A MÉHÉSZET szaklapunk 4. oldalán olvashatjátok Dögei Imre összefoglalóját az OMME Küldöttgyűléséről,
"Személyeskedésbe fulladva" címszó alatt.
Néhány sort idéznék belőle csupán, azokat ami személyemet érinti.
"Többen szóvá tették, hogy az egyesületei kft.-re semmi szükség, csupán "lehúzza" a méhészeket."
Ez a többen...egyedül én voltam!
Aztán a következő sorban így folytatja:
"Mire Király László hajdúsági küldött megjegyezte: "A kft. az OMME maga, ez nem jut eszetekbe?"
Király méhésztárs pont előttem ült, és folyton inzultált hozzászólásom közben, alig tudtam odafigyelni a mondandómra.
A Zöldön "Pöte" méhésztársak ugyanez a jelenet így jött le:
"Nagyernyei Attila sérelmezte annak az ötletét, hogy emelni kellene/lehetne az üvegek árát...."
Majd gy folytatja:
"Lehúz benneteket és ti tapsoltok!" "Halgassál, most én beszélek!....
Király László és Nagyernyei Atilla eléggé összeszólalkoztak."
Közben Pöte méhésztárs tudathasadásosnak nevez!!!!!!!!!!!
Tehát egy tényt, a különböző hírcsatornákon keresztül teljesen másként is lehet közölni?
A valóság az, hogy Király Méhésztárs ki akarta venni a kezemből a mikrofont, végig hangosan inzultált, és akkor valóban ezt mondtam, hogy "Halgassál, most én beszélek!"
Aki nem ért a szép szóból azzal így szoktam eljárni.
Pötének inkább azzal kéne foglalkozni, hogy fogja elmondani a körzetébe tartozó méhészeknek, hogy megszavazná az OMME-s üveg árának emelését, csak azért, hogy a kft. nyereséget tudjon produkálni.
Az már nem jött le szerencsétlenek, hogy az OMME Kft.-t a méhészek lehúzása nélkül csak akkor lehetne nyereségessé tenni, ha teljesen más szemlélet költözne a fejekbe.
Ehhez el kéne menni egy olyan mítingre, ahol vállalkozási alapismereteket okítanak.
Az nem kunszt, hogy felemeljük az üveg árát!
Ez ellen minden lehetséges helyen tiltakozni fogok, és eddig is ezt tettem!
A méhészek érdeke azt kívánja,hogy az OMME-s üveg olcsóbb legyen, Pöte meg fizessen érte sokkal többet.
Ehhez pedig az kell, hogy a vérszívó, lehúzó kft.-t meg kell szüntetni, és az eredeti szerződésben lévő feltételekhez vissza kell kanyarodni!
Az OMME kapja meg a nagy üvegek után a 2 Ft-ot, a kicsi után pedig az 1-et!
A méhészeknek azon a napon olyan 8 Ft-al lenne olcsóbb az üveg!
Hány milliót dobtak ki az eszement gondolkodásúak a 3 év alatt?
Őket kéne kizárni az OMME-ból, de úgy hogy előtte visszafizetnék a több tízmilliós károkozást.
Mi van itt tisztelt méhésztársak, benneteket ez nem zavar?
Minden plusz lehúzó láncszemet ki kell iktatni, mert az üveg a méhészeknek készült, nem egy kiváltságos, kenyérleső elitnek, akik valójából az üveg eladásából élnek!
Nekem erről ez a véleményem.
Nagyernyei Attila