Ez az utolsó bégetésem a témában, mert itt ezen a fórumon érdemi vitát nem igazán lehet folytatni.
Sokszor leírtam, hogy kizárólag a tényekre hagyatkozom, amikor leírok valamit.
Nem tudom ki írta az előző hozzászólást,nem is érdekel, de tele van.....(Update: közben cézé írt, nem rá gondoltam)
.Áhhh inkább hagyjuk.
Én megmondtam, hogy az lesz a vége, hogy Mi névtelen bégetők jövünk ki a végén szarul a történetből
:
Azért mert valaki próbál tenni a SAJÁT PORTÁJÁN (magyar méhészet) azért, hogy prémium méz maradjon a magyar, már magas erkölcsi magasságokból papolónak számít. Vicc.
NEM PÁR SZÁZALÉKRÓL VOLT SZÓ (ami véleményem szerint is belefér), hanem:
"de szerintem attól a
méz lehet szuper jó ha van benne akár 10-20 % a cukorból"
Szerintem meg NEM! 100 hordó mézből, ha 10-20 hordó szirup, nekem az nem szuper jó.
Milyen finoman megfogalmazott mondat a következő
:
"Tisztességesen méhészkedőknél is előfordulhat
olyan méhcsalád amiből olyan mézet pörget ki amiben van húsz százalék cukor?"
Antal, ha megengedi, még egy kérdésem volna az eredeti hozzászólásából idézett mondattal kapcsolatban. Ha nem restelli, legyen szíves, erre még válaszoljon:
"Többek között az Omme-nak és profi egyesületnek is már ebben a “cukor” kérdésben egyességre kellene jutnia,a 0 % tolerancia hülyeség."
Mit szeretne az Omme és mit a Profik, milyen százalékértékek körül folyik a vita?
Előre is köszönöm!
Méh Elemér