Gőzölgő

• 4410 válasz
  • 1739994 megtekintés
*

kiskakas

• 3249
Re:Gőzölgő
« Válasz #75 Dátum: 2013. December 29. 22:09 »
QUQURIQ!

De most rohadtul nem akarok jó érzésű kiskakas lenni!
Elegem van abból, hogy mindig arra vigyázzak, hogy másokat nehogy megsértsek!
Ezt ki is használták idáig rendesen!
De!
Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik!
Na!
Most tört el a korsó!

Az igen mérges KIskakas!

« Válasz #76 Dátum: 2013. December 29. 22:16 »
Egy csepp kellett ahhoz, hogy a 48-as ifjak forradalmat kezdeményezzenek. A méhészek életében most jött el az a pillanat, amely jelentős változásért - forradalmiért kiált. Törvénytelenség törvénytelenség hátán, és még csak nem is érzik.  Bulit szerveznek éjszakai fürdőzéssel a méhészek pénzén...

CSIP CSIP HURRÁ!!! Nem lenne belőle jobb minden méhésznek egy kicsit több támogatás, aztán a fejlesztett méhészetével már mindenki többet tudna a saját családjára költeni...

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #77 Dátum: 2013. December 29. 23:13 »
QUQURIQ!

Csak ők költenek a saját családjukra OMME tagdíjból!
Fáskerti László ellenőrző bizottság elnöke a lányának (aki mézkirálynő volt) 300 000 ft -ért ruhát és kellékeket vettek.
Fekete József magának és feleségének mézlovagrendi ruhákat csináltatott!
Tudjátok, hogy kik voltak a lovagok?
Gazdag nemes emberek, akik a szegényeken segítettek, nem pedig elvettek tőlük!
Ez az újkori OMME lovagi demokrácia?
Mindent magunknak, semmit a por népnek!

Üdv: A lovagias Kiskakas!

« Válasz #78 Dátum: 2013. December 30. 07:31 »
Hát "Lilla" hirtelen nem is tudom mit is írjak neked.Szakmai tanáccsal én nem szolgálhatok,csak sima jó tanáccsal.Ha rossz fát tettél a tűzre,akkor tevékenyen bánd meg,lehet az még segít rajtad.Ha ez kevésnek is bizonyulna,akkor is nyugodtabban fogsz aludni és ígérem,hogy viszek neked olajos halat a kóterba,vagy bablevest,ha azt jobban szereted.  :) Látom én,hogy rosszul érzed magad a történtek miatt,különben nem adnád itt a tippeket. ;D De tudod itt "lenn"csak a szagot érezzük,a kupacot nem látjuk,anélkül meg elég necces bármit is csinálni.A síeléshez rendesen felöltözni! :) Ja meg valami jó balesetbiztosítást is kössetek, veszélyes üzem ez,láthatjátok a Schumacherrel is mi történt.Na,de nem akarom elrontani az örömödet,élvezd ki amíg lehet... :)
„Ha meg tudjuk változtatni önmagunkat,
a tendenciák is megváltoznak a világban.
Ahogy az ember megváltoztatja a saját természetét,
úgy fog irányába megváltozni a világ hozzáállása.
Nem szabad arra várnunk, hogy lássuk, mások mit tesznek.”

« Válasz #79 Dátum: 2013. December 30. 17:40 »
Azon a sok pénzen amit el szorakoznak,kőlthetnék olyan műszerekre ami jobban kimutatja a mérgezést. Vagy lehet hogy nem érdekűk? Vagy a mézet jobban lehetne reklámozni, nem csak kűlfőldőn .Egy kezemen meglehet számolni hogy hány reklám volt a mézről.

« Válasz #80 Dátum: 2013. December 30. 18:00 »
Először is, ne báncsátok má szegény Fáskertit, Ő, aki minden forintra pontosan figyel megmondta a küldöttgyűlésen: NEM EMLÉKEZIK, HOGY MENNYIT KAPOTT A LÁNYA RUHÁRA. Inkább gyűjtsünk neki memória kapszulára!

Az viszont baj, hogy mint ellenőrző bizottsági elnök sem látta a sokszázezres ruhaköltést az OMME kasszából. És nem tűnt fel neki sem és a Tagoknak sem az éves beszámolókor...

A gyulai buli pedig kifejezetten az Ő közreműködésével valósult meg. De nem minden ment OMME pénzből, úgyhogy amíg nem lehet tudni, hogy mit miből finanszíroztak, addíg nem lehet vádaskodni sem. Az bizonyos, hogy a bejáratnál osztogattak ajándékokat minden belépőnek, és azok az ajándékok más MVH-s pénzekből ill. más kormányzati pénzekből lettek finanszírozva. Így nem csak az OMME pénze került költésre!!!

