Jani Bátya!
Nekem is kinyílt a csicska a zsebemben, amikor az előző szövegkörnyezetben elnyikogta magát, hogy nem tudja szerkeszteni a hozzászólását a Méhész Fórumon, megvádolva a moderátorokat, hogy beleszerkesztgetnek az irományaiba. Rákérdeztem...
A válasz alapján világos, hogy a megelőző hozzászólása szemenszedett hazugság és célzatos hangulatkeltési szándék. Javasolnám, tényleg vegyen Attilától hegedű-leckéket, nehogy másnak kelljen minduntalan elhúzni a nótáját...
Gondolom, azzal a kitartással, amivel provokálni igyekszik, idővel néhány nótát is képes lehet egy idő után elcincogni...
A Méhész Fórum adminisztrátorának és egyik moderátorának, Tsanyinak a válasza a "cincogásával" kapcsolatos kérdésre:
"Kaptam egy telefont , hogy miért moderáljuk a hsz-eket.........
Nem tudtam miről van szó, kiderült, hogy Jani bátya írt az FF-en...
Csatolmány:
FF.jpg
FF.jpg [ 78.59 KiB | Megtekintve 88 alkalommal. ]
https://drive.google.com/file/d/0B5P2M9PIfKglZ1JBc3R3Um9OMzA/viewLeellenőriztem a moderátori naplót.
Az elmúlt héten moderátori törlés csak az apróhirdetéseknél történt, mert sokan még most sem hajlandóak tudomásul venni, hogy No comment!, tehát nem a viták helye. Hozzászólás szerkesztése 3 alkalommal történt kétszer az olajretek topicban illetve ma én töröltem keros2 köszönő hsz-éből az előző hozzászólás idézését. (Lusta voltam emiatt külön írni neki.)
Jani bátya hozzászólásának törlése, szerkesztése, ilyet nem találtam régebbről sem.
Az alapító tagoknak van egy ritkán használt saját topicjuk: Közlemény az alapító tagoknak. Ezt bármelyik alapító tag így Jani bátya is használhatja, se itt, sem a nyilvános topicokban sehol nem említette, hogy bármi gondja lenne.
Se nekem és tudtommal egyetlen moderátornak sem küldött privátot vagy emailt, hogy gondja van.
Ezek után kikérem magam és minden moderátor társam nevében ezt az aljas vádaskodást!Bocs János, de ezek után csak annyi, hogy csak szánni tudlak."
Nos, mindenféle további kommentár nélkül: ennyit Jani bátya szavahihetőségéről...