A mai napon megkaptak, és átvettek még, 20db, elnökök által aláírt, a rendkívüli küldöttgyűlés kiírását kezdeményező beadványt. Most már végképp, a legrövidebb időn belül meg kell, jelölniük a rendkívüli küldöttgyűlés időpontját.
Ezt én személy szerint is kérem az OMME vezetésétől. Ezt kimondottan kérem, mert egy nemrég lezajlott telefonos beszélgetésben, közölték velem, hogy ha az elnök nem írja ki, a rendkívüli küldöttgyűlés időpontját 18-áig, akkor országos hírt csinálnak ebből az egész dologból.
T vezetőség, el kellene végre már dönteni, hogy mikorra lesz meghirdetve, a rendkívüli küldöttgyűlés, mert ha nem lesz kiírva, akkor senki nem mossa le róllatok, hogy nem ti vertétek szét az OMME-t. Mert ha a vizsgálatok során, véletlenül kiderül ez, meg az, akkor nagyon könnyen, körpecsétes ragasztó kerülhet az OMME ajtajára.
Hovatovább a törvénytelen döntéseket vizsgálva, esetleg személyekhez köthetik azokat, és akkor, hááát nem tudom mennyit ér meg ez a dolog. Mindenki gondolja tovább.
És jusson eszébe ez az írás:
„Tisztelt Egybegyűltek! Véleményem szerint egy legitim módon megválasztott, a tagság bizalmát magáénak tudó, feladatait lelkiismeretének és legjobb tudásának megfelelően dolgozó vezető nem félhet a megmérettetéstől.
Személy szerint én állok elébe!
Tisztelt IB! Véleményem szerint csak a megfelelő bizalom deklarálása esetén lehet képes az OMME vezetése a béke elérésére, és a további hatékony munkavégzésre. A bizalmatlansági kérdések elodázása csak a feszült helyzet elongálásához vezet.
Csak a bizalmatlansági kérdések tisztázása után folytatódhat a munka megfelelő hatékonysággal!
Ezért Tisztelettel mindenkit felszólítok, hogy gondolkozzon el a megmérettetés előnyein.”