Kakaskukorékolás

• 4212 válasz
  • 1743544 megtekintés
*

atya

• 1043
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #1770 Dátum: 2016. Május 05. 09:22 »
Kevanaar!

Idézet
Csongrád megye tiszteli és szereti, de nem úgy mint Pongráczot.
Nem gondolom, hogy Csongrád megyéről beszélsz hitelesen!!
Nem hiszem el hogy mindenki a "zsoltot" szereti. Viszont mindenki szíve joga, kit hogyan szeret.
Amíg nem volt lényeges kérdés az OMME-ban hogy hogyan osszák meg a  szavazatokat addig jó volt nektek Pongrácz Attila! Ebből kifolyólag nem tartalak hiteles embernek bármilyen nicknév mögé bújsz is.
Kikérem magamnak Pongrácz Attila nevében ezt a stílust. Igaz a zöldön meg írták,"stílus maga az ember". Hát ennyit rólad.
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1771 Dátum: 2016. Május 05. 14:10 »
Ha már Lászlóffy Zsolt a lélektorna rovatban szóba került, akkor ne felejtkezzünk el a következőről:

Ha valakit megválasztanak és élvezi a szükséges többség bizalmát, akkor ne játssza el a bizalmat azzal, hogy a tisztségviseléshez szükséges nyilatkozatokat nem írja alá. Merthogy Lászlóffy Zsolt most éppenséggel ezt teszi.

És ennél több szót erre az ügyre és személyre ebben a tárgykörben vesztegetni nem érdemes.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1772 Dátum: 2016. Május 05. 20:06 »
Ezt írja Kivancsi111!
"Nem bohóca, csicskája." Mármint én Bross Péternek?
Nézzük a Wikipédiát mit ír a csicskáról.
"Csicska jelentése:
1. Kiszolgáltatott személy, mindenes szolga, akit folyton ugráltatnak; olyan személy, aki függőségben van másoktól, és engedelmességgel tartozik nekik.
A börtönben a gyengébb rabtárs az erősek csicskája lesz. A csicskát bárki ugráltatja.
2. Nehéz felfogású ember, akit könnyen irányítanak mások, könnyen befolyásolható, nincs önálló véleménye."
Nézzük melyik illik rám.
1.
Nem vagyok kiszolgáltatott, soha senki nem ugráltatott, de volt aki megpróbált.
Nem vagyok senkivel függőségi viszonyban, senkinek nem kell engedelmeskednem.
2.
Nem vagyok nehéz felfogású, börtönben még nem voltam, és nem is iparkodok oda.
Önálló véleményem van, és régóta elengedett kézzel ülök a bilin.
Senki nem tud befolyásolni, de az okos véleményeket meghallgatom.
A Tied nem tartozott közéjük Jenő!
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1773 Dátum: 2016. Május 05. 22:36 »
HÚ, DE QUQURÍQ!!!

Ennek a " Kevanaar" -nak olyan Lászlóffy "szaga" van!
Ebből kifolyólag, a véleményem is megvan Róla...
Lehet, hogy nagyon okos és művelt, de amiket csinált,...emberi mivoltából kifordította ön - ön magát! :o
Amit a választások éjszakáján művelt, az maga a sötétség volt...  8)
...de azóta lőn világosság...

Az a szép piros tarajas Kiskakas...Baldavári László.. sk!

