Kakaskukorékolás

• 4219 válasz
  • 1769571 megtekintés
*

kiskakas

• 3249
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #90 Dátum: 2013. December 20. 20:42 »
QUQURIQ!

Szép jó estét mindenkinek!

Sok-sok gondolat jár a fejemben a taréjom alatt.
Talán kedves méhész barátaim, Veletek is megosztom.

Már sokadszorra olvasom el Elnökünk kortes beszédét!
Jó a retorikája, gyalázatos a tartalma!
Végig csúsztatás az egész!
Csak egyet emelek ki!
Az ÉRDEKKÉPVISELETET!
Nem, hogy képvisel bennünket az IB-EB hanem ellenünk van, megemelt tagdíjat fizető méhész tagság ellen!!!
Miért?
Nem kérdezték meg a tagságot, hogy akar-e újságot, vagy nem!
Újabb feljelentés készül a versenyhivatalnak, hogy Kötelezően megvetetik velünk a most megjelent újságot!
kÉRED, NEM KÉRED, KÜLDIK!
Van akinek 5 példányban!
LÚZEREK!!!
A minőség katasztrófa, 5,5 oldal hirdetés, amit a Méhészetnél kifogásolt az IB!!!
Szakmailag is gyenge. Hatalmas fotók, kevés konkrétum.
Nesze neked tagság, megvetted, most meg olvasgassál.
Főleg az ön tömjénezést!
Gyerekek! (IB)!
Miért nem írjátok meg a kedves tagságotoknak, hogy még a mézes üvegekkel is jól megfejitek őket????????????
Csak az OMME Kft- jén keresztül lehet befizetni, drágábban,semmi szolgáltatás nélkül a mézes üvegeket!
Nesze neked tagság! Ez az OMME karácsonyi ajándéka nektek!!!
Na! Ez Hír!
Látjátok, Én mint kapirgáló Kiskakas a trágyarakáson is tudok Nektek (tagságnak) híreket szolgáltatni!
Nem kell ehhez emelt tagdíj, Kft, meg csodás újság sem!
Mindezt ingyen teszem!!!
IB-EB hány milliót is költött el a tagdíjainkból???
Kérdezzétek meg Mészáros urat, az ország körüli kampányoló hadjáratán!
Jól jegyezzétek meg a neveket, hogy kikre nem szabad, hogy szavazzon a tagság, a küldöttek és az elnökeitek!

Elnök:
Dr. Mészáros László

Általános elnökhelyettes:
Fekete József

Szakmai elnökhelyettes:
Dr. Cserényi Péter

Nemzetközi kapcsolatokért felelős elnökhelyettes:
Lászlóffy Zsolt

Intéző Bizottság
Tagok:

Kollár Imre
Egyed Árpád
Nagy Gyula
Bognár Éva
Tóth Péter

Ellenőrző Bizottság
Elnök:

Fáskerti László
Tagok:
Kővágó Károly
Mészáros János
Terjéki Ferenc
Ficzere Péter
Halász Balázs Lajos

Nos! ezeket a neveket be is lehet írni a noteszetekbe, hogy még véletlenül se kerüljön fel senki a jelölő listára!
Mindig Ők intézik úgy, hogy ne legyen jó a tagságnak!
Adjátok tovább!
Kérjük vissza a régi OMME -t!!!
Régi OMME- t akar a tagság!
Nem akarunk mást csak érdekképviseletet!!!

Üdvözlet az egyesületi Kiskakastól!!!

« Utoljára szerkesztve: 2013. December 20. 20:45 írta kiskakas »

*

kas62

• 146
« Válasz #91 Dátum: 2013. December 20. 21:04 »
Kiskakas!

Ki,Ő? Mészáros József, ügyvezető.

köszi
« Utoljára szerkesztve: 2013. December 20. 22:48 írta kas62 »

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #92 Dátum: 2013. December 20. 23:19 »
QUQURIQ!

Nem, Dr. Mészáros László elnök Urunkat!

« Válasz #93 Dátum: 2013. December 20. 23:22 »
Csip, Csip

Látom, hogy egy-egy apró szemecske lehullik. Azt én szívesen felcsipegetem! Meg elálmodozom, hogy mit lehetne még csipegetni...

Én tovább emelném a tagdíjat. Mondjuk fejenként fél zsák búza árára, meg kaptáranként egy kicsi zsacskócska szotyolára. A méhész befizetheti nyugodtan, mert különben úgyse kap a nemzeti programból egy fityinget se.  Ingyé kapja a pénzt, - az adminisztrációt elintézik a szaktanácsadók, -  akkor meg méne fizessen vissza egy kicsikét többet ide a központba.

Aztán arról intézkednék, hogy a fél zsák búzát és a kicsi zacskócska szotyit (kaptáranként) - (ugye nem sajnáljátok?) kiutaltatnám a barátomnak. Nem baj ha IB tag, hadd legyen neki is jó! De úgy, hogy abba má ne lásson bele senki. Az offshore már lejárt lemez, de jó lesz egy Kft is. Kft, mert annak a könyvelését védi a versenyjog, meg az adótitok. Oda már senki nem nézhet be. (Na ezért kellett a kft! CSIP-CSIP)

A méhész meg örüljön, ha a támogatás fele nála marad, mert aki nem tagja az OMMÉ-nak és nem fizeti meg a sápot, az ennyit sem kap. Úgyhogy kuss, fizess, és örülj annak, ami marad. Jaj de fáj a fejem, ezek nem is az én szavaim, ez már fikció,...

csip-csip, inkább eszek egy-két morzsát, mint a körmömet reszelgetem és hülyeségeket beszélek...

