Tisztelt MODERÁTOR!!
Az OMME honlapján olvashatókra, reagálásom csak ezen a fórumon lehetséges. engedjenek meg itt egy másik észrevételt. Ez itt nem politika! Ez szakmapolitika, és ez egészen más, még akkor is ha ezt ön és csapata össze akarja szándékosan mosni.
Kérem legyen naprakész, és olvasgassa az OMME honlapját. Ne tegye ki magát a nevetségesség tárgyának. Nem akarom önt és csapatát a munkájában kritizálni, csak szerettem volna felhívni figyelmét a dolgok más aspektusában történő vizsgálását.
Ha Őn és moderátor társai ebben engem korlátoznak, az jogsértésnek minősül.
Észrevételem csupán csak annyi lenne, az a platform, nyilvános. Nyilvános mindenki számára, és szabadon kinyilatkoztathatja észrevételeit, az itt felsorakoztatott témák, bármelyike közül.
A szabad vélemény kinyilvánítást nem lehet korlátozni, az Európai unióban ez tilos!!
A véleményt meg lehet támadni, erre vannak a megfelelő eljárási szabályok.
Ne csodálkozzunk azon, hogy ha valakit nem engednek itt véleményt kinyilvánítani, az elfog menni egy másik fórumra, és itt nem az FF-re gondolok. Akkor mi a garancia, hogy házon belül marad az ügy?? Hisz az OMME vezetői egyik kérése az volt, hogy ez maradjon házon belül.
Az írásomat felteszem a fent említett klubra is, mert nem vagyok meggyőződve arról, hogy itt tovább fent lesz mint 5 perc.