« Válasz #1774 Dátum: 2016. Május 05. 22:40 »
Miként érzed Attila, és mi a valóság, az jelen esetben igencsak távol áll egymástól.
Akkor most már nem is olyan rossz az az OMME KFT? Már nem kell megszüntetni? Ma már könnyedén elérhetnéd amit szerettél volna, vagyis a bezárását. Aztán maradásra kéritek a régi kft elnököt?
A Méhészújság sem fontos ma már? Már semmi gondod a főszerkesztővel? Nem is olyan nagy gond a szabálytalanul létrehozott, küldöttgyűlési határozat nélkül stb...mennyit olvashattuk. Még per is volt miatta. Emlékszel? Rászántam egy napot két haverommal, mert kíváncsi voltam. Tudod, amikor más perek felperesei csak a folyosón várakozás után tudták meg az eseményeket, majd később (következő tárgyalásról) a felperes győztesen távozott, de minek  ::) Volt értelme? Most kezedben a lehetőség, nem kell harcolni, aztán mégsem lépsz. Vajon miért?
Ugrasz Te magadtól is, csak mondják meg mire kell.
Akkor most már nem is olyan sok az a KGY határozat nélküli tagdíjemelés? Tudod az a 2300. amiért kapsz egy újságot havonta. Mintha elfelejtetted volna. Nem azt mondom nincs igazad, hanem most már ez nem lényeges? Annyiszor leírtad már, szinte unalmassá vált, de mintha mára beletörődtél volna. Vajon ha maradt volna a régi elnök, akkor is hallgatnál ezekről? Másoknak nem tűnik fel?
Ha tagdíjemelés, erről szokott eszembe jutni: ugye volt egy tagdíjemelés régebben is, amikor a méhcsaládonkénti 20 Forintot 65-re emeltétek a tagság megkérdezése nélkül, ami életed legnagyobb sikere (kivéve természetesen amikor sikerült NB-t, és hozzá olcsón lépeket vásárolni -ami sokkal tilosabb, mint a megmaradt atkaölőszert eladni -a Hunor helyett. Na és miért kellett azt a tagdíjemelést akkor lenyomni a méhészek torkán? OMME üveg. Bizony ám. Akkor az a 45Ft/ család sokkal több volt mint a 2300. Szorozd be 600-al! A pénz is többet ért. A morgolódók miatt aztán kaptak a méhészek egy 730 milliliterest 2 családonként, majd következő évben egy feles üveget, aztán semmit, a tagdíj viszont maradt. Újság legalább még ma is van, ha akármilyen is. Ja míg el nem felejtem! Hányszor 65 Forintot fizettél be tagdíjként tavaly?
Nem akarok több kellemetlen kérdést feltenni egyenlőre, de ha akarod belemélyedhetünk.
 Kevanaar írásán elgondolkodhatnál! Sikerült magadat szakmailag és méhészpolitikusként is leamortizálnod. Senkinek nem tűnt fel azt hiszed, hogy amikor minden mondatot külön sorba írtál, azt nem Baldavári írta? Komolyan gondolod ezeket is beveszik azok, akik gondolkodni is tudnak? Azt hiszed a méhészek hülyítése egy idő után nem lesz unalmas és visszataszító? Amikor hétfőn szűkíteni kell, majd szerdán már bővíteni, amikor a családok soha ilyen rosszul nem teleltek, aztán mégis nem bírnak a szakmailag felkészületlenek a rajzással, holott megtudhattuk, hogy a 6 keretben sincs ám több fias mint a 12 ben. :'(
Tudod az ember egy darabig elviseli ezeket a hszeket, szórakoztató is, talán jobb is ha a kezdők beveszik azt  a sok sületlenséget amit eléjük társz mert tényleg kezdünk sokan lenni, csak aztán egyszer némelyeknél akik nem csak itt a gép előtt méhészek, elszakad a cérna.
Na ugye azt meg már csak desszertnek: talán jobban elviselhető az az elnöki jövőkép a mézárak vonatkozásában, amelyik jobb árat lát a jövőben mint aki előre megmondja, hogy szopás lesz, mert jön a kínai, meg nem is igaz az ukrán, csak aztán mégis. Habár a régi csak vágyott rá, az új meg talán tudja. Fényezd csak! Paradigmát váltottál, vagy csak színt. ???

« Válasz #1775 Dátum: 2016. Május 05. 23:12 »
Kedves Kevanar!

