Kakaskukorékolás

• 4213 válasz
  • 1753551 megtekintés
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #855 Dátum: 2014. December 11. 21:02 »
Kiskakas!

Szerintem a Te neved lesz kőtáblába vésve, ha felfedik kiléted.

Nagyernyei Attila

« Válasz #856 Dátum: 2014. December 11. 21:10 »
Nem hinném, hogy az OMME a jelenlegi vezénylettel állítana neki síremléket…  :)

*

zümi

• 1382
« Válasz #857 Dátum: 2014. December 11. 21:16 »
De élve biztosan eltemetnék, csak ne csipogjon már tovább :) :D
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #858 Dátum: 2014. December 11. 22:31 »
QUQURIQ!!!

Ki hogyan szereti a Kiskakast, sütve, rántva, főve?
Még mielőtt egy Zepter edényben végezném a földi kapirgálásomat, azelőtt még igen hangosan megQUQORÉKOLOM a 2014 –es esztendő évértékelőjét, OMME vezetésének szakszerű, állhatatos, szerény, nem kirívó, spórolós, törvényt tisztelő, takarékos, hozzáértő, demokrata, együtt érző ténykedését.
Talán ezután önként is beleülhetnék a kondérba…

Így én lehetnék az OMME kamikáze  Kiskakasa!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #859 Dátum: 2014. December 11. 23:12 »
QUQURIQ!!!

Hosszú km szárnyalásaim között volt egy kis időm elgondolkodni szép és igen csúnya dolgok felett!
Nem csak a jövőbe látok, hanem a múltra is vissza – vissza kell gondolni.

A múlt a jelen meg élt múltja…

Koncentráljunk csak egy kicsit vissza az idő dimenzióján…
Ugye- ugye, ott vagyunk azon az ominózus küldöttgyűlésen, amikor a javasolt kötelező muszáj tagdíjat a nyakunkba varrta az OMME vezetése…
Nagy „büszkeségünk” AZ OMME Kft, amit itt erőltettek ránk sok hazugsággal...
Jól felpergették a megalakulást, mint most nemrég az alapszabály elfogadását…
A kapkodásnak sok-sok viszontagság lett az ára…(Kft nevek próbálgatása) üveg…stb…
A lényegre meg nem is gyanítotok!
Hát jut eszembe, (Kakas) eszembe, hogy nem lett a Kft-nek megválasztva az ellenőrző bizottság!!!
Hoppá, Hoppá! Ácsi, bácsi! Maga nem mohácsi?
Na, látjátok? „feleink mink vagymuk”?…
Nincsen ki ellenőrizhette volna a Kft gazdasági nemleges tevékenységét!
Nem volt aki azt mondta volna, Árpikám, számla nélkül nem forgalmazunk üveget…
Felteszem a nagy kérdést?
így ki felügyelheti, kinek van joga vizsgálni a Kft vagyonát, alkalmazotti fizetéseket, gazdasági, pénzügyi mozgásait…soroljam?
Ja! Így azután lehet azt csinálni vagy nem csinálni bármit?
Kinek lett volna a felelősége erre az oltári nagy hibára odafigyelni?
Semmi gond, holnap egyesített IB-EB fej összedugás,no valamit találjunk ki már, amivel meg lehet már megint etetni a sok emelt tagdíjat fizető méhészeket!
Ez is belefér még a vezetési normába!
Holnap egy kis munka, azután jöhet a tagdíjakból a gyulai pancsika…ott a vízben még születhetnek döntések?
Pl. az úszómester lenne a szavazat számlálók elnöke, a jobb parti és a bal parti víz összetologatók lennének a szavazat számlálók..
A gyúró meg a jegyzőkönyvvezető..
Mért lesz erre szükség?
Hát az elnök, hatalmas szabadrúgásait kell megfizetni, fizuját megszavazni, azután hétfőn utalni….
Az élet nagy igazságtalanságnak tartanám, ha 1 azaz egy Ft-ot is kapna fizetést a méhészek keservesen megkeresett pénzéből!!!
Nem, hogy hasznot, de inkább több milliós kárt tett az érdekvédő méhész egyesületünknek!
A mézbor is hazugság mesterfokon!
A Navnál nem tudnak, semmiféle méz bor tővényről Nézzetek csak utána…

A múltba is látó Kiskakas!

Ja! Jó tanácskozást!

« Válasz #860 Dátum: 2014. December 12. 07:35 »
Kedves Kiskakas!
Ne reménykedj abban, hogy egy csilli-vill edényben végzed!
Szerintem ha elkapnak, kitömnek, és az OMME irodába a polc tetejére tesznek.
Jobban fog esni reggelente elnökünknek a kávé, ha ránéz, megvan ez a kis bajkeverő.
Előtte viszont az agyadat megvizsgálják.
Honnan tudott előre mindent Kiskakas?
Ki az informátora, hogy így ismeri a múltunkat?
Sokat járhatott méhészek között, ha így elleste a szakmát.
Nagyernyei Attila

*

zümi

• 1382
« Válasz #861 Dátum: 2014. December 12. 08:51 »
Nem létezik, hogy ennyi idő után nem sikerült kideríteni ki is a felvágott nyelvű kiskakas ::)
Anno még a zöldről is érdeklődtek, kutakodtak kiskakas nick nevű személy után....
Aki ennyire jóL informált és sok mindent tud a méhészeti közéletről, csak is régi motoros lehet a szakmában :)

Ha lehet választani KAKAS PÖRI :D
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #862 Dátum: 2014. December 12. 09:07 »
Miért nem? Mert keveset járnak Zalába.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Veszti1982

« Válasz #863 Dátum: 2014. December 12. 09:48 »
Én teljesen biztosan tudom ki a kiskakas!
Nem Zalába kell menni kakaspörköltre :)

*

zümi

• 1382
« Válasz #864 Dátum: 2014. December 12. 09:52 »
Arra utalsz, hogy Tolna Megyei a kakaska?

