Akkor kezdem, hogy Kivancsi111 ne maradjon válasz nélkül.
Talán a legfontosabbakat idézem:
"... természetesen amikor sikerült NB-t, és hozzá olcsón lépeket vásárolni -ami sokkal tilosabb, mint a megmaradt atkaölőszert eladni -a Hunor helyett."
A lépek és méhek vásárlása tiltott?
Az interneten és az OMME honlapján való hirdetése a lépeknek tilos.
Ennek méhegészségügyi kockázata van, de azt gondoltam ezt Te is tudtad Jenő.
Az illegális gyógyszer-kereskedelemmel ezt ne keverd össze.
Azt tudom, hogy Misi barátod nagyon gyűlöl, de a lépek árát ő mondta én elfogadtam, nem alkudtam.
Mivel jó szakember, és méhegészségügyi felelős is, egészséges az állománya, így 6 évvel ez előtt vettem tőle néhány száz szép NB lépet.
Mi ezzel a bajod, vagy te a méheidet szatyorban árulod?
Nem szeretnélek megbántani Jenő, de saját magadat hülyézed le, a következő írásoddal:
"Azokat az írásokat kiskakas néven, amelyek minden mondata új sorban volt lejegyezve, azokat Te írtad, hülye aki nem látja."
Nem tudom itt kik azok a hülyék akikre gondolsz, de magadon kívül mást ne hülyézz, ha így gondolod.
Soha egyetlen sort sem írtam Baldavári Laci nevében!
Ez technikailag is kivitelezhetetlen, mert más az IP címem, de ha magad így hiszed, ám legyen.
Én nem gondolnálak hülyének Jenő, ezért Te se írj magadról ilyeneket mert tök gáz.
Nézzük a tagdíjfizetéseket.
Nem tudom milyen "főnökeimre" gondolsz, de ha Takács Ferencre akkor ismét mellé lőttél.
Ő már a Kaposvár és Vidéke Méhészeinek Egyesületénél fizetett, de ez az ő dolguk, kérdezd Petrust.
Ha Bross Péterre gondolsz, akkor szintén kapufa, mert Péter nálunk tag éppen 2 éve, és teljes állománya után fizetett tagdíjat, banki átutalással.
Légy szíves ne rágalmazz, valótlanságot ne állíts.
Mindenki tudja, hogy mekkora csalódás volt a Sype-os kivancsi111 brigádnak Bross megválasztása, de majd megszokjátok.
Ja az én, vagy a mi, tehát a Nagyernyei család tagdíját ne felejtsem el.
Mivel feleségem nevén fut a Nagyernyei Családi Méhészet az ő neve után fizetjük már vagy három éve a teljes tagdíjat!
Tehát a 6.000 Ft+a 65Ft/méhcsalád a családi méhészetünk, egy őstermelővel, nem trükközve, nem szét írva száz felé!
Mivel egyszer megfizetjük az alaptagdíjat, és TELJES TIR_ENAR-ba bejelentett méhcsaládszám után is, így,hogy én is OMME tag lehessek én is fizetek egy teljes alaptagdíjat!
Tehát 6.000 Ft-ot! (1.000 Ft a Tolna Megyei Méhész Egyesület tagdíja, +5.000 az OMME tagdíj.)
Részletezem, hogy megértsd.
Tehát duplán fizetünk!
Ha nem érted majd újra leírom.
Erre azért van szükség, mert az én vállalkozásomnak az őstermelői tevékenység bekavart volna, és én nyugodtan szeretek aludni.
Szaktanácsadóként is számlás vállalkozó voltam.
Ezt mind azért írtam le, mert semmi takargatni valóm nincs, és remélem a haverjaid akik gerjesztenek, ők is lenyugodnak.
Ja még valami.
Ezt hol olvastad tőlem Jenő, légy szíves idézd!
"Amikor hétfőn szűkíteni kell, majd szerdán már bővíteni,....."
Eddig azt gondoltam rólad, hogy nem vagy átlagos méhész.
Valóban nem vagy az.
Ha gondolod folytathatjuk, mindenre válaszolok, de szerintem ez már az olvasók nagy részét nem érdekli.
Próbálkozz más fogásnemmel, mert ez nem jött be.
Azt látom, hogy nem érted amit én csinálok a méheimmel, de ezt ne itt nyilvánosan közöld.
A Hunorhoz is van némi lövésem.
27 szezont húztam le Hunorral.
Majd ha négykézláb mész már, gondolj a fekvőre.

Nagyernyei Attila