Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1715094 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:Gőzölgő
« Válasz #2730 Dátum: 2017. November 29. 07:50 »
Ismerjük Izsót 90 % Valószínűséggel. Ott szokott csápolni az első sorokban a küldöttgyűléseken. Kiváló a hangulatkeltésben. Megállapíthatatlan, hogy mit is képvisel.

Középtiszavidéki konténeres méhész. Szakmai hozzászólást tőle még nem olvastam. Itt másokat kritizál, sérteget, de a felvetett problémához soha nem mondja meg a saját Véleményét.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2731 Dátum: 2017. November 30. 12:33 »
Az jutott eszembe, hogy néhány embert megérné kizárni az omme-ból. Mindjárt megjönne az igazság érzete. Erre legjobb példa Csuja.
Vagy székházat kéne cserélni, mert van ott valami a levegőben.
Egy előnyük viszont van az első sorban csápolóknak. Soha nem lesz gerinc sérvük. Gerinc nélkül ugyan is ez lehetetlen.

« Válasz #2732 Dátum: 2017. December 02. 20:38 »
Vivaldi írta.
"/A gyengébbeket emlékeztetném: Mészáros hozta össze/"
Ezt meg ugyan honnan veszed.
Ha jól emlékszem politikai kezdeményezésre jött létre az akác koalíció, melyet egyáltalán nem az általad istenített Mészáros kezdeményezett, csak követve az aktuális eseményeket aláírt. Pont és ennyi.
Felejtsd már ezt az embert, nem voltál ott a legutóbbi küldöttgyűlésen, ahol pont ő akart a küldöttek lelkiismeretére hatni?
A legnagyobb baj, hogy olyan emberek is ülnek még a vezetésben mint ő.

Üdv. jani bátya

*

Kitin

• 934
« Válasz #2733 Dátum: 2017. December 02. 22:41 »

Felejtsd már ezt az embert, nem voltál ott a legutóbbi küldöttgyűlésen, ahol pont ő akart a küldöttek lelkiismeretére hatni?

Bennem egy világ omlott össze!
A napokban megjött a méhészújság, olvasom a beszámolót a küldöttgyűlésről, írják, hogy Mészáros mondja, hogy micsoda jó, a méhészek 2300ft/év áron kapják meg az újságot, mindössze 190ft/db.
 Kéremszépen ,  ::)  Nem úgy volt , hogy azt ingyen kapjuk???

« Válasz #2734 Dátum: 2017. December 03. 07:44 »
Ezt kérdezi Kitin:
" Kéremszépen ,  ::)  Nem úgy volt , hogy azt ingyen kapjuk???"
De, úgy volt kommunikálva, csak nem úgy lett megvalósítva.
Lassan rájöhetne mindenki (Vivaldival az élen), hogy ez a "hablatymatyi", és szűk körű csatlósai  mennyi valótlanságot állítottak.
Az újság még mindig ingyen lehetne!!!!!
De az elnökség egy része nem akarja, hogy ingyen kapjuk!
Miért?
Mert akkor a Kft.-be befolyó hirdetések, ami a kómában lévő vérszívónkat élteti (az üvegen kívül) azonnal kimúlna.
Ez hót ciki lenne, pont neki!
Ezért kell fizetni 14.000 méhésznek, de reménykedjetek.
Már az elnökségen belül is komoly bizalmatlanság mutatkozik Izabella kisasszony munkája(?) miatt.
Többször leírtam, hogy alapvetően nem vele van a probléma.
Akármilyen tökös csávót hoznak a helyébe, semmi mást nem fog produkálni, mint saját anyagi hátterét megszilárdítani, a mi pénzünkön.
Az újságot a bosszú szülte, azt gondolták ezzel Brosst végképp ki tudják csinálni.
A hirdetések ára gyakorlatilag a fele, hogy a MÉHÉSZET szaklapot tönkretegyék.
A naivitás egy nagyon nagy emberi hiba, különösen ha bosszúval párosul.
Ezt most benézték, mint sok egyéb mást is.
Én bízom abban, hogy lesz még ingyen újság, csak vannak még gáncsoskodók, akik ezt próbálják megakadályozni, bár ez a kisebbség egyre kevesebb vizet zavar.
Nagyernyei Attila

« Válasz #2735 Dátum: 2017. December 03. 09:15 »
" Nem úgy volt , hogy azt ingyen kapjuk???"

Nem kell csodálkozni, az említett úriember már többször esett fogalomzavarba az elmúlt időszakokban, lehet hogy véletlenül ,de szerintem inkább szándékosan keveri a szavak értelmét, hogy lakkcipője minél szebben csillogjon.

Üdv. jani bátya

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #2736 Dátum: 2017. December 05. 08:23 »
QUQURIQ !!!

"Én bízom abban, hogy lesz még ingyen újság, csak vannak még gáncsoskodók, akik ezt próbálják megakadályozni, bár ez a kisebbség egyre kevesebb vizet zavar."

Igen, lesz még tisztújítás és a gáncsoskodók megkapják a maguk büntetését...

"egyszer már volt Budán Kutya vásár"... (bármennyire nem volt ínyükre a vásár)!

Kiskakas

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2737 Dátum: 2017. December 05. 10:17 »
KISKAKAS!

Több józanságot kérek tőled! Ökológiai farkastörvénye, hogy NINCS INGYEN EBÉD!

