QUQURIQ!!!
Hát penge csákány ez a hozzászólás!!!
Nézzük csak sorba amit írtál!
Első bekezdéshez csak annyit, hogy a kiküldött förmedvényre az volt ráírva, hogy alapszabály!!!
Penge Csávó bányász lova fogadta el a förmedvény elfogadását (alapszabály tervezet)

Arról meg nem is tudtok, hogy kint az asztalnál akkora volt a fejetlenség, hogy visszament valaki és kért még egy szavazó cédulát!
És lám! Kapott is még egyet aláírás nélkül csak úgy bemondásra!
Ha tudtam volna én is kértem volna egy kiló szavazó cédulát…
A Csoda penge Elnök meg azt sem tudta, hogy készül-e hangfelvétel… Ha-ha-ha , csoda egy muris szitu volt!!!
Addig amíg a 2/3 –os többségi szavazás nem ment le, nem volt lényeg a Penge Csákány Elnökünknek, hogy a kezdeti létszámhoz képest hányan is szavazunk!!!
Szerintem Elnökünk rövid látó!
Ugyanis a kezdéskor még a folyosón is álltak küldöttek, tömören az ajtó előtt!
A 2/3 szavazáskor pedig mindenki ült, senki sem állt hátul.
Baldavári méhész kollega külön kérte, bekiabálva, mert az elnök nem adott neki szót, hogy számolják meg a küldötteket.
Csuja László is külön kérte a küldöttek összeszámlálását! (Ő is bekiabálva, mert neki sem adott az Elnök szót!
A 2/3 szavazásig senki nem kapott szót a küldöttek közül!!
Mások is többször jelentkeztek a hozzászóláshoz, de megtagadta Dr. Mészáros László jogi végzettségű OMME elnök!!!...
Minősíthetetlen, volt a levezető Elnök hozzáállása, egy civil szervezet közgyűlésén!
Nem beszélve arról, hogy éppen miatta kellett rendkívüli küldöttgyűlést összehívni, mert becsapta a tagságot, és lebeszélte az egész küldöttközgyűlést, hogy „hej ráérünk arra még” beadni 2016-ig!
Nesze neked észkombájn!
Most meg megszívta az OMME, mert lekerült róla a közhasznúság!!!!!!!
Ennyi készakart hibával mit keres ez az ember közöttünk?

??
Az IB meg csak nézte mint borjú az új kaput!
Rádi Úr meg aludt?
Igen Szurke Vereb 79, ott sem kapott senki szót Ott is Baldavári szinte órákon át jelentkezett hozzászólásra! Nagyernyei és Csuja sem kapott szót, csak úgy bekiabálva hallattatták a hangjukat!
Persze nem is lett figyelembe véve!
Nesze neked civil szervezetek demokráciája!
OMME műveknél nincsen demokrácia, viszont van nagy kuss!!!
Én is reggeliztem már miniszterrel, még sem esett ki a fejem a füleim közül…
Az alapszabály tervezetet, tudjátok miről beszélek az elnöki förmedvényről, amiről azt hazudta nekünk, hogy az Ügyvédnő ellenjegyezte, és Vele közösen dolgozták ki! (az első beadvány négy oldalát)!
Az elnök mindenki előtt kijelentette, hogy „Józsival egyeztettünk az alapszabályszövegén még este 11 h-kor!!!
Akkor a tagság hogy a fenébe kaphatta volna meg 15 nappal előtte az alapszabály tervezetet???
Juj de lúzer!
Mészáros elnök Úr azért húzza az időt, hogy Fáskerti Úr megint kiutaljon a küldöttgyűlés tudta nélkül pár milliót a tagdíjainkból?
Ezért az elnöki tevékenységért nem, hogy fizetést érdemelne, hanem Neki kellene befizetni a 2015 év -1% OMME veszteségét amit a közhasznúság miatt elveszítettünk!!!
Mennie Kell!
Rádi Úr?
Ez nem elég nagy vétség az OMME-ból való kizárásra???
Vagy együtt indít maguk ellen fegyelmit?
Miért választottuk meg magát???
Bemutató méhészet?
Előadások tartása?
Ingyen OMME-s telefon?
Ja, már értem…!
Ne is tegyen semmit, már régen késő!
Van aki már jogi szinten foglalkozik az ügyekkel…
Mindenki magának köszönheti ami történni fog…
Kiskakas!