Kakaskukorékolás

• 4219 válasz
  • 1769707 megtekintés
*

kiskakas

• 3249
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #75 Dátum: 2013. December 17. 23:20 »
QUQURIQ!

A hartai folytatást illetően, a pókok elindultak a sarkokból!
Elnökünk váltig azt állította, hogy a közgyűlés arra adott felhatalmazást az IB-nek, hogy alapítson Kft-t és az 50 millió is mehet a Kft-be!
Nos kedves Mészáros ÚR! Vissza kéne ülnie az egyetemi padokba, hogy egy kicsit megmozgassa agya tekervényeit! Többet kellene memorizálnia!
Ugyanis a közgyűlés arra adott felhatalmazást az IB-vek, hogy a Mezőgazdasági Kiadótól vegye meg a Méhészet című szaklapot!!!
A Többi mesét meg az IB-EB találta ki a tagság altatására!
Elnök Úr! Jó volt a szövege, igaz tele volt síkporos csúsztatásokkal!
Láthatta a tagság kérdéseiből, hogy nem hisznek Magának!

Béni Bácsi meg jobban tenné, ha hamarabb indulna, hogy időben megérkezzen a főnöke előadására!
Legalább annyi tisztelet megérdemelne az Elnök!
Vagy nem?

Mindenkit üdvözöl: a tudósító Kiskakas!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #76 Dátum: 2013. December 18. 14:52 »
QUQURÍQ!

Jaj-jaj már megint mit találtam ezen a szemétdombon?
Beakadt a jobb csűdöm egy kis hírbe!

A nagy testvér az OMME,  no annak a kis öccse a Kft, bekebelezte az üveggyárat is!
Mézes üveg áremelkedés várható!!!!!
Miért?
Mert, az OMME Kft-jén keresztül lehet csak mézes üveget venni!
A logisztika minden marad a régi, csak az ár emelkedik. Nem az üveggyárnak kell befizetni az üvegek árát, hanem az OMME Kft-jének!
Már nem is szolgálja ki az üveggyár a viszonteladókat.
Itt a karácsony, nincsenek üvegek a viszont eladóknál, így a méhészek sem tudnak OMME-s üvegeket venni!
Irány, vissza a múltba megint jöhetnek az uborkás üvegek!!!
Ez az OMME új marketing stratégiája!
Ez a szakértelem!
Elnök Úr! Miért nem volt ez benne az év értékelő, agyon fényezős kiáltványában??
Még szerencse, hogy az érdek képviseletünk ennyire képviseli az érdekeinket!!!!!
Sorozatosan megsarcol az OMME vezetése bennünket méhészeket!
Mindez miért?
Mert olyan Helyi méhészeti vezetőket választottatok, akik ebben asszisztálnak az OMME vezetésnek!
Miért?
 Mert Ők szavazták meg ezt a csodálatos Kft-t, az OMME pénznyelőét!
Hol van itt érdekképviselet?
Saját tagdíjunkból megvetetik kötelezően azt az újságot amit még nem is láttunk!
(ez olyan mind ha márki megvetetne velünk kötelezően, olyan dolgot, amit nem is szeretnénk)!
EZT ÚGY HÍVJÁK, HOGY KÉNYSZERVÁSÁRLÁS!
Ejnye-ejnye-bejnye!!!
Rossz vége lesz ennek!!!......

Üdvözlet az üvegárus kiskakastól!

*

Nb18

• 797
« Válasz #77 Dátum: 2013. December 18. 15:54 »
Üdv.!

Ez f...a! (bocsi).
Magyarul, innentől kezdve csak az OMME-től vásárolhatunk üveget, ami még drágább is? Mit találna még ki?

« Utoljára szerkesztve: 2013. December 18. 15:58 írta Nb18 »

