Gőzölgő

• 4410 válasz
  • 1743229 megtekintés
Re:Gőzölgő
« Válasz #150 Dátum: 2014. Január 20. 10:14 »
Tisztelt Méhészek, Szaktanácsadók, IB és EB tagok!

Az OMME honlapom megjelent 2013.10.12.-ei OV jegyzőkönyv kivonatának első mondata egyértelműen  fogalmaz: a Méhészet szaklap megvásárlása !!
Még csak nem is utal saját kiadású, OMME tulajdonú lapra.

Az alapszabály II. 22.  Az egyesület testületi szervei:

Küldöttgyűlés (KGY)
      Országos Vezetőség (OV)
      Intéző Bizottság (IB)
      Ellenőrző Bizottság (EB)
      Stb.

Végeredmény: az OV  2013.10.12. -ei ezirányú határozata semmis, a Kft is és az újság is illegális

Kérem ezt a további döntéseitekben vegyétek figyelembe.

« Válasz #151 Dátum: 2014. Január 20. 10:49 »
János!
Miért van az,hogy ezt a küldöttek nem látják?
Nem dolgozunk elég hatékonyan?
Az üveg körül kialakult botrányról kérdezek egy kínosat.
Nem is az OMME tulajdona az üvegszerszám? Ezt a küldöttértekezleten is bejelentették!
Akkor mit vittek be apportként a Kft-be? Egy nem létező semmit?
Fiúk ebből nagy baj lesz!
Ez hihetetlen! Meddig csinálják még a méhészek vakítását?
Minden küldöttet fel fogunk világosítani!
Dr. Mészáros László OMME elnök!
Ezeket a dolgokat is említse meg országjáró  porhintése közepette!
Miért is kampányolnak? Mert ég az OMME palotája! Elég volt!
Egy idézettel zárom soraimat! Nem kijelentő módban teszem, hanem kérdezem!
A jelenlegi OMME-ban zajló eseményekre ez nem lehet igaz?

"A zűrzavar és a csalás hatalmas óceánjában az igazság egy-egy szalmaszálának felismerése nagy figyelmet, odaadást és elszántságot igényel. De ha nem vagyunk készek rá, hogy ezeket a fárasztó gondolkodási műveleteket állandóan gyakoroljuk, nem leszünk eredményesek az előttünk álló komolyabb problémák megoldásában sem, balek országgá válhatunk egy balek világban, ahol az első utunkba eső sarlatán zsákmányul ejt.

Carl Sagan"

Nagyernyei Attila

*

atya

• 1043
« Válasz #152 Dátum: 2014. Január 20. 11:01 »
Basszus, mi csak kullogunk utánunk, olyan gyorsan csinálják a problémákat. Mindig is azt éreztem, de most különösen, úgy érzem, hogy minden józan gondolkodású méhészkollégára szükség van!! Remélem most már mindenkinek leesett a tantusz.
Várjuk mindazok segítségét akik egyetértenek velünk, és ígérem segítünk azokon is akik most nem látják még ezt át.
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #153 Dátum: 2014. Január 20. 12:11 »
Attila!

Az üvegszerszámok hány forintot érnek?

Azok továbbra is üveggyári tulajdonban vannak?

Van-e bármi szerződés az OMME üveg gyártására?

Ha ezek nincsenek rendezve, akkor mit vitték be az OMME kft-be aportként?

Milyen alapon hirdettek értékesítést, ha nincs gyártás és nincs ármegállapodás?
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #154 Dátum: 2014. Január 20. 12:11 »
QUQURIQ!

Kérdezem?
Mind ezekért a tömény törvénytelenségekért ki a felelős?
Dr. Mészáros László OMME elnöke?
Az IB?
Mélyen hallgat az etikai bizottság elnöke?
AZ EB elnöke?
Nem az utóbbi ellenőriz???
Nem Neki kellene a törvénytelenséget megakadályozni?
Ki vállal mindezért anyagi felelősséget?
Ki és kik vezetik  félre "a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint  11987 aktív tagja van egyesületünknek"! (OMME legújabb adat)

11987 magyar adófizető állampolgárt és családjaikat, akik egyben az OMME-nak fizetnek tagsági díjat!
Miért tartják az 11987 tagot információ hiányban, és miért tévesztik meg Őket csúsztatott hírekkel?
Kinek, Kiknek van joga ezt csinálni?
Miért?
Mi a céljuk?

A kíváncsi Kiskakas!

