Tisztelt Dömötör, ja bocs Demeter....Tomipapa.
Amennyiben nem hagyod abba a személyeskedést, repülsz a Zöldre, ott simán nyomhatod ezt
stílust, de a Fekete-Fehér Méhészklubon itt és most ennek vége!
Sajnálom ha diszlexia zavarokkal küzdesz, nehéz belőle kikászálódni, pláne ennyi idősen.
Rosszindulatúságod, alpári gondolkodásod mintapéldája amivel kezded böffenésedet:
"Mióta Nagyernyei Attila anno hosszú-hosszú éjszakákat átbeszélgetett "Etiennel", megkérdőjelezhetetlen szaktekintélynek számít a neonikotonoid-szakmában. Te nem tudod véletlenül, hogy milyen nyelven beszélgettek?"
Na mármost ha figyelmes lettél volna leírtam, hogy angol nyelven ment a 8 ország közötti eszmecsere, és képzeld volta aki fordítson.
A mintavételbe meg ne kotyogj bele, most már tudom ki a szellemi atyja ennek a marhaságnak amit művelnek.
Mivel te sem vettél részt ezen a konferencián jobb ha mélyen hallgatsz, mert tudásod igen csak megporosodott.
Én nem tartom magam neonikotinoid szakértőnek, de vettem és veszem a fáradtságot, hogy meghallgassam azokat a nemzetközi szaktekintélyeket akik ezen a kínlódáson már túl vannak.
Te is csak kínlódsz, gondolom a fóliasátraidat nem nyitod ki és az áporodott levegő teszi.
Az utolsó sor nem az én stílusom, de vannak olyan emberek akiknek az agyát nem lehet másként elérni.
Amennyiben nem hagyod abba ezt a bu..kó stílust, örökre töröllek!
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila
Klubvezető