Még, hogy nincs paradigmaváltás?
Ezt írja Geddekas:
"Tóth Péter pálfordulása egyértelmű,..."
Tóth Péter véleménye szerint tíz évig az égadta egy világon semmi gondot nem okoztak a neonikotinoidok, most meg ő írja a káros hatásairól a levelet?
Mi törtééééénnntttt?
Erre adj választ Főnix?
Két kávé között olvastam végig írásodat, nem igazán nyűgözött le.
Elég csak arra gondolnom amikor a Gauchos zsákot kiszögeltem az OMME "pincéjének" a falára, amit Tengelicről vittem, és azt mondtam ez fogja kinyírni a magyar méhészeteket.
Tóth Péterrel végig komoly konfliktusaim voltam, aki minden szaktanácsadói értekezleten amikor ez a téma előkerült, megpróbált a sárba döngölni, hogy ne aggódjunk.....a neonikotinoidok semmi bajt nem okoznak a méheknek.
Nekem írogat az OMME mikulása, hogy nem mondok igazat?
Egyetlen szaktanácsadó sem mert ellenállni az akkori főnökének, pedig mekkora károk voltak repcén, és napraforgón.
Én is jártam Tóth Péterrel Tolna megyét, ahol csak dőlt a panasz a méhészekből, hogy a virágzás megindulása óta eltűntek a méhek, meg mászkálnak.
Ki tartott a profiknak előadást arról, hogy semmi bajt nem okoz?
Tóth Péter.
Ki tartott a profiknak előadást, hogy óriási baj?
Nagyernyei Attila
Nekem nem kell változnom, és ezt mondom már nagyon rég óta!
Ha pedig Tóth Péter ekkorát fordult annak oka, van de üdvözlendő.
A mérhetetlen butaság címkézés nem zavar, ha a tények közlésének lehetőségét én is megkapom.
Bross Péter majd alkalom adtán elmondja saját verzióját, nem gondolom, hogy én végezném helyette a "piszkos munkát."
Csak és kizárólag saját véleményemet fogalmaztam meg eddig is, nincs megfelelési kényszerem felé, meg ezután is ezt fogom tenni.
Emiatt egyedül engem terhel a felelősség írásaim miatt, amit vállalok.
Továbbra is az a SAJÁT véleményem, hogy Tóth Péter félrevezette a hatóságokat és a méhésztársadalmat, akkor amikor már az egész világon mindenhol bebizonyították a neonikotinoidok káros hatását.
Most ő is erre a hullámhosszra állt, mert nem tehetett mást, hiszen olyan padban IS ül, amelyet érdekvédelemnek neveznek.
Hiába, későn érő típus. (Csak vallaná be, hogy tévedett.)
Nagyernyei Attila