ritkán jön haza és még van 65 családom 2 éve történt infarktus után,viszek 2 zöldségboltosnak néha mézet de egyre kevesebb fogy nálamert drágább mint a méhésznél,fikázz csak másokat mert te zseni vagy és másnak nincs problémája szerinted,lassan undorodok az irásaidtól mert mert te istennek képzeled meged üdv végleg meguntam a nagyképüségedet!!!!

« Válasz #3069 Dátum: 2024. December 06. 18:20 »
Úgy látom buksi neked kár válaszolnom.
Annyira más síkon gondolkodunk, és élünk, hogy ez így nem fog menni.
Nem érzem magam Istennek, meg nagyképűnek, egyszerűen arra szeretnék rávilágítani, hogy minden körülmény megváltozott, és nekünk ehhez alkalmazkodnunk kell.
Aki pedig otthon kesereg és szidja a világot, tönkremegy.
Ez egyszerű mint a faék.
Lehet sokszor csücskösen fogalmazok, de a valóságról írok, ti pedig álmodoztok.
Én azt otthagytam az oviban.
A saját nyűgötöket senki nem fogja megoldani helyettetek!
Én is azért próbálkozom, hogy ne legyek a vesztesek között, és ahogy eddig cselekedtem az mind arra utal, hogy valamit jól csinálok.
Biztosan több munkával méhészkedek, és sokat dolgozok a sikeres eladás érdekében, de ezt vállaltam most már lassan 42 évvel ezelőtt.
Ha visszatekintek, engem csak irigyeltek eddig, úgy ahogy te is.
Ha nem így lenne, akkor nem neveznél zseninek.
Soha, senkit nem fikáztam!
Egyszerűen próbálok finoman "súgni", hol vannak a kitörési pontok, de hiába.
Aki ért belőle örülök, aki pedig nem annak úgy kell.
Pá.
Nagyernyei Attila

*

buksi

• 466
« Válasz #3070 Dátum: 2024. December 06. 21:16 »
Attila Az utolsó megjegyzésem neked te bunkóbb vagy mint gondoltam!!!!

*

Koki

• 222
« Válasz #3071 Dátum: 2024. December 06. 22:27 »
Jaj Buksi. Nem szabad ilyesmit írni. Egyébként sem bunkó. Valami más probléma van.
ZAKKANT állítólag.

Mindenesetre jót röhögtem volna a zakkant tolnai elnökön, ha nem lenne olyan szomorú, hogy midőn szembesült azzal, hogy hülyét csináltak belőle

Így van. Jól írod Attila. Habár ez történelem, mert valami zakkantak már elmentek a Kossuth Lajos tér helyett oda Záhonyba bohóckodni, mert a Főni aki éppen belgrádi fontosabb esemény miatt nem tudott azon részt venni, oda irányította őket, és mentek mint a birkák. Igazad van Attila, ne foglalkozz velük! Irigyek.

A "megzakkant" Nagyernyei helyett, egy értelmes Új elnöke van a Tolna Megyei Méhész Egyesületnek.

Nos, Kedves Vezető, megint erőst disztonálsz, Bogaram!.l,,,,,,,,,,,,,

............. ha a bíróság ítéletét elfogadtad, a büntetést befizetted és nem fellebbeztél az ítélet ellen, melynek nyomán azóta "papírod van" arról, hogy hajlamos vagy az agresszióra, ezért Wenhardt Gyuri valóban jól teszi, ha az ilyen agresszív, vélhetően zakkant periódusaidban elég nagy ívben kerül, mivel neki meg arról van immár papírja, hogy a Kedves Vezető félreérthetetlenül megfenyegette, s mivel precedens van rá, jó, ha számol, hogy akár garázda támadásnak is lehet kitéve.

Amit én kifogásoltam, az nem más, mint a véleményem szerint zakkant mentális állapotod

Akkor ki zakkant itt meg?

Senki nem mondta, hogy zakkant vagyok.

Nem nem. Nem mondta. Írta.

*

izso60

• 573
« Válasz #3072 Dátum: 2024. December 07. 18:29 »
Üdv. Uraim!                                                                                                                                 Igen ez így van, és milyen jól írta!

« Válasz #3073 Dátum: 2024. December 08. 19:10 »
Néhányan kérdezik, hogy miért nem reagálok?
Jó ez így tisztelt méhésztársak.
Engem nem zavar, aki meg ilyen szinten van annak mind1, mit írok, saját írása minősíti.
Nagyernyei Attila

« Válasz #3074 Dátum: 2025. Január 05. 16:45 »
Talán nem titok, de mézem nagy részét üvegben adom el.
Ma megállt egy alföldi méhész házaspár nálam, és nézegette az áraimat.
Mondták, hogy ők 2.400-ért adják az akácot, a vegyes virágmézet meg 1.400-ért.
Válaszom az volt nekik, hogy adjátok az akácot 2.000-ért, a virágot meg 1.000-ért akkor jobban fogy majd.
Magamban...ezek nem normálisak!
A gázpalack ára tavaly ilyenkor, 5.800 Ft volt, tegnap pedig 9.400-ért vettem.
A süti (amiről már írtam) éppen 800 Ft lett!
Nem hülyültem meg, hogy egyre kevesebbért adjam a mézet, mert néhánynak elment az esze.
Éppen 5. éve adom ennyiért, és egy cseppel sem fogom kevesebbért adni.
Az üzemanyag, üveg, címke tető olcsóbb lett?
Lóf...farkát.
Aki meg ilyen kishitű, az kínlódjon.
Meggyőződésem, hogy egy dekával nem ad el többet, csak magát hülyíti, a méhészkollégáinak megy egy jókorát alávág.
Nem olyan világot élünk, hogy szociális alapon kínáljam (rezsi csökkentve) a megtermelt mézeimet.
Nem akadtam ki, mert sok hasonló akciózó között kell bizonyítanom, hogy jóval magasabb áron is el tudom adni a mézet.
Ehhez kell némi kitartás, egy masszív vevőkör.
Nagyernyei Attila