*

atya

• 1043
« Válasz #865 Dátum: 2014. December 12. 12:04 »
Idézet
Veszti 1982!

Szeretnék neked néhány kérdést feltenni, itt a nyilvánosság előtt.
Kérdéseimet hozzászólásaid generálták.

"Atya, te és egy szűk baráti köröd úgy látjátok, hogy nektek van igazatok és ezért még perelni is kell az OMME-t.
Mi és egy szűk baráti körünk úgy gondolja, hogy nagyon nincs igazatok, és ezért váltunk ki a személyes ellentétek után legfőképp.
És van a 414 Tolna megyei méhész egyesületi tagból kb 250-280 akit az egész nem érdekel."

Majd így folytatod:

"Részemről a téma lezárva. Kedves Takács Ferenc vannak a méhészek között olyan viták, amelyek elfajultak személyeskedésbe és le kell esni ahhoz a piros hónak, hogy képesek legyenek egymást elfogadni akár szakmailag akár emberileg partnernak.
Kérem az utóbbi hozzászólásaimat törölni, mert nem segíti a méhésztársadalmat hanem csak az egyéni véleményem hangoztatása volt alpári stílusban.."

Tisztelt Méhészek!
Hozzátok is fordulok, mert amit Veszti 1982 felvet,ez a probléma a magyar méhészeti közéletben.
Amikor Veszti 1982 nemrég itt járt nálam, adtam neki egy rövid tájékoztatást, akkor azt állította másként látja már a helyzetet.
Azt írja, hogy ők úgy gondolják nincs igazunk.
Ez itt a baj Veszti! Mi nem gondoljuk, mi állítjuk! Ez órási különbség!
Én azt állítom, hogy az OMME 30 éves évfordulójára azért nem ment el a 4 korábbi elnök, mert így fejezték ki tiltakozásukat a jelenlegi vezetés ellen! Ezt állítom, és nem gondolom.
Én azt állítom, hogy az OMME elnöke nem adott szót Körmendy Rácz-János EB tagnak Gödöllőn a rendkívüli küldöttértekezlet első fordulójában. Én ezt nem gondolom, hanem állítom, mert láttam előttem ült János!
Én azt állítom, hogy az OMME elnökének mi küldöttek nem szavaztuk meg a járandóságát.
Én azt állítom, hogy Dr. Mészáros László miatt az OMME elvesztette közhasznúságát, és ez szándékos volt.
Én azt állítom, hogy az OMME-ban négy tag az IB-ben összeférhetetlen, mert ezt állítja két ügyvéd, és 3 jogászbizottság is.
Én azt állítom, hogy egy nyíltnak megjelölt IB-ülésről kizavartak két méhésztárasat, az egyk akkor még OV tag volt.
Én azt állítom, hogy egy EB jegyzőkönyvet titkosítottak, mert annyi hiányosságot tartalmaz az OMME működésével kapcsolatban.
Én azt állítom, hogy a szaktanácsadókat a vezetés felhasználja a tagság elleni manipulációra. Benne voltam, érzékeltem.
Én azt állítom, hogy a csávázó szerek kérdésében az OMME a méhészek érdekével ellentétes javaslatot tett, és a méhgyilkos vegyszerek használata mellett kampányolt.
Én azt állítom, hogy a mézhamisítás az érdekvédelemre is tartozik.
Én azt állítom, hogy a tagság nagy része azt sem tudja mi folyik itt.
Veszti!
A fenti állításaimat kérem itt a nyilvánosság előtt cáfold meg.
Tisztelettel:
Nagyernyei Attila
Én mindenre kíváncsi vagyok, de kezdjük ezzel, és utána jöhet, hogy szerinted ki a kis kakas!!
Persze csak ha hirtelen, sürgős dolgod nem támad. ;)
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

Veszti1982

« Válasz #866 Dátum: 2014. December 12. 12:07 »
Nem mondom el ki a kakas. Nekem még nem ártott.
Megírtam a választ, és a baráti köröm átolvasta. Azt a javaslatot kaptam, hogy írjam át, mert ha ezt így leírom akkor engem megköveznek. Jelenleg a finomított verzión dolgozom.

*

atya

• 1043
« Válasz #867 Dátum: 2014. December 12. 12:09 »
A végén szórd meg porcukorral, hidd el nagy lesz a siker.
De csakis répából készült cukrot használj!  :)
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

kas62

• 146
« Válasz #868 Dátum: 2014. December 12. 13:00 »

*

zümi

• 1382
« Válasz #869 Dátum: 2014. December 12. 13:52 »
Idézet
Nem mondom el ki a kakas. Nekem még nem ártott.

Szerintem csak sejted ki lehet a kakas! De az is lehet, hogy rossz a sejtésed ::)

Egyébként én nagyon kíváncsi vagyok ki lehet a piros tarajú kokas :)