OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események

• 1411 válasz
  • 458233 megtekintés
Re:OMME IB, EB, OV, Küldöttgyűlés események
« Válasz #510 Dátum: 2016. November 15. 01:23 »
  Macika

Te pont olyan káros vagy itt a fórumon , mint a maci a méhesben, és az atka a méheken. nem hiába Hegedűs doki meg mondta, idén az atka tarolni fog.Sajnos a kártételt majd csak később fogjuk felfogni, és érezni a hatását. Ti a hsz-ben csak azt szajkózzátok , h nem volt értelme a kontrol csoportnak bár mit is tenni az ellen ami az OMME-ban történt, törvénytelenül. Lehet, h igazatok van, de mi megpróbáltuk, és szerintem ez a tény vállalható nem kell szégyellni. Senki sem mondta magáról, h Őnála volna a bölcsek köve, de ti más érvekkel nem tudtatok megnyugtató választ adni csak a fikázással, lenéző, lekicsinylő beszólásokkal félrevezetni mindenkit. Ha ez csak úgy passzióból csináltátok csak gratulálni tudok, sikerült, de ,ha ez tudatos volt ?! ne legyetek büszkék magatokra.

A tagdíjról,  Eus pénzekről csak annyit, h megint kinyílt egy csap azon a bizonyos pénzes zsákon, tovább mélyítve a vezetés (elnökség), és a tagság között a megkülönböztetést. Gyors számolgatás után éves szinten kb 20 millába kerül nekünk az elnökség ,Eb Etb ...stb nem szgéppel számoltam !!!!
  Nem azért vagyok tag egy egyesületben, h a pénzemet csak úgy szórjam nyakra főre, de ha már bent vagyok legyünk egyenlőek, és ne egyenlőbbek. Sajnos ez így sokáig nem fog menni, kíváncsi leszek ha kiürül a kassza ,és nem lesz aki majd  tömi, nem lesz tagdíj, ki fogja fel éleszteni, újra indítani. Aki nem ismeri, és nem tiszteli  a multját annak nincs jövője .Lehet ezen mosolyogni, de nem kéne arra a szintre le alacsonyodni mint amit a politikában lehet tapasztalni. A méhészek között nagyon sok értékes, értelmes ember van, csak kellene egy értelmes vezetés aki ezt fel ismeri, és koordinálni tudja...............

Kizárással kapcsolatban véleményem szerint, ezt a pillanatot várta az a pár .......(nem írom ki ), fel került az i-re a pont, Csuja kizárva, megalázva, kész megsemmisítés. Nem ezt ígérték neki anno . Arc kisimulva egy bábu a tábláról ki ütve (ha fölkel majd még rúgunk bele egyet-kettőt, vagy ráültessük V K-t), jöhet a következő. Na ki lesz az ? Tippeljünk? taps . Vége....      Mehetünk haza.
  Itt tart a méhész közösség , ahhoz, h ide jutottunk abban nektek is segítő szerepetek volt.Nagyon ügyesen toltátok a szekeret, ez nem dicséret ne hidd. Szét verni egy közösséget tönkre tenni egy ember életét? Ha ez volt a cél akkor húzhatod a strigulát, jól dolgoztál. Engedd meg ,h meg legyen a véleményem rólatok.

https://www.youtube.com/watch?v=OHb4aU87rA0

Ezt z öröm táncolást csak azért tettem ide, szerintem jól látható mindenki oda tette mágát azért, h ő saját maga de a mellette levő idegen is jól érezze magát, és sikeres legyen a tánc. Mi még nem tartunk itt, régebben volt! hasonló .
              Macika a mű elkészült az alkotó pihen--jen már végre oszt menjen a .........

Albert

Ide írtam a nevemet ..látod?

« Válasz #511 Dátum: 2016. November 15. 07:31 »
Kiskakas!

