Valóban valami elkezdődött!Azt nem értem,hogy lehet az,hogy ezt a méhészetmaradványt eddig senki nem vette észre,köztük én sem,pedig 2 nagyon forgalmas út kereszteződésénél,körforgalma mellett volt.De,hol van az az eü.felelős,aki ezt a méhészetet nézte évekig?A szekszárdi eü-s biztos nem,ő nem tudott róla.Aki nézte,miért nem jelentette a hatóságnak a bajt?El kell különíteni a települések határait,nem állapot,hogy megyén belül ott vizsgál az eü-s ahol akar,a méhész pedig válogathat ki vizsgálja a méheit.Ez nem így működik!Engem megállít a rendőr nem mondhatom neki,hogy maga nem szimpatikus nem adok papírokat és inkább a kollégát választom!Változtatni kell!!!Más!Tavaly nagyon érzékenyen érintette a méhészeket,amikor a helyi eü.felelős Szabó Laci bejelentette lemondását családi okok miatt.Laci több,mint 20 évig látta el a feladatot.Élen járt a betegségek felderítésében,mindig segítőkészen állt és áll is ki a méhészek mellett,aki megérdemelte,megérdemli.Bármikor felhívhatja a méhész.Segít,hasznos tanácsokkal,információkkal látja el.Ő a nagybetűs MÉHÉSZ.Az utódja Csere Tibi egy sikeres, jó méhész,fiatal,ambiciózus.Minden lehetősége megvan a méltó folytatásra.Laci ott áll mögötte,és a méhészektől is minden támogatást meg kell,hogy kapjon.Lacinak köszönjük az eddigi munkát ésszámítunk a további segítségére!További erőt,egészséget,sok sikeres évet kívánok Neki!
Illés Sándor