Ingyen újság soha nem volt és soha nem is lesz. Az életben mindennek ára van. A reklámot a termék árában fizetjük, a korrupciót a mérgezett méhekben és az alacsony felvásárlási árakban stb.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #2738 Dátum: 2017. December 05. 20:02 »
De lehetne a méhészeknek ingyen újság!
Miért, az elméleti oktatásért fizettek?
A bemutató méhes látogatásért fizettek?
A méhészeti rendezvényeken van belépő?
Ezek mind a Magyar Méhészeti Nemzeti Programból finanszírozható dolgok, így lehetne az OMME-s újság is NEKÜNK ingyen.
Valaki persze fizet érte, az a lényeg, hogy ne mi legyünk.
Az elnökség egy része egyáltalán nem támogatja az OMME-s újság ingyenessé tételét.
Ők páran más témában is gáncsoskodnak, akadékoskodnak, de a bajukra hamarosan lesz megoldás.
Ebben nekünk is szerepünk van, mert az egyesületi munkát hátráltató elnökségi tagok nevét nyilvánosságra kell hozni.
Elsősorban az OMME OV-n és az OMME Küldöttgyűlésen, aztán itt nálunk.
Had tudja meg ország világ kik az összeférhetetlenek, akik a TÖBBSÉG akaratával ellenkezőt cselekednek.
Amennyiben más a véleményük, és értelmes alternatív javaslatuk van, azzal semmi gond!
De amikor egyértelműen az a cél, hogy jól betegyenek, akkor az már több mint merészség.
Nagyernyei Attila

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2739 Dátum: 2017. December 09. 13:24 »
Attila!

Az OMME saját maga okozza a méhészeknek a legnagyobb kárt a választott tisztségviselőink korrupt munkája révén. Mind félt egy kis koncot, amit nem enged, miközben a nagy egész a szeme láttára pusztul. A kisméhész álmodozik és hiszékeny. A vezetés pedig parasztvakítást csinál. Szégyen. A történelem nem fog tisztelettel gondolni a mostani OMME-ra. Sajnos Bross se jobb elnök, mint az elődje. Választási igéreteit nem tartotta be. És ne hivatkozzon a hatokra. Együtt üvölt a farkasokkal.

« Válasz #2740 Dátum: 2017. December 09. 19:21 »
  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( !!!!!!!!!

« Válasz #2741 Dátum: 2017. December 25. 22:03 »
Ide írom de nem e fórum téma ez. Fent vagyok , gondolom más is fb csoportban olvasgatom a hozzászólásokat (), de ennyi nagyképű, "okos "embert. Egy normális jó tanács sincs aki segítségért fordul, aki kirakja jóindulatúlag, hogy mit lát a kaptárban, csak a fikázás, szétszedik, komolyan sajnálom aki oda felír. Ekkora .sz....f... embereket!!!

Ha fent van az a baj, ha lent a család az, ha egy keretet látnak, már a méhest látják, természetesen szar, ...... istenem, úgy meg nézném eme "mintaméhészek" méhesét, csak mert annyira profik. De olvasni ezektől akkora, de akkora marhaságot, hogy az félelmetes.

Van aki oda írogat?  ;D

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2742 Dátum: 2017. December 25. 22:32 »
Gömböckém. Hány beírást lehet olvasni tőled a kezdő méhészek oldalon a facebookon? Mert tőlem lehet. Nem is egyet. Ha valaki oktatta a kezdő méhészeket ingyen, az én voltam. És én le írtam amit tudok. És sokan örültek neki. Hogy neked mi bajod azt én nem tudom. De javaslom maradj itt. Itt sokat tanulhatsz.
 ja és még valami. Te olyan vagy mint az ellenzék, akinek ha itthon nem tetszik valami, elmegy Brüsszelbe. Ha a facebookon nem tetszik valami oda írd meg. Mert valóban igazad van, nem ide való téma.
« Utoljára szerkesztve: 2017. December 25. 22:39 írta Vivaldi »

« Válasz #2743 Dátum: 2017. December 25. 23:45 »
Az, hogy te haragszol a világra egy dolog, a világ szeret téged, kérlek nyugodj le. Igaz, de én ide írtam. Írásod első részét nem tudom, hova tenni, nem tudom kinek válaszoltál ezzel. Ennek őszintén örülöl, hogy segítesz! ( fel is nézek  ;D ), de az is a gyanum, nem egy oldalról beszélünk, segítő ;)kész barátom, azon lehet úgy van ahogy álítod!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2744 Dátum: 2017. December 26. 10:55 »
Hogy tudjad, kedves gömböckém, van egy oldal a facebookon, úgy hívják, kezdő méhészek.
Most én nem tudom, hogy van már, de eleinte csak úgy vettek fel, ha az aki a felvételét kérte telefonált az adminisztrátornak, vagy annak aki az oldalt indította.
No, most, ha hiszed ha nem, engem meghívtak arra az oldalra, az alapján amit a méhészet, meg a méhészklub oldalakon írogattam.
Teljes évet felölelő írásokat tettem közzé, kitérve a különböző kaptártípusokra stb.
 Ott valami bottlik nevű hülye emberen kívül senkitől nem érkezett negatív vissza jelzés. De ezt a cigány embert a klubról is kizárták.
 Én erről beszélek.