Idézlek: "...egyébként meg az a bajotok a Változás Csapatával, hogy nem is akartátok, akarjátok megtudni, hogy miért is lett elveszítve a közhasznúság, ...miért is jött éltre a Kft, ...és hová lett az OMME pénztárcájából 8, 5 millió!"

Nekem úgy tűnt, hogy ezt már a Változás Csapata sem akarja megtudni! Különben Nagyernyei Attila és Csuja László ezirányú kérdéseire nem néma csend lett volna a válasz a küldöttek részéről, hanem további kérdések!

További idézet tőled: "Mellesleg ez mind a nem N.P. pénz, hanem mindenki tagdíja!"

Okoskáim! Miért, szerintetek az NP pénz valahol nem a ti zsebetekből van újraosztva? Most jöhettek azzal, hogy EU-s pénz! És?! Az EU nem abból osztja vissza, amit a tagállamai (így Magyaro. is) befizet a közös kasszába az adófizetői adóiból (ezáltal a tiétekből is)? Ne gondoljátok, hogy ez ingyen jött pénz, amit lehet szórni két marokkal! Lehet, hogy nem mindenki tagdíja, de mindenki adója!
És egyébként is, hogy lehet ilyen bigottan gondolkodni?! Még ha így is lenne, hogy az NP csak úgy ingyen jár a két szép szemünkért, mert mi vagyunk a méhészek. Akkor azt már meg sem kell becsülni?! Azt lehet herdálni? Csak a tagdíjunkat nem?! Ilyen szűk látókörű embereket (szándékosan nem használom a banda, galeri, társaság, stb. kifejezéseket, mert senkit nem akarok megsérteni!) egy helyen még nem láttam! És ők a Változás Csapata! Na hiszen...!

figyelj már okostojás! ha Te magad is elismered hogy ezek a pénzek kemény adóforintok, akkor mi a sz@rért nem akarod Te is, hogy nyilvánosságra kerüljön, ki cseszett el 8 millát a Kft alakításával?
és még te beszélsz szűk látókörről? nézz már tükörbe! :)

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #512 Dátum: 2016. November 15. 07:51 »
QUQURIQ !!!

"figyelj már okostojás!" (mind ez a tolladból)

Igen, örülök ennek a megszólításnak, mert miből is lettem volna...
"Te magad is elismered hogy ezek a pénzek kemény adóforintok, akkor mi a sz@rért nem akarod Te is, hogy nyilvánosságra kerüljön, ki cseszett el 8 millát a Kft alakításával?"

Képzavarban vagy Anubisz!
Ha ott voltál a küldöttgyűlésen, és nem a folyosón osztottad az észt, láthattad, hallhattad, a hozzászólásomból, (ami nem támadó volt, hanem javaslat tevő), hogy kértem az EB elnökét, sőt az Ügyvéd urat is, hogy hozzunk létre a Kft-nek, is felügyelő bizottságot. (lesöpörték) Kik??? (ha lett volna nem lenne 8, 5 millió veszteség)!
Így aztán csak az a megállapításom, hogy hiteltelen Vagy, és sárdobáló! (ennyit a jellemedről)
Arra azért vissza kérdezek, hogy Te miért nem szóltál hozzá semmihez?
...darab mondatod ...
"és még te beszélsz szűk látókörről? nézz már tükörbe!
Én tettem valamit, a közös pénzeink jövőjéért...  ez a szűk látókör?
A tükör meg mindenki otthonába megtalálható, többet nézzél bele, a tested passzol-e a lelkedhez?
...vagy Te vagy hófehérke gonosz mostohája?
Tükröm, tükröm, mondd meg nékem...

Kiskakas az okostojás!

« Válasz #513 Dátum: 2016. November 15. 08:31 »
 "Látod?! Így bízzál meg bárkiben is...! Meg bármiben, amit ígérnek!"

Látod ebben teljesen egyetértek veled!

Volt nekem is esetem BECSÜLET SZAVAS "ÚRI" EMBERREL!  :-[ :-[ :-[
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

« Válasz #514 Dátum: 2016. November 15. 08:45 »
" de benned az értelemnek azt a halovány szikráját sem vélem felfedezni, ami a többiekben legalább pislákol!"