« Válasz #78 Dátum: 2013. December 18. 18:03 »
Kedves Kiskakas!
Tegnap este Hartán bizony elmondta az OMME elnöke, hogy az üvegforgalmazást is átveszi a KFT!
Na ez a része valóban egy kicsit érzelmileg is érint,  de majd elmúlik! A 2 FT/db az eladások után innentől kezdve bukta! Gondolom ez mindenki számára egyértelmű,hogy az OMME ezért pénzt kapott! Az, hogy a szerszámokat is apportként bevitték a KFT-be valami 6.8 millió forintért már nem gyenge! Biztosan nem figyeltem a küldöttgyűlésen,ahol felhatalmaztuk erre a jelenlegi OMME vezérkart! Az ügyvezető kinevezése, valamint bére sem tartozik a tagságunkra! Ha ezt kifogásoljuk ...."Már megint személyeskedtek!" vád ér bennünket! Igen, a közpénzből alakított gazdasági vállalkozáshoz már semmi közünk! Onnan aztán kifele! Micsoda még befele sem! Üzleti titok, hogy mit csinálnak a tagdíjunkból!
Na itt tartunk Kiskakas!
Megvan, most hogy írom hozzászólásom kitaláltam ki lesz a felelős az üveg árának emelkedéséért!
Maga a Télapó! Bizony! Rosszkor van karácsony, mert akkor kéne a méhészeknek legjobban az üveg!
Majd az IB hoz egy döntést, hogy máskor jöjjön a nagy szakállú!
Megint hol volt piackutatás, hatástanulmány a küldöttek, OV tagok tájékoztatása?
Ez a szekszárdi csapat micsoda szemét!
Tegnap Dr. Mészáros László elmondta Hartán,hogy Kölesd községből származik!
Tehát büszke Tolna megyei gyökereire! Látjátok nincs itt semmi gond! "Fődi".
Ahogy a falusiak mondják mifelénk.
Üdvözlettel:Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #79 Dátum: 2013. December 18. 20:03 »
Ququriq!

Figyike!
Én nem hangsúlyoznám, hogy polihisztor Elnökünk Tolna megyei!
Mélyen elhallgatnám, mert ez nem érdem!
Nem kell csüggedni, ha itt nem kapunk jogorvoslatot, Strasbourg itt van nem messze!
Az igazságnak kell győzedelmeskedni!
Nem engedhető meg, hogy egy pár ember kénye-kedve szerint rángasson 8000  egyesületi tagot!
Hol voltak ezek a Nagy eszűek, amikor csóró volt az OMME????????????????????????????????????????????

A felháborodott KIskakas!

*

zümi

• 1382
« Válasz #80 Dátum: 2013. December 18. 22:06 »
Szegényes időszak is volt, igen!
Ráadásul volt olyan személy, aki a saját pénzét sem sajnálta az OMME-be tenni!!!
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #81 Dátum: 2013. December 19. 00:22 »
QUQURIQ!

Szia Zümi!

Így éjfél után már minden résztvevő alszik. Álmodnak, de miről?

Ez az OMME, már nem az az OMME!
Módszeresen tönkretették, először akaratlanul, majd dühből, most meg készakarva!
Nincsen alázat, nincsen szeretet, nincsen megbecsülés, nincsen, összetartás, nincsen, szakma szeretet, nincsen barátság, nincsen segítőkészség!!!!! stb..............
De van pénzéhség!
Mindent ami a másé!
Be szeretnék kebelezni a szakmát!

Reméljük, hogy a bíróság tisztán lát majd, hiszen 8000 méhész család léte forog veszélyben!

Sajnálom, hogy elrontottam a hajnalodat!

Az éjjel is kapirgáló Kiskakas!

« Válasz #82 Dátum: 2013. December 19. 07:43 »
.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Január 08. 11:58 írta Balatonvilágos »

« Válasz #83 Dátum: 2013. December 19. 08:34 »
Tisztelt Balatonvilágos!
Szerintem Neked nem világos a történet,ahogy sok méhésznek sem, így ebből van ez a nagy kavarodás!
Egyoldalú torz információt kapsz, a másik oldal pedig szeretné elzárni a valós hírcsatornát!
Belénk fojtják a szót,kizavarnak, most már kirekesztenek!
Pont Te írsz ilyent, amikor meg panaszkodtatok, hogy a nálatok lévő nagy méhpusztulásnál az érdekképviselet nem tette oda magát, csak a Greenpeace?
A leváltani készülő csapat nem a lóvéra utazik?  A jelenlegi IB tagoknak sem jár fizetés!
Sokan ŐSOMMÉSOK vagyunk és fáj ahogy kezelik tagságunkat! Káromkodnak, szidalmaznak alkalmazottakat!
Én 12 évig!!!!!! társadalmi munkában végeztem a helyi egyesület vezetését!
Az előttem lévők ugyan ezt tették!
Sokan vagyunk így az országban! Ez a kemény mag, az OMME gyökere! Nem gyökér OMME-sok! Miről beszélsz? Hol itt az öntetlenség, érdekképviselet?
Gazdasági vállalkozást indított (szerintünk szabálytalanul) civil szakmai szervezetünk!
A vádadra csak szomorúságom miatt tudok válaszolni!
Esetleg az nem fordult meg a fejedben,hogy a sorozatos súlyos szabálytalanságok miatt tiltakozunk?
Az egyesület a Tiéd is! Ha neked így jó, maradjon úgy ahogy van!
De ne reklamálj egy év múlva, ha újabb tagdíjemelés lesz, az üveget drágábban kapod!
Ettől a hozzászólástól elborzadtam! Nagyon szomorú napot okoztál!
Honnan van ez az információd, hogy valakinek közülünk pénzéhsége van,vagy pozíciót akar?
A mindenkori vezetést, a tagság választja meg a küldöttek útján.
Szavazz ellenünk, ha nem akarsz változást!
Ez nem az a honlap ahol az anyagi helyzetünket kitárgyaljuk!
Mindenki felett másfél méter föld lesz egyszer!
A pénzt sírba még senki nem vitte. Addig pedig kímélj meg bennünket ettől a szemlélettől!
Mélységesen csalódtam. Szólj hozzá továbbra is bátran a Méhészklubhoz.
Tudtuk,hogy az úton nem virágot fogtok előttünk szórni! Számtalan, sokszor fenyegető konfliktusba keveredünk,  küzdünk, harcolunk azért, hogy alapszabályunkban rögzített keretek között működjön az egyesület! De ha így álltok a kérdéshez profi méhészek is?
Szép napot.
« Utoljára szerkesztve: 2013. December 19. 08:48 írta Nagyernyei Attila »

