Méhésztársak!
Csányi Antal hozzászólását Re:Hír-les« Válasz #1781 Dátum: 2015. Július 02. 00:27 » picit tovább gondolva, képzeljétek el 20, 30, 50 év múlva, mikor fogalommá válik mint Őrősi, Zsidei, Boczonádi Szabó, Vicze, Faluba, Cicatricis, stb. Tomipapa (valakinek a papája, ez még lehetne kedves is) Arisztaiosz (önjelölt méhészeti félisten, ez már gázos. Csodálkozom, hogy nem nevezte el magát mindenhatónak, mert az írásai, bocsánat kinyilatkoztatásai, önhitt tökéletességről árulkodnak!) Petronius arbiter ( Néró -avagy az OMME egyik főmufti- "nagy" írója, ez a név választás zseniális, szerintem önmaga sem gondolta volna mennyire találó, csak meg ne kapja azt a bizonyos levelet, mert akkor neki is meg kell írni azt a bizonyos levelet! S az érvágásról ne is beszéljünk brrrr... De! itt is valakinek a valakije, egyszer sem önmaga, -identitás zavaros személyiség, -ek?, ha többen vannak egy emberben, az szegényes ismeretem szerint pszichiátriai eset). Tehát, akkor a jövő méhészei arról értekeznek majd, a szakmai összejöveteleiken, hogy ez a papa, félisten, mester (majd biztos egyesítik a neveket, ez így túl bonyolult) milyen szofisztikáltan tudta alázni, a gyakorló méhészeket!
Ui.: A hangsúly jelen esetben a gyakorlón van mivel tudjuk, (aki nem tudja, majd meg tudja, ha csinálja azaz gyakorolja) hogy a méhészeti szakma, nagyon nagy részben csak gyakorlati tapasztalattal szerezhető meg sok-sok (szerintem min. 10) év alatt, viszont elméleti síkon nagyon „könnyen” (kis írói vénával) „osztható az ész” s így sokan vannak, akik el is hiszik mennyire érti a szakmát ez a csóka....
üdv tsá