Ellenőrzés biztosan nem lesz, mert Fáskerti csak nem fogja a saját és rokona (az elnök) által megrendezett rendezvényt ellenőrizni. Más, mint az ellenőrző bizottság pedig sose fogja a kezébe kapni a papírokat...

A kör bezárult, marad a puffogás, ellenőrzés nélkül. Nem is értem, hogy az MVH miért nem teszi közszemlére, hogy az MVH-s pénzeket mikre költik: Pl. szállásdíj 6 fő X Ft.... Ez a pénz közpénz és EU-s pénz, átláthatónak kellene lennie az elköltésének.

A haverok osztogatnak, fosztogatnak...

Műszerre meg nem kell pénz, elég ha az információkat visszatartják, pusztuljon csak a tudatlan méhész állománya! El kell menni az APIMONDIÁRA, de nem szabad a tapasztalatokat közzé tenni, sőt, kifejezetten titokban kell tartani. Az elég, ha a saját állománya nem pusztul, tehát MŰSZER SEM KELL!!! Csak az információ, az is csak saját magának. (Egymás között vajon kicserélik a többszáz előadás tudásanyagából begyűjtött infót?)

CSIP CSIP

*

atya

• 1043
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

atya

• 1043
« Válasz #82 Dátum: 2014. Január 01. 13:41 »
Szép napra virradtunk egy új év kezdetén.
A zöld fórumon, nevezetesen EzAz nicknevű kolléga nem találta az évértékelőt.
Gondoltam egyet, segítek neki ( hogy ne keljen keresgetnie ) és felteszem a nálunk található évértékelést. Hát ez a történet nem keltett nagy sikert, a zöld moderátori társaságban. :P
Talán 15 percet ha megélt a dolog.  :(      Hiába náluk  működik a demokrácia, a szabad vélemény nyilvánítás.  ::)
De még mások is érdeklődnek az írás iránt. Idézek egyet:  "Ha esetleg van ismerőse a "Megváltó Klubon", a Nagyernyedetlen-Baromfiudvar valamelyik "szárnyas baromfia" bizonyára készített hangfelvételt a hartai rendezvényen, de az se lehetetlen, hogy akár maga a "Parancsnok" is magával vitte a még nálánál is sokkal okosabb telefonját (nem az egykori omme-set), gondolom, valaki csak készített hangfelvételt... Arrafelé ez már csak így szokás, aztán jöhet az ügyvéd, ügyészség, bíróság, Strasbourg, végül meg a Mennyei Atya...
Ha megkapta, kérném, küldje át nekem is, mert a "Baromfi és Ornitológus Klub" annyit kapirgált körülötte és köpködte már, hogy lassacskán engem is kezd érdekelni a történet.."

Így hogy segíthetnék én, miután ezt a választ kaptam, segítség nyújtásomért. "Még egyszer megpróbálod a FÓRUMOT bevonni a sárdobálásba, ill magatokat reklámozni: repülsz!" :'(
Nem értem ezt a hozzáállást. Igazán nem szomorodtam el, mert náluk nagyon sokan foglalkoznak az FF klubbal, és ha ezeket ki fogják zárni, ugyanezzel az indokkal, akkor mi nagyon sokan leszünk majd itt.  ;) (szerintem elfogunk férni ) 8)
Na de nem baj, ez minősíti őket.
Most elmegyek és teszek a zöldre egy barnát. :P
« Utoljára szerkesztve: 2014. Január 01. 13:46 írta atya »

« Válasz #83 Dátum: 2014. Január 01. 14:17 »
Tisztelt Atya!
Az új év jó kívánságok napja!
Minket a Fekete-Fehér Méhészklubon a barátság tart össze!
A pénzfüggőség az OMME-tól, sok pozícióban lévő embernek eltorzítja gondolatát!
Mást lát, mást hall, mást érzékel mert a "Buxa index" alakulása  mindent megszépít!
Ezért nem írhatsz mindenhova nyíltan! Képzeld mi lenne a parlamentben, ha csak egy véleményt fogalmazhatnának meg a honatyáink! Most ilyen az OMME! Az a vélemény amit mi fogalmazunk meg, az ő zsenge fülüket sérti, egy tiltott vélemény, sőt közösségromboló! Szerintünk meg ők rombolják közösségünket! Ezt a véleménykülönbséget csak egy választás fogja megoldani! 7-8 ember tartja sakkban tagságunkat! Az elnökök, sőt a szaktanácsadó-elnökök legtöbbje olyan előadót hív akik a jelenlegi vezetés holdudvarához tartoznak! Ezt úgy hívják "lojálisak" a hatalomhoz! Nincs is ezzel semmi gond, de azért tapasztalunk furcsaságokat! Vannak akik ajánlják magukat, hogy járhassák előadásaikkal az országot! Emiatt szinte blokkolva van az "ellenzéknek" bélyegzett csapat véleménye! Ez egy olyan sakkjátszma aminek a bábuit a pénz mozgatja! Az OMME-t nem a király vezeti! Nem is királynő, hanem az egyik alelnök! Aki ezt nem látja, nem tudja az ne kotyogjon bele a nagyok dolgába!
Természetesen emiatt nem engedik be a Te, Kiskakas, és sokunk véleményét!
Az igazság kimondása sokszor fájdalmas. Nekik! Minket továbbra is ez tartson össze, majd a méhészek hamarosan eldöntik melyik irány a helyes!
2014. év elején, hamarosan olyan hírrel fogunk előrukkolni, hogy nem kell magyarázkodnunk!Nekik sem!
A tények közlése után, és innen folytatom majd hamarosan!
Akkor leszek kíváncsi a nagyszájú ellenlábasainkra!
Jajj csak nehogy két gatyát kelljen húznunk,mert nem bírnám ki!
Vannak akik nyelve olyan mint a méhecske csápja!
Érzékeny a változásra, a széljárásra.
Üdv: Attila

