Gőzölgő

• 4409 válasz
  • 1715013 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:Gőzölgő
« Válasz #2295 Dátum: 2017. Január 10. 20:50 »
Gyűlnek a Vélemények. Várom a továbbiakat. Tanulságos. Amit tett Tsanyi, erkölcsileg értékelhető és az én értékítéletemet olvashattátok. Persze Tsanyi akaratából válhat ez a történet jogi üggyé. Ez az ő döntése lehet csak. Természetesen egy ilyen lépést neki nagyon alaposan át kell gondolnia, mert a bíró nem érzelmi alapon dönt.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

robi 75

• 1010
« Válasz #2296 Dátum: 2017. Január 10. 21:04 »
Nem fog az odamenni de téged megfogott, marad szépen mindenki otthon pianóban és várja a tavaszt.
Üdv:robi

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2297 Dátum: 2017. Január 10. 21:23 »
Tudod mit mondok én neked Geddekas, ha meg mondod Csujának, ha nem.
Ez a TSanyi, /----------------------------------------/ugyan olyan mint Csuja László.
 Mert ez általában úgy van, hogy két nagyon hasonló tulajdonságú egyén, képtelen elviselni egymást, és veszik össze legelőször.
Tisztelettel megkérlek ne írd ki a méhésztárs nevét, mert ehhez nem járult hozzá!

Köszönöm megértésedet!
Nagyernyei Attila
Klubvezető
« Utoljára szerkesztve: 2017. Január 10. 21:39 írta Nagyernyei Attila »

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2298 Dátum: 2017. Január 10. 21:50 »
Rendben. Nem tudtam, hogy zavarja. Engem ismer már a fél ország, De, ha valakivel találkozok én kiállok a véleményem  mellett. És nem tagadom le, hogy én én vagyok. Én még Cserényinek is elmondtam, hogy állom amit gondolok amikor az nekem esett, hogy mekkora hülyeségeket írogatok.
 Mielőtt még nekem esik a Cserényi méhész kolléga, elmondanám, hogy ez két éve történt Berettyóújfalusi méhész napon, és Pásztor Zoli a tanú rá.
 No, most. Én a ződre már nem járogatok át. Vele személyesen nem találkozok. Innen üzenném Cserényi Úrnak, ha olvasná ezt a fórumot, de tudom, hogy nem olvassa. Hogy lám, bár írogathatok én marha nagy hülyeségeket, de még is nekem lett igazam. Mint utóbb kiderült.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2299 Dátum: 2017. Január 10. 23:07 »
Nem fog az odamenni de téged megfogott, marad szépen mindenki otthon pianóban és várja a tavaszt.

Mit nyert Tsanyi a két hozzászólás törlésével szerinted? Hitelesebbé tette ezzel a törléssel a moderátori tevékenységét és hitelesebbé tette a ZŐD fórumot?
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2300 Dátum: 2017. Január 11. 08:31 »
Igen. Hát én kevés dologban adok igazat neked. de azt a basáskodást amit ott néhány nem túlképzett, és nem nagyon okos moderátor, akik ebben élik ki magukat, és megenged magának, az én is utálom. Név szerint, ne hogy igazságtalanok legyünk másokkal Zsíros és Tsanyi. Akiről valóban azt gondolom, hogy olyan mint te, aki meg a bírósággal fenyegetőzöl, akármilyen személyedet ért inzultusra.
Tsanyi, meg te alapvetően ugyan olyanok vagytok, csak az egyiket Brosséktól sértette meg valaki, a másik meg Mészárostól érzi sértettnek magát. 
A sértettséget én is érzem. Soha senkivel nem éreztem magam annyira a béka segge alatt lévőnek, vagyis, kimondatlanul azt, hogy -" ki a fasz vagy te, mit ugatsz bele"-, mint amikor Cserényivel megesett ama ominózus beszélgetésem.
Ő aztán tudja érzékeltetni a felsőbbrendűségét.
De akkor is azt mondom, nekem olybá tűnik Mészárossal nem voltunk zsákutcában, most pedig nagyon úgy tűnik, hogy ott vagyunk.