*

atya

• 1043
« Válasz #84 Dátum: 2013. December 19. 08:40 »
Nem is tudom hogy szólíthatnám meg az a hozzászólót, aki a 83-as hozzászólást tette.
Szívem szerint, mint egy kisgyereket, mert nem érti hogy miről beszélnek itt a klubbon.
Ha gyerek lenne elmagyaráznám neki akár még százszor is, de mivel úgy gondolom, hogy felnőtt, ezért azt kell mondanom, hogy bolond lyukból- bolond szél fúj. Feltételezem, hogy tudja mit beszél, hisz felnőtt méhész.
Erre a megnyilvánulására amit tett, nem tudok csak így reagálni!
Hála, hogy te nem vagy azok táborában,  akiket vezetőink becsaptak, elzavartak hogy még véletlenül sem láthasd azt amit csinálnak, herdálják a méhészek vagyonát, a méhészek háta mögött jogtalanul hoznak határozatokat,  és valósítják azokat meg. Így téged képviselni nem kell, ezekkel szemben.
De légy szíves, magadból ne csinálj bolondot, az ilyen megnyilvánulásaiddal.
Miért nem nézed úgy a dolgokat, hogy a mostani vezetés komoly fizetésért, csinálja ezeket. A fizetések nem a személyeknek szólnak, hanem a tisztségnek, ami mögött komoly munkának kéne lennie. Semmi baj nem lenne, ha ezért a pénzért, értünk méhészekért hitelesül becsülettel csinálnák a feladatukat.
Aljas dolog tőled az a feltételezés, hogy
" akik le akarják váltani a jelenlegi vezetést azoknak is fáj a foguk arra a mézes bödönre amit a jelenlegiek nyalogatnak."
De úgy látom sérelmezed, hogy kimaradtál a "nyalogatásból". Tudnék a problémádon segíteni, hiszem van rá módod, mert létezik más alternatíva is.
Írásommal nem szerettelek volna megbántani, ellentétben veled, aki sok, józanul gondolkodó, méhész kollégát próbálsz az írásoddal megbántani. Lehet furcsa, érthetetlen számodra ez a pár szó:  felebaráti szeretet, bizalom, egyesület, szövetség, szakmaszeretet, tisztesség, kötelességtudat,  szolidaritás, és még sorolhatnám.
B... világos, világos?

« Utoljára szerkesztve: 2013. December 19. 08:57 írta atya »
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #85 Dátum: 2013. December 19. 08:58 »
.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Január 08. 11:58 írta Balatonvilágos »

*

atya

• 1043
« Válasz #86 Dátum: 2013. December 19. 09:05 »
Ha most Indiában lennénk, azt mondhatnád, hogy pont ott van. De így én azt mondom, hogy pont ott nincs!
Ha nem hiszel a méhészeknek, akkor majd fogsz az igazságszolgáltatásnak ?!?! Akkor mit fogsz mondani??
De tudod, ha a bíróság azt mondja, hogy az OMME -ban minden annak rendje és módja szerint megy, működik, semmi baj nem lesz, sőt megerősödik. De ha nem??
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #87 Dátum: 2013. December 19. 13:26 »
Attila! Szerintem Te is összekevertél két fórumozót. Idézet Tőled:
"Pont Te írsz ilyent, amikor meg panaszkodtatok, hogy a nálatok lévő nagy méhpusztulásnál az érdekképviselet nem tette oda magát, csak a Greenpeace?"
Balatonvilágos nevű fórumtársunk panaszát én nem találom, és gondolom nem is volt oka panaszkodni, mert náluk nem volt szerintem napraforgón kijáró méh veszteség. Legalább is nem találok rá olyan gondolatára az írásaiban, amely erre utalna. Ahol én méhészkedem, ott volt (máshol is, csak nem, vagy későn vették észre) óriási mérgezés.
Ez a terület Balatonlellétől délre található. Egyszer már kiskakas is összekevert bennünket. Tehát a számomra is ismeretlen Balatonvilágos nevű fórumtársunk nem a kiváncsi111, aki én vagyok Molnár Jenő, akinek Somogytúrban vannak a méhei .
Egyébként az én meglátásom szerint nem köthető Balatonvilágoshoz a Balatonvilágos nevű méhész.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #88 Dátum: 2013. December 19. 20:28 »
QUQURIQÚ!

