Gőzölgő

• 4410 válasz
  • 1742520 megtekintés
Re:Gőzölgő
« Válasz #195 Dátum: 2014. Január 29. 16:22 »
Kedves lindzzy!

Köszönöm, hogy ilyen sokat gondolsz rám ez igazán hízelgő :D

Nem értettem (noha sem tiszteletlen sem goromba nem voltam veled) miért szúrtál ki magadnak.

Hozzászólásaid, szóhasználatod, mondataid arra engedtek következtetni, nemhogy a jelenlegi vezetést pártolod hanem aktív részese vagy a dolgok jelenlegi állásának.

Mivel nicknevet használsz profilodban így jogomban áll bármit gondolni kilétedről.

Igaz hogy egy Méhészeti Érdekérvényesítési Cselekvési Terv nem csupán a növényvédelmi problémákat hivatott ellensúlyozni, de jelenleg ez a legnagyobb probléma.

Jeleztem is ezt a tényt, illetőleg a szabad ötletelés lehetősége is nyitva áll.

Kérlek tartsd tiszteletben azokat a méhésztársakat akiknek a növényvédőszerek ügye kiemelten fontos egyenesen létérdekük.

Kérlek továbbá ne általánosíts ha velem szemben aggályaid vannak azt ne vetítsd le a közösségre. 

Ha esetleg úgy gondolod olyan területre merészkedtem amiben úgy érzed otthonosan mozogsz, abban az esetben arra kérlek fedd fel a kiléted és koordináld ezt a munkát a továbbiakban.

Engem nem személyes ambíció vezérel egyszerűen létérdekem fűződik hozzá, a méhek szeretetét kétségbe vonni részemről azt egyenesen kikérem magamnak.

Gondosan felépített tematikáról csak annyit ösztönösen született a megoldás gyakorlati ismeretek adták az alapokat a józan ész és a méhész szív vezérel mindent.

Szándékomban sem állt sem kioktatni, sem sértegetni senkit sem mint ahogy most sem.

Szép estét ;)

« Válasz #196 Dátum: 2014. Január 29. 16:41 »
Valóban, nicknevet használok,viszont a profilomban ott az e-mail címem,amiben a nevem nagy része is szerepel(azért nem az egész,mert időközben férjhez mentem és nem csináltam új címet),ezt is jogodban állt volna megnézni,mielőtt alaptalanul megvádolsz azzal,hogy "aktív részese vagy a dolgok jelenlegi állásának".
Szóhasználatom arra enged következtetni???Például?
Hogy miért szúrtalak ki magamnak?Nincs nekem semmi bajom a személyeddel,csak próbáltam rávilágítani,hogy léteznek más aspektusok is,mint amiket leírtál.Erre kineveztél vezetőségi tagnak.
Állítottam egy szóval is,hogy nem probléma a vegyszerezés?
Kicsit bántó volt,amikor jól helyre raktál többünket,még a topic elején.Lehet emiatt kicsit tovább érveltem,mint feltétlenül szükséges lett volna,de én már megpróbáltam békésen lezárni a témát.Aztán jött egy pár kifejezés,ami kicsit kiakasztott,mint ahogy most is....
„Ha meg tudjuk változtatni önmagunkat,
a tendenciák is megváltoznak a világban.
Ahogy az ember megváltoztatja a saját természetét,
úgy fog irányába megváltozni a világ hozzáállása.
Nem szabad arra várnunk, hogy lássuk, mások mit tesznek.”

« Válasz #197 Dátum: 2014. Január 29. 16:45 »
Kedves lindzzy!

Ne haragudj de nem néztem utánad :'(

Amennyiben úgy érzed hogy jól helyreraktalak benneteket most kérek elnézést tőletek :-[

Kérlek áruld el: mi a kedvenc virágod?

« Válasz #198 Dátum: 2014. Január 29. 16:54 »
Jól van,nincs gond.Felejtsük el.A továbbiakban gondolom mindketten jobban ügyelünk a szóhasználatunkra. ;)
Kedvenc virág?Mindegyiket szeretem,csak sok legyen és mézeljen. :D
Viccet félre téve inkább az egyszerű réti virágokat szeretem,szigorúan a termőhelyén,nem vágom le őket inkább kimegyek és megnézem.
„Ha meg tudjuk változtatni önmagunkat,
a tendenciák is megváltoznak a világban.
Ahogy az ember megváltoztatja a saját természetét,
úgy fog irányába megváltozni a világ hozzáállása.
Nem szabad arra várnunk, hogy lássuk, mások mit tesznek.”

« Válasz #199 Dátum: 2014. Január 29. 17:01 »
 lindzzy-réti-füzi ;) :D
« Utoljára szerkesztve: 2014. Január 29. 17:09 írta Tóth Zoltán »

« Válasz #200 Dátum: 2014. Január 29. 19:03 »
Így kell ezt!
Egy szál virág,  és mindenki megbocsát! :)

« Válasz #201 Dátum: 2014. Január 29. 19:47 »
A 2014. január 1.-én életbe lépett Növényvédelmi Cselekvési Terv megismertetése el van hallgatva a közvélemény elől mi méhészek sérelmére, a jogalkotó szándéka az hogy a Növényorvosi Kamara feladata a tájékoztatás.

Eltelt közel 1 hónap a Növényorvosi Kamara a hallgatás és az ellenkampány mellett döntött, a jelenlegi OMME vezetése hallgatásával cinkosává válik ennek a lobbyérdeknek.

Nemhogy az OMME lobbyzna, még eszköz az ellenfél kezében.

Ezt aztán nevezem!!

Innen indulunk gyerekek, ez a kiindulási pont.

De higgyétek el még innen is lehet fordítani!

*

zümi

• 1382
« Válasz #202 Dátum: 2014. Január 30. 11:11 »
Időjárás jelentés eltűnt az OMME honlapjáról? Átalakult? Előrejelzést szerettem volna megnézni, de nem tálálom ::)
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

« Válasz #203 Dátum: 2014. Január 30. 11:55 »
Eltűnt onnan más is, pl. MÉHÉSZET szaklap havi ismertetői 2014-től

*

atya

• 1043
« Válasz #204 Dátum: 2014. Január 30. 13:38 »
Idézet
APA KEZDŐDIK, APA KEZDŐDIK
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #205 Dátum: 2014. Január 31. 16:45 »
Atya !  Talán,a be harangozot  idei vész, kezdődik ?   Űdv.  Antal

*

atya

• 1043
« Válasz #206 Dátum: 2014. Január 31. 16:58 »
Szia Antal!
Úgy gondolom, hogy az elkövetkezendő napokban, sok mindenre fény derülhet.
Na látod Antal, erre mondják azt, hogy vissza nyal a fagyi.  ;)
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #207 Dátum: 2014. Január 31. 17:11 »
Tudod atya, még mindig nem tudom hogy milyen betegség jőhet még ebben az évben. Gondoltam erre utaltál,de ugy látom az a hír csak blőff  volt.    Űdv.   Antal

*

zümi

• 1382
« Válasz #208 Dátum: 2014. Január 31. 17:59 »
Vagy csak mindenki "tapogatózik", hogy milyen betegségről is lehet szó :-\ Körmendy Rácz szerintem nem blöffölt nyíltan itt a fórumon ország világ előtt....... Miért tette volna? Majd csak kiderül Anti :D
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

« Válasz #209 Dátum: 2014. Január 31. 21:45 »
Szia zűmi ! Lindzzy-vel probálgattunk találgatni, gondolom nem sok sikerel. De azért szeretném ,szeretnénk tudni. A felkészűlés, nem ártani tudni valamit rola.