*

robi 75

• 1010
« Válasz #2301 Dátum: 2017. Január 11. 09:16 »
Igen, Bross elkezdte lenyomni a méz árakat 2015 nyarán, majd a felvásárlást is leállította, behozott száz milliárd atkát a zsebébe és szétszórta, de még a jó istennel is felvette a kapcsolatot, hogy két enyhe tél után csináljon egy kemény telet, hagy hulljon a férgesse.

Üdv:robi

« Válasz #2302 Dátum: 2017. Január 11. 10:08 »
"nekem olybá tűnik Mészárossal nem voltunk zsákutcában,"  ;D ;D ;D ;D ;D

Most látszik igazán, milyen nagy hatalma van a sajtónak (jelen esetben az OMME pártlapjának!).

A szépen kopogó lakkcipők, vasalt öltönyök, a jól ülünk a szeren és a pusszantások ellenére, vajon miért mondta az ellenőrző bizottság elnöke, hogy ez sincs jól, az sincs jól, ezt sem csinálta meg, meg azt sem......

Pedig ha lett volna a méhésztársaknak csak egy kis bátorsága kiborítani pl. a 8 nem, 4 nem, X milliós nem, pár ezer forintos Kft bilit, hogy az OMME dolgait ne is vakargassuk................

Nem írnál ilyen hülyeségeket TE sem!

Éppen a fent nevezett Legdrágább volt az aki a társaságot az orránál fogva a zsákutcába vezette!
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

« Válasz #2303 Dátum: 2017. Január 11. 11:15 »
Vivaldi és Geddekas!
Tisztelettel megkérlek benneteket, hogy a "Zöld Méhészfórumon" elszenvedett vélt, vagy valós sérelmeitekre, ne a Méhészklubot használjátok védőpajzsként.
Nem szerencsés egy másik honlapot, és annak moderátorit innen minősíteni!
Az ott megjelenő írásokra néha én is reagálok, de arra mindig figyeltem, hogy ne legyen bántó, személyeskedő.
Pont tegnap írtam, hogy végre nem kell az írásokba beavatkoznom, és tessék itt van.
Már hárman hívtak, hogy állítsalak le benneteket, és valóban én is úgy érzem, ez már sárdobálás, mások lejáratása.
Ha gondjaitok támad a "Zöld Méhészfórum" egyes tagjaival, méltóztassátok felvenni a telefont, és oldjátok meg a problémátokat.
A továbbiakban ezeknek a hozzászólásoknak (beszólásoknak) helyt nem adok, azonnal törlöm.
Köszönöm megértéseteket!
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila
Klubvezető

« Válasz #2304 Dátum: 2017. Január 11. 12:26 »
Úgy látom, hogy Vivaldi barátunk a Mészi idején fordítva ült a lovon.

És most megint nem találja a ló elejét!

Alátámasztom Texas mondanivalóját pld. egy soha meg nem cáfolható ténnyel is, hogy a "Mészi" "barátunk" megjátszott tudatlansággal - "JÓL ÜLÜNK A SZEREN" -  szándékosság mellett "elveszíttette" az OMME KÖZHASZNÚSÁGÁT!!!!

De nem is érdemes szerintem ezeket a tényeket a Vivaldi barátunknak még feleleveníteni sem, mert most is hatástalan lesz, mint volt annó!.......

« Válasz #2305 Dátum: 2017. Január 11. 12:34 »
Ja, és még valami!
Manjdnem elfelejtettem közölni a tisztelt méhésztársakkal, hogy a Bross már olyan hatalommal is rendelkezik, hogy a FŐHORDÁSOK idejére Magyarország területére vezényli hol egyik, hol másik  CUNAMIT is.

Úgy vigyázzatok, ismét pusztíthat e ......................rajtatok.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2306 Dátum: 2017. Január 11. 17:32 »
Így van Bercsényi kolléga, megint ott vagyunk ahol voltunk. Mert most én írhatnák ezt is azt is Brossról meg az elnökökről meg bárkiről. De amikor a dolgokat lecsupaszítjuk csak elő bukkannak az alapvető kérdések. Sorolom.
 1./ Érdekvédelmi szervezet e az Omme?
 2./Ha érdekvédelmi szervezet akkor miért nem próbálja megvédeni a méhészek érdekeit? /Ezt a próbálkozást, vagy is a nyomait Mészáros idejében még látni lehetett, akác koalíció meg egyebek, most semmi ilyesmi nincs./
 3./ Ha nem érdekvédelmi szervezet az omme , akkor mi? /Uniós pénz osztogató hivatal? De ebben az esetben az Omme túlméretezett./
 4./ Szüksége van e egyáltalán a Magyar méhésztársadalomnak érdekvédelmi szervezetre, vagy minden úgy jó ahogy van?