Akkor kölcsönös a tisztelet!  ;D

Bár ezt a szemedbe is megmondanám, ha lenne arcod!  ;D

Bár így arctalanul legalább nagy mellényt lehet ölteni............. ;D ;D ;D ;D ;D

Ha így jól érzed magad, akkor haj-rá, tudod az arctalan buksidra!  ;)
Szabó György

« Válasz #515 Dátum: 2016. November 15. 09:15 »
Régóta nem foglalkoztam a Zöld Fórummal, most viszont okot adtak rá.
Bezzeg László elnökségi tagot kerestem mit szól ehhez az íráshoz, de nem értem el.(közben elértem, visszahívott)
Ezt írja Pöte:
"Ekkor a vártak szerint Bross bandája ismét nekiesett Mészárosnak (és Ficzerének) a kft múltbéli dolgaival kapcsolatban. A szokásos szájtépés ment kb félórán keresztül."
Ebből látszik, amit Izso60 is feszeget milyen sötétség van, és ebben valóban kudarcot vallottunk.
Szájtépésnek írja Pöte,hogy szeretnénk tudni mekkora a kft. vesztesége, és mi a könyvvizsgáló megállapítása?
Ezt a kérdést sem értette meg a "másik oldalon" álló Pöte?
"Lényegében ismét meghallgathattuk, hogy Nagyernyei Attilának mennyire fáj, hogy ki kell fizetni évi 2300 Ft-ot a Méhész Újság 12 száma után. Hát, Attila! Jobbulást!"
Köszönöm jól vagyok, és ha figyeltél volna nem a Méhész Újság ellen tettem kifogást!
Azt kérdeztem, hogy a 30 millió, amit évente bepumpálunk a Kft-be miért nem szerepel a bevételi oldalon?
Jobbulást!
Nagyernyei Attila
« Utoljára szerkesztve: 2016. November 15. 10:42 írta Nagyernyei Attila »

« Válasz #516 Dátum: 2016. November 15. 09:23 »
QUQURIQ !!!

"figyelj már okostojás!" (mind ez a tolladból)

Igen, örülök ennek a megszólításnak, mert miből is lettem volna...
"Te magad is elismered hogy ezek a pénzek kemény adóforintok, akkor mi a sz@rért nem akarod Te is, hogy nyilvánosságra kerüljön, ki cseszett el 8 millát a Kft alakításával?"

Képzavarban vagy Anubisz!
Ha ott voltál a küldöttgyűlésen, és nem a folyosón osztottad az észt, láthattad, hallhattad, a hozzászólásomból, (ami nem támadó volt, hanem javaslat tevő), hogy kértem az EB elnökét, sőt az Ügyvéd urat is, hogy hozzunk létre a Kft-nek, is felügyelő bizottságot. (lesöpörték) Kik??? (ha lett volna nem lenne 8, 5 millió veszteség)!
Így aztán csak az a megállapításom, hogy hiteltelen Vagy, és sárdobáló! (ennyit a jellemedről)
Arra azért vissza kérdezek, hogy Te miért nem szóltál hozzá semmihez?
...darab mondatod ...
"és még te beszélsz szűk látókörről? nézz már tükörbe!
Én tettem valamit, a közös pénzeink jövőjéért...  ez a szűk látókör?
A tükör meg mindenki otthonába megtalálható, többet nézzél bele, a tested passzol-e a lelkedhez?
...vagy Te vagy hófehérke gonosz mostohája?
Tükröm, tükröm, mondd meg nékem...

Kiskakas az okostojás!

ha valaki csak olvas és nem tud értelmezni, én arról nem tehetek!
szerintem olvasd már át még egyszer kire és mire írtam
ha utána is ez a véleményed .... ám legyen!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #517 Dátum: 2016. November 15. 11:19 »
Kiskakas!

