Köszönöm EzAz visszajelzését. Már odaát ajánlják neki, hogy regisztráljon be hozzánk az FF-re. ( Szerintem csak azért, mert sokat kérdez. ) Én innen kérlek EzAz, hogy küld el minél több méhészismerősödnek azt az e-mailt, hogy tényleg mindenki akit érdekel, el olvashassa.
Idézet a zöldről.
EzAz írta:Köszönöm Atya!
Megkaptam az évértékelőt de itt már minden méhészhez eljutott közben. De szerintem az egész országban mert megkaptam e-mail-ben is körüzenetben pár száz címzettel egyetemben.
De hová lett a kérdésem?
Arisztaiosz válaszolta:Tisztelt EzAz!
Döntse már el, most akkor "évértékelőt" keres, vagy a saját kérdését? Ha nem emlékszik rá, hogy milyen együgyű kérdést tett fel, máskor mentse el, mielőtt elküldi. Ha ezt elmulasztotta volna, idézet formájában itt, az Egyéb topicban kicsivel alább még megtalálja, az üzenetben küldtem néhány egyéb évértékelőt is, nehogy az Újesztendőt évértékelők nélkül kelljen kezdenie. Ha a "Baromfi Klub" Nagyerős Kokaskájának idétlen "évértékelőjére" volt kíváncsi, akkor meg kérdezgessen-olvasgasson-kapirgáljon-fényezgessen a "Baromfiudvarban", ne ezen a Fórumon, a Méhész Etikai Kódexben, mert az ilyen etikátlan reklám-kérdések abban a témában nem etikusak, meg nem is ott a helyük...Fáradjon át bátran Baromfiékhoz, oszt' regisztráljon üstöllést, mert a végén még sokára lesz meg a 100. regisztrált "háziszárnyas"...
Többször nem idézek odaátról semmit, mert nehogy elkapjak valami vírust.
Ezt is csak azért tettem hogy lássátok, így jár odaát az aki sokat kérdez.