Ezek az alapvető és egyszerű kérdések. És itt már jelzés értékű, az hogy ezt az omme fennállásának 30 valahány éve alatt sem sikerült megválaszolni.
Vagy is most is ott tartunk ahol 30 éve.
Ha jól bele gondolunk megdöbbentő, hogy még meddig létezhet egy olyan szerveződés ami az alapvető kérdéseire sem képes megválaszolni ennyi idő alatt.
Abban is biztos vagyok, hogy ilyen szerveződés a világon máshol sehol sem létezik még egy , csak az omme.

« Válasz #2307 Dátum: 2017. Január 11. 17:40 »
Vivaldi!
Több soron leírtam már, hogy az akác koalíció egyáltalán nem Mészáros érdeme, vagyis magyarul csak futott az események után. Azzal is tisztában kell lenned ha követed az eseményeket, hogy az egész mizzéria inkább politikai húzásra hajaz hasonlóan az Erzsébet utalványokhoz.
Én csak az Ön érdekvédelmet tudtam felfedezni az általad említett időszakban, azt viszont minden etikát félretéve a közpénzből igen jó hatékonysággal próbálta tenni, lásd a választásnál bent maradt, holott véleményem szerint az egyesületből fegyelmi eljárással kellett volna kiebrudalni.

Üdv. jani bátya
« Utoljára szerkesztve: 2017. Január 11. 17:46 írta jani bátya »

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2308 Dátum: 2017. Január 11. 17:58 »
Gondoltam, hogy rögtön elkezditek részekre szakítva tagadni a dolgot. De, nem ez a lényeg.
 A lényeg az, hogy Mészárosék akárhogy voltak és akármit is csináltak, /bár ez vitatható/ Még is hallgatólagosan csak felvállalták azt, hogy az omme igen is érdekvédelmi szervezet.
Míg Bross az előző ciklusaiban ezt egyenesen tagadta, a saját fülemmel hallottam.
 Most annyival bölcsebb, hogy nem tagadja, de nem is csinálja.

De, még egyszer mondom ezt tisztába kell tenni. És ha tisztába tettük, akkor vagy hús vagy hal. Senki nem lehet egyszerre szűz is meg kurva is, vagy is, hogy nem tagadja , hogy az, de nem tesz semmit ez ügyben.

Ha úgy döntenek, hogy nem az, akkor meg kell mondani, és valószínű lesznek itt méhészek akik felismerik majd a saját érdekeiket és alakítanak egyet.
Ha pedig még is csak az, de nem képes arra, hogy felismerje, mi is a méhészek érdeke, akkor csak el kell menni a méhészek közés és meg kérdezni mi fáj nekik a legjobban.

Ez marha egyszerű. a bonyolítás azért van , hogy lehessen sumákolni továbbra is az elnöknek meg a spanjainak.
El tudom képzelni, hogy én se vagyok ott valami népszerű, amikor ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket feszegetek.

« Válasz #2309 Dátum: 2017. Január 11. 18:14 »
Azért nem mondanám, hogy csak kamu volt az akác kiirtatására való uniós törekvés. Sőt uniós támogatás is létezik, vagy létezett, az akácosok lecserélésére, amely éveken keresztül is igyekszik kompenzálni az erdőtulajdost.
Az Erzsébet utalvány, ha egyre gondolunk, aban sem volt semmi kamu, illetve dehogynem egyes nyomik azt terjesztették hogy a 10 az nem 10, hanem kevesebb. Minden településen,  folyt a suttogó propaganda. Az akácosokban a motorosfűrészek meg nem nyilván nem suttogtak. De a nógrádi akácosokról, Vivaldi kicsit többet tud.