Jani bátya!
Tűzszünetnek vége!
Írásod minden sorával, ékezetével, fogalmazásoddal maximálisan egyet értek, mintha én írtam volna.
Egy dolog nem fér a fejembe.
Az OMME elnöke soha nem reklamál amikor hazugsággal vádolják.
Amikor Bercsényi János küldöttársunk a második rendkívüli küldöttértekezleten élesben elmondta, hogy az elnök miket hazudott, mintha lepergett volna a teremben ülőkről, senki nem utasította vissza!
Miért? Mert ezt már mindenki tudja? Az IB most már elnökség miért asszisztál ehhez?
Jani bátya mindent összefoglalt. Ezt kellene az elnökség újságjában közreadni, hogy lássa a tagság.
Bár az előzményeket kevesen tudják, így komolyabb felvilágosításra van szüksége a méhészeknek.
Mit kellett volna tenniük a küldötteknek ha ismerik a részleteket, és nem felületes, elterelő információkat kapnak a vezetéstől?
Már az első rendkívülin, Gödöllőn, felszólítani az OMME elnökét, hogy tegye le maga elé az asztalra a mikrobusz kulcsát, és hagyja el a termet!
Mindenkit átvágott, megvezetett ügyvédtől, méhészig, küldöttől OV tagig.
Még ami nagyon a bögyömben van, pedig nem én vagyok a kiskakas, az EB hallgatása!
Egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy az EB nem kéri számon a sok mellébeszélést, szabálytalanságot, károkozást.
Senki ne gondolja, hogy a méhészek és a küldöttek immúnisak, nem érdekli őket a méhész közélet.
Teljesen félre vannak vezetve, így nekik mi vagyunk az ellenségek!
A Fekete-Fehér Méhészklub sokat segít abban, hogy az érdeklődő, reális helyzetet tudni akaróknak kinyissa a szemét. Ez részünkről nagy áldozatokkal jár, és sokszor nem is szimpatikus.
Viszont mi nem szoktunk hazudni, esetleg tévedni.
Nagyernyei Attila