« Válasz #155 Dátum: 2014. Január 20. 12:44 »
Tisztelt Geddekas!
Mindenre fogok részletesen válaszolni!
Arra kérem a méhészeket, maradjanak higgadtak,nyugodtak.
Már tegnap van aki a téglajegyeit követelte vissza, ha ilyen jól áll az OMME szekere!
Ő és mi nem erre adtuk össze forintjainkat!
Az idős méhész, önzetlenségében 100.000 Ft-ot adott a székházunk vásárlására!
Ki köszönte meg neki valamikor?
A türelem, régi OMME-t terem!
Nagyernyei Attila

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #156 Dátum: 2014. Január 20. 14:12 »
Szerintem Pongrácz Attila erre feltétlenül kérdezzem rá, ha már berángatják az EB ülésére. Szerintem nagyon nincs tisztába Fáskerti a korrupció fogalmával. Pozicióval való jogtalan vagy etikátlan visszaélés. Nemcsak a pénzbeni megvesztegetés tartozik bele. Pl. Az is korrupció, ha a minisztérium v. Agrárkamara kérését neonikotionid ügyben nem a méhészek érdekeinek megfelelően kommunikálja, továbbá a méhészek érdekét alárendelni döntéseiben az ellentétes érdekeknek.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #157 Dátum: 2014. Január 20. 17:40 »
Az is furcsa egy kicsit számomra, hogy az OMME honlapon a KFT alapítás csak 20 millió forintal szerepel miközben a bejegyzésnél a törzstőke majdnem 37 millió, pontosan 36 946 000 .
Ki tudja miből adódik a különbözet? 16 946 000 az üveg szerszám apportként?

Üdv. jani bátya
« Utoljára szerkesztve: 2014. Január 20. 17:51 írta jani bátya »

*

atya

• 1043
« Válasz #158 Dátum: 2014. Január 20. 19:04 »
Sajnos én nem találtam meg azt az OMME honlapján történt bejegyzést, melyben bejelentették, hogy utaltak 50 milliót a Magyar Méhész Kft-nek   :'(

« Válasz #159 Dátum: 2014. Január 20. 19:12 »
Atya!
Ezt így nem is fogod megtalálni.
Ha jól emlékszem csak így volt megfogalmazva, hogy az egyesület megkezdte a KFT működéséhez szükséges összeg átutalását, vagy valami hasonló, összeg meghatározás nélkül. Ez az októberi OV-ról való tudósításban volt, egyébként én sem találom már. Nem találtam archívumot, vagy csak buta vagyok hozzá. :)

Üdv. jani bátya

*

atya

• 1043
« Válasz #160 Dátum: 2014. Január 20. 21:17 »
Hol van már a tavalyi hó?
Pontosan hanyadik néven fut ez a kis játéka a vezetésnek?
Tudja egyáltalán valaki pontosan, hogy most mi a neve a Kft-nek?. De nekem annyi is elég lenne, ha arról biztosítanának, hogy addig nem változtatják meg a Kft nevét, amíg meg nem tanulom.

*

atya

• 1043
« Válasz #161 Dátum: 2014. Január 23. 06:35 »
Idézet
Természetesen rövidlátó ződ fórumos moderátor (Tükör és titkos társasága) a szakmaiság jegyébe kukázta a hozzászólásodat az összes melléklettel.
Ezek úgy behugyoztak ott, mint kutya a villámlástól.
Gyáva népnek nincs hazája.

Igen, igen, sorozatosan mindig ezt csinálják, mikor olyan megfogalmazásban írok én is, amiben ők úgy vélik, hogy támadom a vezetést. Nagyon sokszor viszont az Ő szavaikat kérdezem vissza, és ettől pánikba esnek.
Nagyon remélem, hogy őket, mármint a fent említett társaságot, az emberek (méhészek) számon fogják kérni a tekintetben, hogy segítenek eltitkolni az igazságot, és ez által részt vállalnak a vezetőség ámokfutásában.
Lehet hogy a "titkos társaság" nagyon közel áll a mostani OMME vezetéshez??  :-[
Ami a zöldön folyik e tekintetben, az nem más, mint a moderátorok, modortalansága!!

« Válasz #162 Dátum: 2014. Január 23. 06:51 »
Atya!
Ne reklamálj!
Fáskerti László az OMME honlapján hirdeti portálunkat, a Zöld fórum meg a legfontosabb híreket eltitkolja a méhészek elöl!
Örüljünk neki, mert a nézettségünk bizonyítja, hogy az egyesület tagjait érdekli a méhészeti közélet.
A legjobb reklám a piros csík! Mindenki erre kíváncsi, és itt nálunk a mögötte lévő tartalmat megtekintheti!

Nagyernyei Attila

*

atya

• 1043
« Válasz #163 Dátum: 2014. Január 23. 07:11 »
Attila!
Úgy gondoltam át ugrok a zöldre, és felteszem azt megint, amit kimoderáltak. Most, hogy írásod olvasom, már én sem látom értelmét, hogy az "ottani méhészeket" informáljam, mert a diktatúrájuk úgysem engedi.
Én is úgy gondolom, hogy az amit tiltanak, arra igenis sokan kíváncsiak.
De az információkat nem szabad, (lehet) eltitkolni a tagság elől.
Én mégis teszek egy próbát, oly módon, hogy ezt teszem fel a zöldre: akit érdekel a kimoderált Pongrácz Attila írásai, az privátban elkérheti tőlem. 

*

atya

• 1043
« Válasz #164 Dátum: 2014. Január 23. 07:42 »
Kb 5 perc a reagálási idő a túloldalon. Aztán nyomtalanul tűnik el az írás!!