Szurke vereb

*

kas62

• 146
« Válasz #94 Dátum: 2013. December 20. 23:25 »
Kiskakas!

OMME honlap, KAPCSOLAT:Mészáros József, ügyvezető.
 Ki.Ő?

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #95 Dátum: 2013. December 20. 23:30 »
QuQUEIQ!

Köszöntelek Szürke Veréb!

Mert tudod, hogy a veréb is madár!
Olyan madár mint én is vagyok, meg az OMME tagsága!
Jó alaposan felseperte az IB_EB az elhullott búza szemeket.
A madarak, meg éhen maradnak!

Korgó begyű Kiskakas!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #96 Dátum: 2013. December 20. 23:35 »
QUQURIQ!

Ha jól kapirgáltam ki egy új irodai dolgozó.
Láttam már rendezvényen. Szimpatikusnak tűnik.
Nem tudom, hogy a nagy testvérek (IB-EB) mennyire szerethetik!

« Válasz #97 Dátum: 2013. December 20. 23:38 »
Udv!  Enyi madar egy hejen?Mar csak a kanya hianyzik Jo szemezgetest kivanok.  Udv.Antal

*

kas62

• 146
« Válasz #98 Dátum: 2013. December 20. 23:44 »
Kiskakas!

Köszönöm!
Válaszod elgondolkodtató...!
Repülök én is egy kört hazai méh(ész)legelőn!  ;)

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #99 Dátum: 2013. December 21. 00:31 »
Ha jól sejtem, elnök úr ígérgetésekkel téli beszédeit Mészáros József készíti elő. Lojális magatartásáról kétségem nincs.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #100 Dátum: 2013. December 21. 06:15 »
Na ezért szeretnék én üzletrész tulajdonos lenni saját kis nevemen is,mert hát akkor azért jogom van bizonyos iratok megtekintéséhez,akár személyesen is nem kell a "képviselőmet" fárasztanom ezzel.
„Ha meg tudjuk változtatni önmagunkat,
a tendenciák is megváltoznak a világban.
Ahogy az ember megváltoztatja a saját természetét,
úgy fog irányába megváltozni a világ hozzáállása.
Nem szabad arra várnunk, hogy lássuk, mások mit tesznek.”

*

atya

• 1043
« Válasz #101 Dátum: 2013. December 21. 06:36 »
lindzzy !
Osztom véleményed. Mi az esélyünk? A pénzünk ami már náluk van, hogy lehet így nevesíteni?  Mit javasolsz, mit lehet ilyenkor csinálni?
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #102 Dátum: 2013. December 21. 10:17 »
Hát egy fokkal jobb lenne a helyzetünk,ha legalább a helyi egyesületek nevére kerülnének az üzletrészek ahol már van min.44 tag,ott működik.Akkor 2300x44=101200 tehát egy 100ezres ( a törtösszeget meg máshol számoljuk fel)már megvan,akkor megbízunk vkit helyből,akit ismerünk és bízunk benne,hogy képviseljen,már akkor több szem látna bele a dolgokba.Mivel egy üzletrésznek minimum 100000Ft értékűnek kell lennie.Tehát sajna plusz pénz beadása nélkül csak így tudunk "nevesíteni".Vagy,ha tőkeemelés lenne,akkor mondjuk 10-en összefogunk mindenki bedob 10000Ft-ot pl.és akkor 10 néven lesz az adott üzletrész.Vagy aki jól el van eresztve az becsenget 100ezret, vagy annak bármely 10ezerrel osztható többszörösét.
Erkölcsileg kötelességük lenne, belemenni. Hogy a jog mit mond,annak majd még utána nézek.

« Válasz #103 Dátum: 2013. December 21. 19:33 »
Ezt akárhogy osztjuk szorozzuk szerintem keresztet lehet rá vetni. Tudod mi van, a pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincs. Ezt azért előre közölhették volna. Szépen megcsinálták a huszárvágást, esélye sem lett volna egy Mellifera után semmilyen KFT-t létrehozni az egyesületnek, de így "báránybőrbe " bújtatva nagyon sokan asszisztáltak hozzá. Hallhattad mi mindent terveznek a KFT-vel, ebben minden benne van csak az nincs hogy az adatai nyilvánosak az alapító tőkét összeadó egyesületi tagság részére.

Üdv. jani bátya

« Válasz #104 Dátum: 2013. December 21. 19:50 »
Csakhogy nekem nem rémlik hogy betértem volna az üzletbe vásárolni.Tehát még a pénztárnál se jártam.Sok reményt én sem fűzök hozzá,de muszáj felemelni a hangunkat,mert ha mindig mindent annyiban hagyunk,akkor egyesek azt fogják gondolni,hogy velünk bármit meg lehet tenni.
Ezt most találtam,bár ez inkább a keddi témánkhoz passzol:
„Maradjunk abban, hogy a statisztika olyan, mint a bikini: sok mindent megmutat, de a legfontosabb dolgokat el kell hogy takarja, mert kitör a botrány.” (Moldova György)  :D      
Na még egyet,aztán lelövöm magam:
Megveheted egy ember idejét, megveheted egy adott helyen való fizikai jelenlétét, órabérért szakszerű izommozdulatainak meghatározott részét. De lelkesedést nem tudsz vásárolni. Kezdeményezőkészséget sem. A szív, az ész, a lélek odaadását sem. Ezek nem megvásárolhatók, csak elnyerhetők.
Francis, Clarence   
« Utoljára szerkesztve: 2013. December 21. 20:06 írta lindzzy »