Gondoltam, hogy rögtön elkezditek részekre szakítva tagadni a dolgot. De, nem ez a lényeg.
A lényeg az, hogy Mészárosék akárhogy voltak és akármit is csináltak, /bár ez vitatható/ Még is hallgatólagosan csak felvállalták azt, hogy az omme igen is érdekvédelmi szervezet.
Míg Bross az előző ciklusaiban ezt egyenesen tagadta, a saját fülemmel hallottam.
Most annyival bölcsebb, hogy nem tagadja, de nem is csinálja.
De, még egyszer mondom ezt tisztába kell tenni. És ha tisztába tettük, akkor vagy hús vagy hal. Senki nem lehet egyszerre szűz is meg kurva is, vagy is, hogy nem tagadja , hogy az, de nem tesz semmit ez ügyben.
Ha úgy döntenek, hogy nem az, akkor meg kell mondani, és valószínű lesznek itt méhészek akik felismerik majd a saját érdekeiket és alakítanak egyet.
Ha pedig még is csak az, de nem képes arra, hogy felismerje, mi is a méhészek érdeke, akkor csak el kell menni a méhészek közés és meg kérdezni mi fáj nekik a legjobban.
Ez marha egyszerű. a bonyolítás azért van , hogy lehessen sumákolni továbbra is az elnöknek meg a spanjainak.
El tudom képzelni, hogy én se vagyok ott valami népszerű, amikor ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket feszegetek.