Fiúúúúk!
Vicceltek?
Ez egy hagyományos viaszprés.
Zsákokat kell beletenni.
Az alján is perforált saválló lemez van, így a viasz a nyomás hatására könnyedén át tud rajta folyni, nem simán a prés öntöttvas fenekére nyomódik a zsák tartalma, mert akkor gyorsan kihűl, és sok viasz marad benne.
Így alulról finoman még melegíthető is,ezzel növelve a viaszkinyerés hatásfokát.
Végeredmény?
Por száraz sonkoly, gyönyörű viasz.
Alapdolog, hogy zsákonként 2-3 "fanglinál" többet nem szabad beletenni!
Ha tetszik ezt én találtam ki, elég sokan használnak már ilyent.
Egy barátom kért meg, hogy tegyem fel, neki kettő van belőle.
Én már 10 éve ugyan ilyennel préselem a viaszt, aki látta a korongjaimat biztosan nem cikizi.
Ez és az összes többi, az enyém koppintása.
A saválló köpeny három helyen meg van hevederrel erősítve, hogy a hőtől és a nyomástól, ne vetemedjen, a csatlakozásoknál stiftekkel lehet rögzíteni.
Egy pillanat alatt szét lehet kapni.
Nincs ami elromoljon rajta, én nagyon szeretem.
Az ár?
Vegyetek egy prést, készíttessétek el a saválló köpenyt az aljával, és akkor nem lesz kérdés.
Precíz munka, aki elviszi biztosan nem bánja meg.
Üdv:
Nagyernyei Attila