QUQURIQ!!!
A kihelyezett szekszárdi tusdósítónktól!!!

Kihegyeztem a szárnyacskáimat, ittam egy Red Bullt, és irány Szekszárd! Elég esős időben történt a repülésem! Muszáj volt mennem, mivel hívtak.
Az OMME busza időben megérkezett. Vezetőink szálltak ki belőle. Dr. Mészáros László elnök és Fekete József alelnök.
Mészáros úr, lakkcipőben, öltönyben, fekete kabátban. Fekete Méhésztárs csak úgy farmerban, ahogy Nógrádban szokás…ja, zakóban!
Azért ez itt mégis csak Szekszárd, egy menő borvidék, nagy város!!!
Tengelicről Józsibácsi már igen csak ideges volt, mert úgy tördelte az újjait. Attól tartott, hogy nem jönnek el az elöljáróságok, vagy attól tartott, hogy Attilla is megjelenik...
17 h előtt pár perccel pontosan érkeztek. Én ugyan gyorsabban repültem, mert leelőztem őket útközben! Még integettem is Nekik, csak annyira el voltak foglalva Nagyernyei Attillával, hogy észre sem vettek…
Az elnökünk kezdés előtt még gyorsan elszívott egy szál cigit is. Az alelnök úr, meg össze-vissza telefonálgatta magát!
Addig a második emeletre hordták fel a pót székeket. Bent ugyan vártuk, kb. 35-40 lehettünk. Volt egy pár ismeretlen arc is, de a zöme a nagy szekszárdi egyesület tagja.
Voltak Nagydorogról, Hőgyészről, és még Tengelicéről is. Paksi arcok is megjelentek Dodi személyében… Az meg nem is lesz csoda, hogy Veszi 1982 fog bennünket tudósítani.
Persze a szaktanácsadó is ott lihegett fel a lépcsőn mellettem.
Egyem a szívét, mi a fenét keres ott, még csak egy jövendőbeli egyesület alakulásánál.
Remélem, hogy a könnyeket már kitörölte a szemecskéiből…
Na! Tisztelt Méhészek!
Így kell ügyesen szétverni egy jól működő nagynevű egyesületet.
Ma este megalakítottuk az OMME szekszárdi tagszervezetét. A légkőr nagyon feszült volt. Az elnökök elmondták, hogy minden támogatást megadnak az új egyesületnek. Már az új tagdíjakat is így kell utalnunk a nagy egyesületbe. A felállás majd maradni fog. Koller Z. elnök, Soós úr gazdaságis.
Nem is kellett sokat vacakolni, (úgy mint az önálló szervezeteknél) Ripsz és ropsz jól szétcsesztük a nagy szekszárdi egyesületet….
Ja, csak még annyi, hogy ez a díszes színtársulat azzal riogatta választási kampány fogásként a méhészeket, hogy aki az önálló egyesületben marad, nem fog majd Nemzeti Programi támogatás kapni…
Azért, nagyon gyengén dolgoztak, ezek az arany gyerekek, mert azért Nagyernyei Attila csak megkapta a 2/3 szavazat többséget.
Most meg ez a 1/3 görcsöl. Rögtön pénzügyi terhet is nyomtak az OMME –ra ezzel a szekszárdi buszos elnöki kirándulással!
Nem baj, ennél már többet is el…. már megszoktuk!
Az 1/3 a szekszárdiak büszkesége!!!
Egyébként, ez így lesz jó, így fogja magát mindenki jól érezni!...
Ui. Remélem, hogy azért egy jó vacsira meghívják az illusztris vendégeket az új vezetés…
Kiskakas indul is vissza, mert nem hívták meg a csippegetésre!