Ejnye-ejnye Balatonvilágos!
Már Te is agy mosáson vettél részt?
Csalódok benned!
Kérdezlek?
Te miért tapsolgattál olyan hevesen Brossnak az előadásai végén???
Most meg szöges ellentétben keveredtél az Ő volt törekvései ellen?
Neked, nem volt jó az a nemzeti program, ami ott Bross egyedül csinált?
Hol voltak az akkori IB tagok???
Miért nem segítettek egy mondatot sem a megírásában???
Most meg vádaskodnak?
Elnökükkel az élén?
Elnökünk még bilin csúszkált az Óvodában, amikor Bross már egy 6000 családos Amerikai farmernél keményen dolgozott!
Most meg ő nyilatkozik a szakmaiságról?
Nevetséges!
És Te Világoskám mennyit segítettél Brossnak a nemzeti program megírásában???
Ebből a nemzeti programból, sok méhész több millió forintot takarított meg!
Te, és Ti ezért köpködtök Rá???
Szégyelljétek magatokat!!!
Világos Vagy , vagy sötét???
Igaza van Kiváncsi111 -nek!
Nem is vagy Balatonvilágos, mert halvány dunsztod nincsen arról, hogy ott mik történtek ott a méhlegelőkön!
Olyanról írjál, amihez értesz!

Az önérzetes Kiskakas!

« Válasz #89 Dátum: 2013. December 19. 20:30 »
Tisztelt Molnár Jenő!
Valóban összekevertelek benneteket!
Elnézést kérek Tőled! Reggel nagyon bepöccentem Balatonvilágosra! Azért furcsa volt számomra, hogy Te nem így szoktál nyilatkozni. Tudhattam volna, hogy Somogytúron volt a gond amire utaltam! Geddekas szokott Balatonvilágost emlegetni, szerintem ez zavart meg! De nem akarom ráfogni tévedésem!

Még egyszer ne kelljen hozzászólnom itt folytatom.
Ezt írja nekünk Balatonvilágos.
"Felebaráti szeretet ,egyesület, szolidaritás = OMME beperelés
Nálunk ezt nem így hívják."
Ez a tájékozatlanságod szörnyű! Kicsit informálódj, kérdezz meg olyanokat is mint mi!
Tudod Te mi a kifogásunk a jelenlegi vezetőkkel kapcsolatban? Ne húzz egyenlőség jelet az OMME és Ő közöttük! Ők is egyesületünk részei, de nem az övék az egyesület! Csak azért, hogy tisztázzunk alap kérdéseket.
Írd meg ide légy szíves mi áll szerinted a feljelentésben, had lássák a tisztelt Klubtagok mennyire mellette vagy az információnak!
Teljesen az a szemléleted mint a jelenlegi vezetőknek. Semmit nem  tudnak, hogy mi miért történik,csak vádaskodnak! Kíváncsi leszek hozzászólásodra ha elmarasztaló döntést hoznak! Mi nem az egyesületet támadjuk! Világos? Elveket, és a felelős döntéshozókat,de erről már  sokszor írtam itt a klubban.
Kérdezem én tőled! Tudtad, hogy az üvegforgalmazást is az OMME KFT-je átvette?
Hol mennyiért lehet üveget vásárolni? Most nagyon klasszul időzítettek,mert pl. Nagykőrösön a legnagyobb OMME üveg forgalmazónál elfogyott az üveg! Orosháza nem ad neki, az OMME KFT meg még nem indult be!
Látod ezt a frappáns kis csapatot? Piackutatás, hatástanulmány tájékoztatás magas fokon!
Mondtam,hogy a télapó a hibás mindenért! Rosszkor lesz Karácsony!
Tehát nem jó a kérdésed! Nem mit (OMME) hanem kit,kiket jelentettek fel a szekszárdi méhészek!
És ha a vizsgálat azt deríti ki semmi szabálytalanság nem történt, mindenki megnyugodhat!
Szerinted nyugodtak? Én nem ezt tapasztalom!
Nagyernyei Attila