Macika
Te pont olyan káros vagy itt a fórumon , mint a maci a méhesben, és az atka a méheken. nem hiába Hegedűs doki meg mondta, idén az atka tarolni fog.Sajnos a kártételt majd csak később fogjuk felfogni, és érezni a hatását. Ti a hsz-ben csak azt szajkózzátok , h nem volt értelme a kontrol csoportnak bár mit is tenni az ellen ami az OMME-ban történt, törvénytelenül. Lehet, h igazatok van, de mi megpróbáltuk, és szerintem ez a tény vállalható nem kell szégyellni. Senki sem mondta magáról, h Őnála volna a bölcsek köve, de ti más érvekkel nem tudtatok megnyugtató választ adni csak a fikázással, lenéző, lekicsinylő beszólásokkal félrevezetni mindenkit. Ha ez csak úgy passzióból csináltátok csak gratulálni tudok, sikerült, de ,ha ez tudatos volt ?! ne legyetek büszkék magatokra.
A tagdíjról, Eus pénzekről csak annyit, h megint kinyílt egy csap azon a bizonyos pénzes zsákon, tovább mélyítve a vezetés (elnökség), és a tagság között a megkülönböztetést. Gyors számolgatás után éves szinten kb 20 millába kerül nekünk az elnökség ,Eb Etb ...stb nem szgéppel számoltam !!!!
Nem azért vagyok tag egy egyesületben, h a pénzemet csak úgy szórjam nyakra főre, de ha már bent vagyok legyünk egyenlőek, és ne egyenlőbbek. Sajnos ez így sokáig nem fog menni, kíváncsi leszek ha kiürül a kassza ,és nem lesz aki majd tömi, nem lesz tagdíj, ki fogja fel éleszteni, újra indítani. Aki nem ismeri, és nem tiszteli a multját annak nincs jövője .Lehet ezen mosolyogni, de nem kéne arra a szintre le alacsonyodni mint amit a politikában lehet tapasztalni. A méhészek között nagyon sok értékes, értelmes ember van, csak kellene egy értelmes vezetés aki ezt fel ismeri, és koordinálni tudja...............
Kizárással kapcsolatban véleményem szerint, ezt a pillanatot várta az a pár .......(nem írom ki ), fel került az i-re a pont, Csuja kizárva, megalázva, kész megsemmisítés. Nem ezt ígérték neki anno . Arc kisimulva egy bábu a tábláról ki ütve (ha fölkel majd még rúgunk bele egyet-kettőt, vagy ráültessük V K-t), jöhet a következő. Na ki lesz az ? Tippeljünk? taps . Vége.... Mehetünk haza.
Itt tart a méhész közösség , ahhoz, h ide jutottunk abban nektek is segítő szerepetek volt.Nagyon ügyesen toltátok a szekeret, ez nem dicséret ne hidd. Szét verni egy közösséget tönkre tenni egy ember életét? Ha ez volt a cél akkor húzhatod a strigulát, jól dolgoztál. Engedd meg ,h meg legyen a véleményem rólatok.
https://www.youtube.com/watch?v=OHb4aU87rA0 Ezt z öröm táncolást csak azért tettem ide, szerintem jól látható mindenki oda tette mágát azért, h ő saját maga de a mellette levő idegen is jól érezze magát, és sikeres legyen a tánc. Mi még nem tartunk itt, régebben volt! hasonló .
Macika a mű elkészült az alkotó pihen--jen már végre oszt menjen a .........
Albert
Ide írtam a nevemet ..látod?