Rég voltam ezen az oldalon, nem azért mert nem érdekelt, hanem mert sokat dolgozom és nem jutott rá időm. Említették, hogy szóba hoztad a nevem, ezért vettem most a fáradságot, talán érdemes néhány dolgot tisztázni. Öreg motorosként már megtanultam, hogy az érdekvédelmi munka nem egy hálás feladat. Nem volt az a rendszerváltás idején se, amikor megalakítottuk a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetét. Évekig csatároztam a főnökeimmel, hogy jobb munkakörülményeket biztosítsunk a kollégáimnak, évekig azon ügyködtek, hogy hogyan tudnának kirúgni. Én az állásomat, a családom megélhetését kockáztattam, mégsem voltam mindenki kedvence azok közül akikért harcoltam, de nem is az volt a célom, hogy népszerű legyek, hanem, hogy eredményeket érjünk. Sok küzdelem, kevés eredmény, kevés elismertség. Aki ezt nem tudja megemészteni ne válassza ezt a pályát! Közel 20 éve dolgozom a Csongrád megyei, majd a ténykedésemnek hála Ambrózy önálló egyesületünk élén. Nem tudom Te mióta méhészkedsz, de ha hasonló távlatokban, akkor bizonyára sokszor találkoztunk a  megye több pontján tartott gyűlésein. Elárulok Neked egy titkot: 20 év óta magam finanszírozom az egyesületünkkel kapcsolatos kiadásokat (telefon, utazás, stb.). Megkérdezném Zsoltot mióta ismered? Ne kutakodj az emlékeidben, segítek: bizony azóta, hogy Bross Péter kinevezte vezető szaktanácsadónak, majd megyei szaktanácsadónak. Azaz önként, fizetés nélkül egy keresztbe gazszálat sem tett az Egyesületért. Amikor távoztam a szaktanácsadók közül, hivatkozhattam volna bármire és hátat fordíthattam volna az OMME-nak, illetve a helyi egyesületet is rásózhattam volna Zsoltra. De tudod, ha szeretnek, ha nem én tovább dolgoztam azokért a méhészeimért, akik számítottak rám. Én érdemnek tartottam, hogy közel 20 évig sikerült együtt tartani a megye méhészközösségét, számtalan baráti, méhésztársi kapcsolatot. Ha Neked és Zsoltnak az az érdem, hogy sikerült ezt szétbomlasztani, tovább építés helyett rombolni, hát legyen ez a büszkeségetek. Nem akarom hosszúra nyújtani a szót, de azért még egy lényeges különbséget megemlítenék kettőnk között. Annak idején visszaéléssel, korrupcióval vádoltam meg az OMME akkori vezetését. Amikor felszólítottak, hogy támasszam alá az állításomat, levelet írtam az OMME-ba, hogy milyen iratokra van szükségem betekintésre, hogy adatokkal támasszam alá az állításomat, ezt megtagadták, mondván én álljak elő ezekkel az adatokkal. Akkori munkaleterheltségem nem engedte meg, hogy perre vigyem az ügyet. Az etikai bizottságtól Rádi Tibivel megbeszéltük, ha nem bizonyítom kérjek bocsánatot a rágalmazásért. Tudtam, hogy igazam van, de nem volt módom bizonyítani, ezért bocsánatot kértem. Gyengeség volt? Én inkább tisztességnek mondanám, ha valaki akkor is vállalja a következményeket, ha az számára kedvezőtlen. Úgy gondolod Zsolt is egyenes ember? Ha ilyen tájékozott vagy a Csongrád megyei ügyekben, akkor azt is tárd a nagy nyilvánosság elé, hogy Zsolt az érdekei érdekében nem csak hazudni képes, hanem ezzel példát mutatva az őt "szerető" méhészeket is hazugságokra készteti. Ugye tudod miről beszélek? Igen, az Ambrózy egyesületünk alapszabály módosító tavaszi közgyűléséről. Amikor már világossá vált Zsolt számára, hogy hiába próbált számtalan emberrel beszélni, nem sikerült az egyesületünket megszüntetnie, decemberben aláíratta a vidéki méhészekkel a kilépési nyilatkozatot ( mint utólag kiderült sokan azt sem tudták mit írnak alá!) , majd ezután márciusban a közgyűlésünkön néhány hangadóval megjelenve aláírta, hogy tagként jogosult szavazni. Itt előreült és a vele jött "szerető" méhészeivel tett egy utolsó kísérletet a felszámolásra. Nem elég, hogy dokumentálva hazudott (ezt csak később tudtam meg), de még példát mutatva a többi méhészt is erre buzdította. Kevanar, ha ő a példakép, hát legyen, madarat tolláról, ..........  Ahogy korábban is említettem, nem a szimpátiáért teszem, amit teszek, lehet szeretni és utálni, ahogy írod, de én dolgozom tovább addig, amíg mások értelmét látják a munkámnak. Üdvözlettel: Pongrácz Attila

« Válasz #1776 Dátum: 2016. Május 06. 07:22 »
Kivancsi111 mostani hozzászólására fogok reagálni, viszont most más dolgom van.
Átolvasva kb.10 % a valóságtartalma, a többi vagy hazugság, csúsztatás, vagy nem tudom milyen kategória, de ez nem jött be Jenő.
Ludányi már felmondott, Egyed Árpád Nagyatádon a fürdő igazgatója lett, (már ki is hirdették), a Kft. átvilágítása hamarosan megkezdődik, Baldavári Laci Kiskakas néven ír (barátok vagytok hívd fel), a méhészetünk Nagyernyei Családi Méhészet címen üzemel, feleségem nevén van az összes méhcsalád befizetve, de, hogy ne érje szó a ház elejét én is teljes tagdíjat fizetek éppen 33 éve.
Ha szükséged van a befizetési bizonylatokra szívesen elküldöm, vagy betekinthetsz a könyvelésünkbe!
A szakmai hozzáböffebtésed a csúcs számomra.
Azt gondoltam megérted írásaimat, de majd kezdjük az alapoknál.
Hány lába és hány szárnya van a méhecskének.
Gyenge kísérlet volt részedről Jenő, este még részletsebben kielemezve válaszolok.
Kínos kérdés nincs számomra, mindenre válaszolok, ha a valóságról kérdeznek.
Ettől írásod nagyon távol állt.
Látom a bonyhádi kaptárkészítőnek is tetszik.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1777 Dátum: 2016. Május 06. 09:54 »
Ha már Lászlóffy Zsolt a lélektorna rovatban szóba került, akkor ne felejtkezzünk el a következőről:

Ha valakit megválasztanak és élvezi a szükséges többség bizalmát, akkor ne játssza el a bizalmat azzal, hogy a tisztségviseléshez szükséges nyilatkozatokat nem írja alá. Merthogy Lászlóffy Zsolt most éppenséggel ezt teszi.

És ennél több szót erre az ügyre és személyre ebben a tárgykörben vesztegetni nem érdemes.

Ej Ej,

Nem kellene jól informáltat játszanod! Határidőre aláírta. Ja hogy nem legelsőként? Semmi gond. Persze az egy másik kérdés, hogy az aláírását majd hogyan teljesíti. Azt vállalja ugyanis, immáron a szavazás eredményének tudomásul vételével, hogy szépen fogja helyettesíteni Bross Pétert nemzetközi ügyekben. Ha kell levelet ír, ha kell elmegy Albániába. Ezt a munkát vállalta. Az aláírás papíron van, az ilyenek meg nem kérnek enni. Kívánom neki, hogy gondolkozzon el sok-sok dolgon, és tegye le a korábbi tevékenységének terheit, és szorgalmasan dolgozzon az OMME szekerét tolva és az elnök keze alá dolgozva.

« Válasz #1778 Dátum: 2016. Május 06. 11:36 »
Attila ne vidd vakvágányra amit írtam. Másról beszélsz. Amit írsz az már nem is a tények csúsztatása, azt túlhaladja.

Tehát. Telekiabáltad a fórumot a tagdíjak körüli botrányokkal, miközben főnökeid ugyan úgy egy fillért sem fizettek, vagy csak 10 család után mint Te. Tehát 0X65 Forintot. Nincs szükségem a befizetési bizonylataidra. Felháborítónak tartom amikor valaki nem fizeti be a méhcsaládjai után a 65 Forintot. A Te idődben emeltétek meg, előző hozzászólásomban leírtam miért. Ezt nem tudod kimagyarázni. (pont)

Nem mondtam ilyet: marad Egyed Árpád, hanem azt, hogy az éveken át tartó OMME kft és vezetője szidalmazásának végén önként távozott, sőt maradásra kérték társaid.
Tudom hova megy, én is olvastam, de nem érdekel. Nem az a lényeg hova megy, hanem miért. Mellébeszélsz. Én nem szoktam még meg. Figyelek.

Ludányi felmondott,-írtad- holott úgy lehetett kivenni az írásaidból eddig mintha: majd ki fogja az új csapat tenni a szűrét. Semmi ilyen nem volt. Csak kiabáltatok bele a vakvilágba. Most már minden marad a régiben,- újság is, kft is- csak addig volt fontos, amíg a hatalom megszerzése nem jött össze.

Azokat az írásokat kiskakas néven, amelyek minden mondata új sorban volt lejegyezve, azokat Te írtad, hülye aki nem látja.

Nem tudom ki a bonyhádi kaptárkészítő. Nem azért írtam soha, mert valakinek tetszelegni szeretnék. Felőlem bárki nagybocizhat. Viszont írásaidon már a haladók is elcsodálkoznak, és én is meglepődtem, mert nem tudtam, hogy Te nem tudod hány lába és szárnya van egy méhnek. Talán nekem akarod elmesélni? Az elmúlt repcevirágzás alatt sokat elemezhettétek volna a méhecskéket, amelyek főként a lábukat használták a szárnyaik helyett. No akkor ha megszámolod és felírod, még  ezt is megtudnád. Viszont a méhészek, akiknek sok ilyen mászkáló méhecskéjük volt, nem erre kíváncsiak, hanem arra, hogy már nem is akkora probléma neonikotinoidos permetezőszerek által okozott ???mászkálás, mint az előző vezetés alatt.
Érdekes egy szemlélet, de majd csak felébrednek a népek.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1779 Dátum: 2016. Május 06. 19:14 »
Gratulálok Lászlóffy Zsolt megjózanodásához. Remélem, hogy felelősségteljes munkát fog végezni és felhagy az eddigi magatartásával.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1780 Dátum: 2016. Május 06. 19:44 »
Egyed Árpád a 2013-as ősz OV-n 100 000 Ft-ért vállalta 100 ember előtt az ügyvezető posztot. Ehhez képest havi 500 000 Ft-ot nyalt fel havonta. Eredményesen elcseszte az első alapítást, aztán kisebb hasznot produkált, mintha az OMME bankba tette volna a pénzét. Munkáját kudarcnak tekintheti.

Ludányi urat nem kéne elsiratni. Olyan hibákat vétett újságszerkesztőként, amit nem szabadna. Ha önként mond le, akkor ezzel elismeri hibáit és felelősségét. Egyébként is sikeres méhész, okj tanfolyamszervező, tehát nem kell félteni.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1781 Dátum: 2016. Május 06. 20:45 »
Nem siratjuk el. De benneteket se. 100 naptól ti sem kaptok többet.