Valóban félreértés van köztetek. Nem hiszem, hogy Anubisz rossz irányban szólalna meg.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #518 Dátum: 2016. November 15. 20:09 »
Néhány nap pihenő után beszéljünk kellemes dolgokról is.
Az ebédszünetben megszólítottam Lászlóffy Zsoltot, valamikori "főnökömet".
Úgy éreztem itt az idő, hogy túllépjek régi sérelmeimen, amiben sokat segített, hogy Zsolt is bevallotta, hibázott.
Így már sokkal felszabadultabban tudtunk beszélgetni, bár az elején elégé méregettük egymást.
A régi, szinte baráti kapcsolatunk már a múlté, de erről is beszéltünk, hogy jutottunk el idáig.
Most sokkal jobban éreztem magam, és megállapodtunk valamiben, aminek még nincs itt az ideje, és egyébként sem velem kapcsolatos.
Apró lépések ezek, de a lelkem egyik sebe ezennel beforrt.
Közben odalépett hozzánk Dr.Cserényi Péter.
Már messziről nyújtotta a kezét, amin kicsit meglepődtem, de jól esett.
Ezen a honlapon pedig nem kíméltem én sem írásaimmal doktor Urat.
Azért bedobott egy "poént", hogy én leszek a következő akit kizárnak az OMME-ból.
Ezt soha nem vettem komolyan, most sem.
Nagyon bízok abban, hogy ezek a találkozások segítenek az OMME-n belüli feszültségek enyhítésére.
Mivel az ebédszünet elég hosszúra sikeredett, Fáskerti Lászlóval is volt egy csörtém.
Ez már nem volt olyan szívet melengető, de mivel harcedzett vagyok, nem viselt meg a dolog.
Megkérdeztem a volt EB elnököt, hogy tudja-e minek vagyunk most itt?
Én válaszoltam...Dr.Mészáros László miatt, aki elba..ta az alapszabályunkat!
Mondtam neki, hogy teljesen egyet értettem az akkori EB jelentéssel, amiben oldalakon keresztül leírta, miben hibázott az elnök, majd megkapta a 7.2 milliós tiszteletdíját.
Kérdése az volt mit kellett volna csinálnom.
Erre a válaszom.. elvenni a lóvéja felét!
Azért a folyosón is zajlott az élet.
Nagyernyei Attila

« Válasz #519 Dátum: 2016. November 15. 20:27 »
"Azért bedobott egy "poént", hogy én leszek a következő akit kizárnak az OMME-ból."  :o

És mi van ha Ő nem poénnak gondolta?  :-X
Szabó György

*

Bicska

• 601
« Válasz #520 Dátum: 2016. November 15. 21:45 »
Azert arra kivancsi lennek.. Milyen okkal..
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

« Válasz #521 Dátum: 2016. November 15. 22:52 »
Mondvacsinált. Azért azt valaki elolvasta, hogy Csuja Laci kizárásának mi volt az indoka? Szánalmas. Csak a legdurvábbak: feltételezhetően hangfelvételt készített...FELTÉTELEZHETŐEN, TEHÁT NEM BIZTOS! Azt mondta, hogy anyád.... Könyörgöm óvodában vagyunk? Azért azt az Et.B. megvizsgálta, hogy miért mondta? Mert hogy folyamatosan provokálták. A mostani küldöttgyűlésen is Szenttamási Úr folyamatosan provokálta. Gyakorlatilag többet ült háttal és folyamatosan gúnyosan mosolygott Csuja Lacira.Az nem sértette senkinek a kis lelki világát. Az OMME fórumban való közösségromboló magatartását meg egyszerűen nem tudom hova tenni. Mikor is volt az? Ezerkilencszázfélben? Hogy jött ez most ide? Stb.stb.stb. Hát ilyen indokokkal...

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #522 Dátum: 2016. November 16. 00:06 »
Ez a küldöttgyűlés mindent eldöntött. Teljesen újra kell gondolnom a méhészeti érdekképviselettel kapcsolatos dolgokat, ha eredményes munkát akarok végezni. Természetesen le kell zárnom még néhány dolgot, de teljesen új módon kell a továbbiakat tervezni és végezni.
« Utoljára szerkesztve: 2016. November 16. 00:09 írta Geddekas »
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

1985

• *
  • 15
« Válasz #523 Dátum: 2016. November 16. 07:35 »
Nem tudom hogy ez az újragondolás mit jelent, egy azonban biztos, hogy nagyon sok információról csak Geddekas leírásaiból értesül a méhésztársadalom.Mert hogy sem a Méhészújság sem a Méhészet, sem az Omme honlap sem a zöld Fórum nem írja meg.Talán azt kéne tisztázni, miért is van ez így?Amíg nem jön elég hiteles információ, addig az elnökség szándékosan vagy gondatlanul de a méhészek alulinformálásához asszisztál.Ha csak tudósítassz az omme ülésekről, már azzal is sokat teszel az önálló gondolkodású sorsáért tenni akaró méhészekért.Sajnos tényleg sok a szervilis, a felsőbbséget automatikusan elfogadó és a mindenféle egyesületi munkát értelmetlennek tartó méhész.Egyik sem segíti a demokratikus fejlődést.Egy azonban kétségtelen, ez a fejlődés elindult és éppen az önálló apró média, a Méhészklub weblap megjelenésével. Döcögös, kell még pár év akár több ciklus is, hogy rend legyen, de az irány helyes.

« Válasz #524 Dátum: 2016. November 16. 08:07 »
1985!
Engem, és még néhány harcos társamat többször azzal vádoltak, hogy túl szélsőségesek, radikálisak vagyunk, mert a felelősök megnevezését, a valós problémák őszinte feltárását akarjuk, szinte "vért" kívánunk.
Én ebbe belefáradtam, mivel a küldöttek, és a nagy közönség nem kíváncsi arra, hogy mi történik a tagdíjukkal.
Akkor én és a "maroknyi" arcát vállaló kis csapat minek küzdünk?
Szépen elméhészkedek, írogatom a szakmai rovatokat, a Kft-t meg ellenőrizze, görcsöljön miatta aki akar.
Amikor feltesszük (többen) ezt a kérdést az OMME parlamentjében, mellébeszélnek, maszatolnak, kitérő válaszokat kapunk.
Magyarul kérdeztük, érthetően de a megváltók és hőzöngők címkét nyomták ránk.
Visszább vettük az agarakat, nehezen de elfogadva tette fel a kérdést egy újabb küldött, hogy szabad e tudnuk egyáltalán, hogy a Kft. nyereséges vagy veszteséges.
Válasz nem hangzott el!
Az EB nem ellenőrzi jelenleg a Kft.-t mert önálló, de a jelentésében javasolják, hogy a küldöttek ne kaphassák meg azt a dokumentumot ami az átvilágításról szól!
Mit foglakozik vele az EB, minek ad tanácsot nekünk, és, hogy mert ebbe belenézni?
Szerintetek az háborút generál ha kiderül az igazság?
Addig pedig megy a találgatás, de vélhető, hogy iszonyatosan nagy gáz van, amit eltitkolnak!
Ha minden rendben lenne,  a Kft. gazdálkodásával, az OMME Újság másról sem szólna.
Olvastatok Ti egyáltalán egy kukkot is a Kft. gazdálkodásáról abban a lapban amiért fizetünk?
A békéhez a korrekt tájékoztatás is hozzátartozik!
Ha azért kirekesztenek, meghurcolnak ne adj Isten kizárnak az OMME-ból, mert szeretném tudni az igazságot, ám legyen.
Nem megyek bíróságra, nem fogok panaszkodni.
Elfogadom, hogy a méhésztársadalom még nem érett meg a demokráciára.
Ja, így, hogy leszünk közhasznúak, ha titkolódznak?
Sehogy.
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila