Pöte írt egy beszámolót a zöldön!
Tanulékony fiú, mert teljesen az én stílusomat követi.
A valamikori alsó tagozatos tantónénim intelmei jutnak eszembe, amikor nem a saját fejét használta egy tanuló.
.....Ha másról puskázol, vagy lesel el valamit, sosem leszel okos....mondta neki a tanító néni.
Egyszer már kimoderáltattam írását, amikor "Bross és bandáját.." írt de nem tanult belőle.
Most ezt hozta össze, ennyire tellett neki:
"Nagyernyei Attila sérelmezte annak az ötletét, hogy emelni kellene/lehetne az üvegek árát. (Mindezt azzal szemben, hogy korábban pont ő és társai követelték azt, hogy a kft hasznot produkáljon. Akkor pont azt nem értették meg, hogy ez csak úgy fog működni, hogy a méhészeket sarcolja meg. Nem értem ezt a tudathasadásos állapotot!)"
Nagyon szépen megkérem Pöte méhésztársat idézze be írásaimat, hogy hol talált erre utaló gondolatokat.
A tudathasadásos állapot egy elég merész kijelentés részéről.
Megkérem Bezzeg Lászlót ismét szóljon Pöte méhésztársnak, mert elfogyott a türelmem.
Mivel név szerint a világhálón emleget "bolondnak" minősít, írását lementettem, de nem kívánom felhasználni ha holnap törli.
Ez a jogi része, nézzük a lényeget.
Azt szeretném tudni, hogy Pöte méhésztárs volt e vállalkozó, vagy vannak e ez irányú ismeretei?
Szeretném megkérni, lapozza végig a Fekete-Fehér Méhészklub Kft. ügyek rovatot, ott megtalálja 3 évre visszamenőleg, hogy nekem mi a véleményem a Kft. működéséről.
A Küldöttgyűlésen is hallhatta, hogy megkérdeztem az elnökséget, és a küldötteket, hogy most hol vagyunk?
Annak tapsoltok, hogy a Kft. csak úgy tud nyereséges lenni, hogy felemelik az üveg árát, lehúzza a méhészeket?
Ez a méhészek érdeke?
Király Lászlónak valóban azt mondtam, hogy hallgasson, mert végig hátrafordulva zavarta beszédem, és folyton azt mondta, hogy a Kft. az OMME tulajdona, tehát a méhészeké.
Én mégsem neveznék senkit tudathasadásosnak, csak tájékozatlannak.
Figyelni fogom a Zöldet mikor törlitek!
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila