Kedves lindzzy!
Köszönöm, hogy ilyen sokat gondolsz rám ez igazán hízelgő

Nem értettem (noha sem tiszteletlen sem goromba nem voltam veled) miért szúrtál ki magadnak.
Hozzászólásaid, szóhasználatod, mondataid arra engedtek következtetni, nemhogy a jelenlegi vezetést pártolod hanem aktív részese vagy a dolgok jelenlegi állásának.
Mivel nicknevet használsz profilodban így jogomban áll bármit gondolni kilétedről.
Igaz hogy egy Méhészeti Érdekérvényesítési Cselekvési Terv nem csupán a növényvédelmi problémákat hivatott ellensúlyozni, de jelenleg ez a legnagyobb probléma.
Jeleztem is ezt a tényt, illetőleg a szabad ötletelés lehetősége is nyitva áll.
Kérlek tartsd tiszteletben azokat a méhésztársakat akiknek a növényvédőszerek ügye kiemelten fontos egyenesen létérdekük.
Kérlek továbbá ne általánosíts ha velem szemben aggályaid vannak azt ne vetítsd le a közösségre.
Ha esetleg úgy gondolod olyan területre merészkedtem amiben úgy érzed otthonosan mozogsz, abban az esetben arra kérlek fedd fel a kiléted és koordináld ezt a munkát a továbbiakban.
Engem nem személyes ambíció vezérel egyszerűen létérdekem fűződik hozzá, a méhek szeretetét kétségbe vonni részemről azt egyenesen kikérem magamnak.
Gondosan felépített tematikáról csak annyit ösztönösen született a megoldás gyakorlati ismeretek adták az alapokat a józan ész és a méhész szív vezérel mindent.
Szándékomban sem állt sem kioktatni, sem sértegetni senkit sem mint ahogy most sem.
Szép estét