« Válasz #84 Dátum: 2014. Január 01. 14:40 »
Boldog új évet még egyszer mindenkinek!
Ezt nemrég találtam.Pár jó tanács,így évkezdetre.A stílus olyan,amilyen, de szerintem érdemes rajta elgondolkodni.Lent is,fent is,kint is bent is.  :)

*

zümi

• 1382
« Válasz #85 Dátum: 2014. Január 01. 15:37 »
Szia lindzzy!
Nagyon tanulságos! Egyesek okulhatnának belőle. Csak az a baj, hogy még nem nyílt fel a a szemük. De ami késik....
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

*

atya

• 1043
« Válasz #86 Dátum: 2014. Január 01. 16:22 »
Szia zümi!

Csak nem hiszed, hogy a vezetésből akinek eddig nem nyílt ki a szeme, annak majd ezek után, a mi intelmeink hatására fog tágulni látókörük??  Kérlek legyél realista. Most már szerintem teljesen mindegy, hogy látnak, vagy csak néznek odafent. Elindult a menet,  ami azt jelenti, hogy csak akkor lehet kiszállni, amikor leintik, vagy ha közben valami súlyos technikai probléma történik, ami miatt fel kell adni a versenyt. Az a baj hogy a "vezető" nem használja a tükröt, és a rádiót amin az információkat kaphatná, lehalkította. Így nem hallhatja azt amit a csapatból, egy pár szerelő mond; Vigyázz fűstől a motor.  Mivel a tükröt sem használja, nem látja azt, hogy tényleg  fűstől a motor. Ez a "sofőr" nem jó az istállónak, mert elmennek a szerelők, és még az autót is haza vágja.

*

zümi

• 1382
« Válasz #87 Dátum: 2014. Január 01. 17:25 »
Szia Atya!
"Kérlek legyél realista." Idéztelek. Én inkább OPTIMISTA szeretnék lenni, akkor talán kicsit nyugodtabb lehetnék!!
Mint írtam már egyszer a kakasunknak, szeretem a meséket. Tudod te is,a jó elnyeri méltó jutalmát, a rossz pedig a büntit ;D
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

« Válasz #88 Dátum: 2014. Január 01. 17:34 »
Sajnos a videót már nem találom fenn a youtube-on, mp3-at meg nem enged csatolni.Így csak a szöveget tudom megosztani.
Lehet én vagyok túl idealista,de azt tanultam,hogy "Kérj és megadatik".

Uram, a dolgok rosszul állnak

Sztevanovity Zorán – Sztevanovity Dusán

Uram, te úgyis mindent láttál
Itt glória rám se vár
Én sem vagyok rosszabb másnál
És láttam jobbat magamnál

Törvény s mentség van itt bőven
És minden nap egy új szabály
Mégsem vagyunk feljövőben
És felfelé is van határ

Én lelkesedve felesküdtem egy-két tiszta lapra
És belenőttem emelt fővel egy-két nagy kalapba
És halhatatlan szókat súgtam egy-két színdarabba
De sajnos érdemem több nem volt

Még nem jött be sok nagy remény
Meg is gyónják mind a bátrak
Hogy elhibázták, főleg én

Ránkfér némi segítség
A bajban lévők rád találnak
De kihez fordulhatnánk még

Én megfelelni megtanultam egy-két iskolának
És jó időben tagja voltam egy-két utcabálnak
A rangjeleit megcsodáltam egy-két nagykabátnak
De sajnos érdemem több nem volt

Hát ránkfér némi segítség

*

zümi

• 1382
« Válasz #89 Dátum: 2014. Január 01. 17:50 »
Szia Lindzzy!
Ha közösségi oldalon olvasnám most írásod, egy óriási like kaptál volna :D

Üdv: Zümi