Szép napra virradtunk egy új év kezdetén.
A zöld fórumon, nevezetesen EzAz nicknevű kolléga nem találta az évértékelőt.
Gondoltam egyet, segítek neki ( hogy ne keljen keresgetnie ) és felteszem a nálunk található évértékelést. Hát ez a történet nem keltett nagy sikert, a zöld moderátori társaságban.
Talán 15 percet ha megélt a dolog.

Hiába náluk működik a demokrácia, a szabad vélemény nyilvánítás.

De még mások is érdeklődnek az írás iránt. Idézek egyet: "Ha esetleg van ismerőse a "Megváltó Klubon", a Nagyernyedetlen-Baromfiudvar valamelyik "szárnyas baromfia" bizonyára készített hangfelvételt a hartai rendezvényen, de az se lehetetlen, hogy akár maga a "Parancsnok" is magával vitte a még nálánál is sokkal okosabb telefonját (nem az egykori omme-set), gondolom, valaki csak készített hangfelvételt... Arrafelé ez már csak így szokás, aztán jöhet az ügyvéd, ügyészség, bíróság, Strasbourg, végül meg a Mennyei Atya...
Ha megkapta, kérném, küldje át nekem is, mert a "Baromfi és Ornitológus Klub" annyit kapirgált körülötte és köpködte már, hogy lassacskán engem is kezd érdekelni a történet.."
Így hogy segíthetnék én, miután ezt a választ kaptam, segítség nyújtásomért.
"Még egyszer megpróbálod a FÓRUMOT bevonni a sárdobálásba, ill magatokat reklámozni: repülsz!" 
Nem értem ezt a hozzáállást. Igazán nem szomorodtam el, mert náluk nagyon sokan foglalkoznak az FF klubbal, és ha ezeket ki fogják zárni, ugyanezzel az indokkal, akkor mi nagyon sokan leszünk majd itt.

(szerintem elfogunk férni )

Na de nem baj, ez minősíti őket.
Most elmegyek és teszek a zöldre egy barnát.