« Válasz #1782 Dátum: 2016. Május 06. 20:56 »
Akkor kezdem, hogy Kivancsi111 ne maradjon válasz nélkül.
Talán a legfontosabbakat idézem:
"... természetesen amikor sikerült NB-t, és hozzá olcsón lépeket vásárolni -ami sokkal tilosabb, mint a megmaradt atkaölőszert eladni -a Hunor helyett."
A lépek és méhek vásárlása tiltott?
Az interneten és az OMME honlapján való hirdetése  a lépeknek tilos.
Ennek méhegészségügyi kockázata van, de azt gondoltam ezt Te is tudtad Jenő.
Az illegális gyógyszer-kereskedelemmel ezt ne keverd össze.
Azt tudom, hogy Misi barátod nagyon gyűlöl, de a lépek árát ő mondta én elfogadtam, nem alkudtam.
Mivel jó szakember, és méhegészségügyi felelős is, egészséges az állománya, így 6 évvel ez előtt vettem tőle néhány száz szép NB lépet.
Mi ezzel a bajod, vagy te a méheidet szatyorban árulod?
Nem szeretnélek megbántani Jenő, de saját magadat hülyézed le, a következő írásoddal:
"Azokat az írásokat kiskakas néven, amelyek minden mondata új sorban volt lejegyezve, azokat Te írtad, hülye aki nem látja."
Nem tudom itt kik azok a hülyék akikre gondolsz, de magadon kívül mást ne hülyézz, ha így gondolod.
Soha egyetlen sort sem írtam Baldavári Laci nevében!
Ez technikailag is kivitelezhetetlen, mert más az IP címem, de ha magad így hiszed, ám legyen.
Én nem gondolnálak hülyének Jenő, ezért Te se írj magadról ilyeneket mert tök gáz.
Nézzük a tagdíjfizetéseket.
Nem tudom milyen "főnökeimre" gondolsz, de ha Takács Ferencre akkor ismét mellé lőttél.
Ő már a Kaposvár és Vidéke Méhészeinek Egyesületénél fizetett, de ez az ő dolguk, kérdezd Petrust.
Ha Bross Péterre gondolsz, akkor szintén kapufa, mert Péter nálunk tag éppen 2 éve, és teljes állománya után fizetett tagdíjat, banki átutalással.
Légy szíves ne rágalmazz, valótlanságot ne állíts.
Mindenki tudja, hogy mekkora csalódás volt a Sype-os kivancsi111 brigádnak Bross megválasztása, de majd megszokjátok.
Ja az én, vagy a mi, tehát a Nagyernyei család tagdíját ne felejtsem el.
Mivel feleségem nevén fut a Nagyernyei Családi Méhészet az ő neve után fizetjük már vagy három éve a teljes tagdíjat!
Tehát a 6.000 Ft+a 65Ft/méhcsalád a családi méhészetünk, egy őstermelővel, nem trükközve, nem szét írva száz felé!
Mivel egyszer megfizetjük az alaptagdíjat, és TELJES TIR_ENAR-ba bejelentett méhcsaládszám után is, így,hogy én is OMME tag lehessek én is fizetek egy teljes alaptagdíjat!
Tehát 6.000 Ft-ot! (1.000 Ft a Tolna Megyei Méhész Egyesület tagdíja, +5.000 az OMME tagdíj.)
Részletezem, hogy megértsd.
Tehát duplán fizetünk!
Ha nem érted majd újra leírom.
Erre azért van szükség, mert az én vállalkozásomnak az őstermelői tevékenység bekavart volna, és én nyugodtan szeretek aludni.
Szaktanácsadóként is számlás vállalkozó voltam.
Ezt mind azért írtam le, mert semmi takargatni valóm nincs, és remélem a haverjaid akik gerjesztenek, ők is lenyugodnak.
Ja még valami.
Ezt hol olvastad tőlem Jenő, légy szíves idézd!
"Amikor hétfőn szűkíteni kell, majd szerdán már bővíteni,....."
Eddig azt gondoltam rólad, hogy nem vagy átlagos méhész.
Valóban nem vagy az.
Ha gondolod folytathatjuk, mindenre válaszolok, de szerintem ez már az olvasók nagy részét nem érdekli.
Próbálkozz más fogásnemmel, mert ez nem jött be.
Azt látom, hogy nem érted amit én csinálok a méheimmel, de ezt ne itt nyilvánosan közöld.
A Hunorhoz is van némi lövésem.
27 szezont húztam le Hunorral.
Majd ha négykézláb mész már, gondolj a fekvőre. :P

Nagyernyei Attila

« Válasz #1783 Dátum: 2016. Május 06. 23:14 »
Még önmagadat is becsapod már.

"Azt tudom, hogy Misi barátod nagyon gyűlöl, de a lépek árát ő mondta én elfogadtam, nem alkudtam."
Tehát mivel a Misi barátom jó árat mondott, ezért szabad használt lépeket vásárolni. Aha. Most akkor kérdeznék mindjárt kettőt:
-Melyik Misi? (Nagyon sok Mihály haverom van.) Mert én tőled tudom ezt...! Ma is csak 500 lépet építtetsz. Ezt is tőled tudom, ezeket Te írtad.
-Csak hirdetni nem szabad? Biztosan jól emlékszel?
Nincs nekem ezzel bajom. De gondolom a rólad alkotott kép, (véleményformálás, megítélés) miatt örömmel olvassák egyre gyarapodó ellenségeid. Neked még használt lépeket is lehet vásárolnod. Tényleg folytassuk?

Te mondtad telefonon egyszer az észrevételemre, hogy ezeket elküldöd kiskakasnak. Tudod amikor mondtam, hogy legalább ne írnál minden mondatot külön sorba, vagy szerkesztené át Laci. Nem tudom a számát, csak levelezni szoktunk. Semmi bajom vele.

Nem vagy méhész. Nincsenek méheid. Másét kezeled. Miért nem szólaltál meg, amikor az 5 családos Tomipapát kezelték nem méhészként? Te sem fizettél egyszer sem 65 Forintot. Ne keverd ide haverjaidat, akik bevallották mennyi család után fizettek. Egyébként igazuk van, és egyenes beszéddel kinyilatkoztak, nem mint TE.

Hol olvastam a hétfőn szűkítek, szerdán bővítek? Itt a fórumon hívták fel rá a figyelmemet. Skypesekkel ezen is jót nevettünk. Ezeket én el sem olvasom. Ha én nekiállnék-feleslegesen- szűkíteni, amire a végére érnék, már bővítenem kellene.
Nincs neked a Honorhoz sem meg a méhészethez sem semmi lövésed csak azt hiszed. Amikor megszólítottad a nagyérdeműt, nehogy elhiggyék már azt a Hunoron 6 kereten fiasítást, akkor az egyik pár éve méhészkedő balatonszemesi fiú felhívott és azt kérdezte: Ennek tényleg ennyire szarok a méhei? Neki már akkor 7-8 fiasa volt. Csak a tisztánlátás miatt: április ötödikén láttam az első bepetézett bölcsőt. Még időben kiegyenlítettem. Már szaporítok, mert nem bírnék velük. 5 rajom volt eddig, de kettőt visszaraktam. Csaknem valamennyi családnál 11 fias van plussz az építtető. Nekem Te ne papolj! Több családot adtam el most tavasszal mint ami összesen van a :"Nagyernyei Családi Méhészet"-ben.
Aztán miért csalódás nekem Bross megválasztása. Akinek csalódás azzal én azért beszélgethetek, nem?

"Eddig azt gondoltam rólad, hogy nem vagy átlagos méhész."

Mennyi az átlag? 40? 50? Akkor valóban nem. Egyébként az én asszonyomnak is vannak méhei, be is perkálja a tagdíjat utánuk. Nem sok. 200. Meg a fiamnak is van 200. Most este szedtük ki teljes szélességben a röplyuk szűkítőket. Segítettem nekik. De majd visszatérek nagybocira, mert meg fog fájdulni a derekam. Kösz a jó tanácsot! Meg amikor elment az eszem.

"Ezt mind azért írtam le, mert semmi takargatni valóm nincs, és remélem a haverjaid akik gerjesztenek, ők is lenyugodnak."

Ja. Gerjesztenek. Csak tudnád hányan hívtak ma is és éppen hűtő, nem gerjesztő szándékkal.

« Válasz #1784 Dátum: 2016. Május 07. 05:44 »
Tisztelt Molnár Jenő!

Kérem hagyjon fel ezzel a fajta próbálkozással. Nagyernyei Attila eddig példaértékű tetteket vitt véghez, amit tiszta  meggyőződése alapján teljes mellbedobással végzett. Lehetőséget biztosított, hogy itt és most, eddig és akár ezt követően is változásokat vigyünk véghez a nagyar méhészeti ágazat érdekében. Fontos megbecsülni az ilyen embereket mert nagyon kevés van belőlük! Ha a méhészek legyen az akár még egyre növekvő számú csoportja is, úgy érzi a korábbi változás pártiak valami(k)ről nem tudnak kérem közölje. Mellőzük a személyeskedést, az nem vezet eredményre.

Üdvözlettel: Tóth Zoltán

Tisztelt Pongrácz Attila!

Kérem a korábbi visszaélésekkel kapcsolatos tapasztalatait, megérzéseit legalább burkoltan tárja közösségünk elé, nem kérünk bizonyítékokat, mindenki tapasztalataihoz mérten alkot majd véleményt akár magában akár a nyilvánosság előtt ezeket a dolgokat illetően. Milyen jellegűek, mivel kapcsolatban történhettek ilyen dolgok, természetesen nevek nélkül.
Nincsenek emlékeim a szaktanácsadói leváltásainak körülményei felől, ami arra enged következtetni, hogy akkor valami el lett hallgatva. Fontos tisztáznunk ezeket a dolgokat, mert akár még hosszú évekre áshatják alá a valódi érdekképviseleti munkát.

Üdvözlettel: Tóth Zoltán

« Utoljára szerkesztve: 2016. Május 07. 07:00 írta Tóth Zoltán »